Останні статті і огляди
Новини
Покупки на amazon.com и всё что связано с амазоном
-
ViolentHamster
Junior
Покупки на amazon.com и всё что связано с амазоном
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:32 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Причина: !
-
zmax
Member
llc dnipro / easy expressmisanthrope1408:Какие есть мейл форварды проверенные для амазона, кроме мист?
посчитают налоги по своей базе.misanthrope1408:в декларации будет указано подарок и стоимость 0.
PS такая же хрень будет если отправят вещь по гарантии. Происхождение их мало интересует, их интересуют только налоги.
-
misanthrope1408
Member
я понял, спасибо за ответы
всем добра)
всем добра)
-
TUF Gaming
Junior
Привет. Впервой на форуме. Кто с амазоном на ты - плиз в ЛС.
-
Rimlyanin
Member
TUF Gaming
написали бы свой вопрос, уже может и получили бы ответы все и советы.
написали бы свой вопрос, уже может и получили бы ответы все и советы.
-
yupi
Member
https://www.amazon.com/Cyberpunk-2077-X ... B07T8BP118
Cyberpunk 2077 preorder 50$
Cyberpunk 2077 preorder 50$
-
Grava
Member
-
Grava
Member
yupi
Ничем они не отличаются кроме цены. Для нас в гоге региональная 29.99$.
Ничем они не отличаются кроме цены. Для нас в гоге региональная 29.99$.
-
torny
Member
- спойлер
-
yupi
Member
я понял, видимо потому что я сейчас нахожусь заграницей и показывает выше
-
yupi
Member
Ryzen 3600 - $175
https://www.amazon.com/dp/B07STGGQ18/re ... AFbKVTM3JC
-
zmax
Member
у нас 3300Х на 300 грн дешевле продают)yupi:Ryzen 3600 - $175
PS уже $205 вернули
-
yupi
Member
zmax
И? 3300х уже стал быстрее что ли, чем 3600? Для выбора и обсуждения процессоров есть специальная тема
И? 3300х уже стал быстрее что ли, чем 3600? Для выбора и обсуждения процессоров есть специальная тема
-
amarokwf
Member
Хто стикався, створив акаунт на амазон, оформив покупку, адрес доставки вказав той що нова почта видала. Амазон заблочив акк і просить білінг дані. Я сфоткав картку, закрив перші цифри, скан айді картки скинув, не підходить їм, мало інфи, зараз скачав ще вивпску з сайта привата по карті. Ось чекаю.
Краще на новий акк створити з новою картою, але ось чи і його незаблочать?
Краще на новий акк створити з новою картою, але ось чи і його незаблочать?
-
ARomanA
Member
amarokwf
Блочать і не пояснють чому. Ми так вирішили і крапка. Навіть листи Безосу не допомагають.
Скоріше за все amazon для Вас закритий.
Блочать і не пояснють чому. Ми так вирішили і крапка. Навіть листи Безосу не допомагають.
Скоріше за все amazon для Вас закритий.
-
amarokwf
Member
ARomanA
Я розумію бізнес в тебе але це якось нагло таке морозити. Чому, зрозуміло, амазон не питав цвв і хоче інфи що картка моя а не крадена. Питання як краще подати білінг дані, чи простіше новий акк.
Я розумію бізнес в тебе але це якось нагло таке морозити. Чому, зрозуміло, амазон не питав цвв і хоче інфи що картка моя а не крадена. Питання як краще подати білінг дані, чи простіше новий акк.
-
ARomanA
Member
amarokwf
Я по власному досвіду все розписав. Закрили 3 моїх аккаунти зареєстровані на 3х реальних людей з реальными картками. Перепробував все, відкривати нові також - без толку. Навіть картки міняв і Безосу листи писав.
Пробуй - можливо саме тобі пощастить.
Я по власному досвіду все розписав. Закрили 3 моїх аккаунти зареєстровані на 3х реальних людей з реальными картками. Перепробував все, відкривати нові також - без толку. Навіть картки міняв і Безосу листи писав.
Пробуй - можливо саме тобі пощастить.
-
yupi
Member
Сейчас блочат многих и амазон и яйца и даже пп, а ранее созданные акки все ок
-
amarokwf
Member
ARomanA
В мене конкретний випадок, судячи по інету рядовий, провірка білінг даних, зрозуміло якщо оперувати акаунтами то скоріш за все там вже іде блок по ip, залізу чи ще якійсь біді.
Вихід є, заплатити лишні пару баксів почті нехай на себе беруть покупку, але хочу розібратись сам.
В мене конкретний випадок, судячи по інету рядовий, провірка білінг даних, зрозуміло якщо оперувати акаунтами то скоріш за все там вже іде блок по ip, залізу чи ще якійсь біді.
Вихід є, заплатити лишні пару баксів почті нехай на себе беруть покупку, але хочу розібратись сам.
-
ARomanA
Member
amarokwf
Я скидував виписки з банків англ. мовою, скидував фото, писав листи в рельсу, нічого не допомогло. Тому порадити, що саме допоможе і чи допоможе взагалі - не можу. Теж спочатку думав, що фігня, рядовий випадок і т.д. Заблочили без всякої логіки, не всі, але більшу частину аккаунтів.
Я скидував виписки з банків англ. мовою, скидував фото, писав листи в рельсу, нічого не допомогло. Тому порадити, що саме допоможе і чи допоможе взагалі - не можу. Теж спочатку думав, що фігня, рядовий випадок і т.д. Заблочили без всякої логіки, не всі, але більшу частину аккаунтів.