Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Забудьте ви за ту атомну. Вона не вигідна від слова зовсім. Один тотальний головняк.
Особливо з врахуванням того, що на території України повного циклу не було ніколи.
Три з половиною країни на планеті мають повний атомний цикл від добування до переробки і захоронення. От їм хоч і з головняком, але вигідно. Іншим ні. На прикладі білорусів їхня свіжа станція навіть на папері окуповується приблизно ніколи. Як і ота турецька, на котру кредит виписали пару років тому.
Доюзати ці наші енергоблоки до заводського терміну, закрити до біса, і забути як страшний сон. Наразі інших, більш актуальних проблем вистачає ніж ностальгії за минулими могутностями.

Конкретно для електричок в умовах нашої ж країни наших ТЕЦ/ТЕС вистачить. Якщо не вистачить, то добудують пару-трійку, був би попит. Ще поки ті електрички у нас розповсюдяться, років 30 пройде.
Scoffer
Member

Повідомлення

Восени 2020 року Українська Автомобільна Корпорація – найбільший гравець національного ринку нових автомобілів і постачальник автосервісних послуг – отримає статус офіційного дистриб’ютора нового автомобільного бренду. Йдеться про автомобілі азіатського бренду, який раніше був представлений в Україні і користувався стабільною популярністю. Широка мережа автосервісних центрів УкрАВТО дозволить бренду вийти на новий рівень в Україні, а клієнтам Корпорації – отримати ще більший спектр можливостей при виборі автомобіля.
Робимо ставки яке таке чергове лайно завезе до нас васадзе :laugh:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer:Робимо ставки яке таке чергове лайно завезе до нас васадзе
Переименуют Ravon обратно в Daewoo :laugh:
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

8GR-FXS тойотовский гибрид 3,5л - Выброс CO2, г/км 129 - 161
фольцовский DCBE турбинный 3,0л - Выброс CO2, г/км 208
Hells Angels
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
японцы обновляют движки раз в 5-7 лет, а у фольца движкам под 20.. так что нет ничего странного что оно выбрасывает больше при меньшем обьеме :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Rabbit-kms, Hells Angels
А це тому, що в Європі модно робити податки в залежності від об'єму двигуна, а не від викидів або хоча б потужності.
Японяки пішли в об'ємні атмосферні міллери/аткінсони з низькою літровою потужністю, котрі самі по собі значно ефективніше, а німці в сорок турбін на двигун, котрі дешевше по європодаткам :rotate:

Відправлено через 3 хвилини :
У нас теж в кращих європейських традиціях податки мутять з літрів :facepalm:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer
я не знаю как там в рашке по сдиранию бабла с мощности тачки, но думаю что платить придеться больше чем есть сейчас, а то двигатели есть разные.. и если возьмут за основу 2,0л и 200+ лс то тачки где на 2,0 менее сотки лошадок будут платить больше чем следовало, и 100% все будет оспариваться с доками от завода и тд тп. Пример очень прост у меня на 2л турбо 105лс.. а есть на этой же двойке и 84 и 180.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
Я теж не в курсі як там з податками в кацапетії. Та і до чого тут вона? Росія вже почала задавати технологічну моду на двигуни? :rotate:
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

Hells Angels:Scoffer
я не знаю как там в рашке по сдиранию бабла с мощности тачки, но думаю что платить придеться больше чем есть сейчас, а то двигатели есть разные.. и если возьмут за основу 2,0л и 200+ лс то тачки где на 2,0 менее сотки лошадок будут платить больше чем следовало, и 100% все будет оспариваться с доками от завода и тд тп. Пример очень прост у меня на 2л турбо 105лс.. а есть на этой же двойке и 84 и 180.
шо это за 2.0л с турбо и всего 105л.с.??? или это дизель?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Rabbit-kms да дизель, на vw т5
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

я уже испугался что 2.0 бензы стали такие слабые... :lol:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Rabbit-kms хватает с головой, и не геморойный в обслуживании если не заливать говно масло и дизель.
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

любой дизель просит масла хорошего и качественной соляры - тогда он будет меньше парить мозг...
Hells Angels
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
у нас большинство кто слышит прайс 2500 за замену масла, сразу спрашивают как можно сэкономить. Им рассказывают что делать и они делают, вырезают сажевый, глушат пластиной место под егр, шьют мозг и заливают уже простое масло под дизель с насос-форсунками и получают ~1200 за замену.. но там вылазят свои боки в дальнейшем :(
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

не ну ты гонишь, они же дизель брали ибо расход меньше бензина, а тут такой попадалово на ТО... ессно они будут делать то что им говорят, а потом будет хватание за голову если вдруг начнет мотор чихать и пукать...
tcpdump
Member

Повідомлення

Я кстати полностью поддерживаю идею с гибридами, как самым зелёным на данный момент видом транспорта, но есть у ченя чувство, что японцы сильно упадут в продажах, не успевая за рынком электричек.
Scoffer
врооде бы у них налогом облагают 250+ сил. но это не точно. и как по мне максимально тупо, всё-таки логично от потребления\выбросов. Хотя зависит от целей. если надо чтобы холопы ездили на экологичных бричках - от выбросов, на хилых - от мощности
Hells Angels
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
года 3 назад, друг искал себе буса в возрасте денег не было, захотел 2,5тди, на шестеренках, словил клин и получил попадос по движку на 3к уе по ремонту. Говорил что не бери такой мотор, ибо надо следать за ним и слушать постоянно, так как это не ремень что порвался и обойдешся малой кровью, не послушал.

что он сказал перед покупкой дословно..
спойлер
зубов бояться в рот не давать
SergN
Member

Повідомлення

tcpdump:Я кстати полностью поддерживаю идею с гибридами, как самым зелёным на данный момент видом транспорта
Я бы назвал это самым рациональным видом развития автомобилизации на ближайшие десятилетия. Ибо самым "зеленым" транспортом будет что-то типа велосипеда (из дерева :) )
tcpdump
Member

Повідомлення

SergN
на данный момент да. в целом ветвь условно "тупиковая", и переход на другое что-то нужен будет обязательно, но сейчас это правда оптимальное. но люди не хотят это, люди хотят Теслу))
Scoffer
Member

Повідомлення

tcpdump
А я не вважаю гібриди тупіковими. Як не крути, а альтернативи рідкому паливу немає в силу енергоємкості палива і зручностей його експлуатаційних характеристик. Якщо умовний бенз з часом в гібридах замінять на неменш умовний спирт, або взагалі двс на паливні елементи - принципова схема заправки від того не зміниться.
Міський транспорт можна ще на газових двигунах на пропані катати, але на трасі з чистим пропаном вже можна відхватити проблем. В каністру не наточиш і з собою не захопиш.

Відправлено через 7 хвилини 38 секунди:
Hells Angels
У фольца є двигуни з шестерними передачами на ГРМ замість реміня/цепка? Прикольно. Я думав що таке лише на тракторах буває.
Відповісти