Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Scoffer
Member
LostBoy
Кривавий ентерпрайз в принципі зі свіїми причудами. Тут завжди постійний хаос, сім п'ятниць на тиждень, страшена бюрократія і все таке. Я до цього звик, і мені комфортно в ньому варитись. Я з самого початку в конторах на тищі людей.
Але є у деяких контор одна хвороба: бізнес віддає на відкуп HR підбір старшого персоналу. Не в плані анкет назбирати і протелефонувати, а в плані прийняття рішення про найм. І тут починаються всілякі психологічні і не дуже тести від реально тупих дівок з HR, котрі і своє прізвище не завжди можуть правильно написати
От приблизно так той твій знайомий потрапив в ОККО 
Кривавий ентерпрайз в принципі зі свіїми причудами. Тут завжди постійний хаос, сім п'ятниць на тиждень, страшена бюрократія і все таке. Я до цього звик, і мені комфортно в ньому варитись. Я з самого початку в конторах на тищі людей.
Але є у деяких контор одна хвороба: бізнес віддає на відкуп HR підбір старшого персоналу. Не в плані анкет назбирати і протелефонувати, а в плані прийняття рішення про найм. І тут починаються всілякі психологічні і не дуже тести від реально тупих дівок з HR, котрі і своє прізвище не завжди можуть правильно написати
-
WakeMe
Member
Про ПБ не иначеScoffer:бізнес віддає на відкуп HR підбір старшого персоналу. Не в плані анкет назбирати і протелефонувати, а в плані прийняття рішення про найм. І тут починаються всілякі психологічні і не дуже тести від реально тупих дівок з HR, котрі і своє прізвище не завжди можуть правильно написати
-
анти__бот
Member
WakeMe
Наоборот нужно БП
Отправлено спустя 14 минут 43 секунды:
Мм точно если кому-то чего-то не хватает, пусть употребляют только самое необходимое, и парируют все словами, что они как Диоген хотят сохранить рассудок здравым и достаточно чистым, будут философами.
Наоборот нужно БП
Отправлено спустя 14 минут 43 секунды:
Мм точно если кому-то чего-то не хватает, пусть употребляют только самое необходимое, и парируют все словами, что они как Диоген хотят сохранить рассудок здравым и достаточно чистым, будут философами.
-
Sanьka
Member
А я немного подготовился к играм новым.
Прикупил Samsung 860 Evo 1TB
Прикупил Samsung 860 Evo 1TB
-
Kozakevich
Member
Да, а с транспортом вообще жестьScoffer: Київ мене трішки дратує перенаселеністю своєю.
-
анти__бот
Member
Sanьka
Гцгц, хорошо подготовился
Гцгц, хорошо подготовился
-
Scoffer
Member
Sanьka
Samsung 870 QVO 8 TB треба було брати
якраз штуки на 2-3 гри вистачить
Samsung 870 QVO 8 TB треба було брати
якраз штуки на 2-3 гри вистачить
-
анти__бот
Member
Kozakevich
Гвинтокрил нужон для столиці.
Гвинтокрил нужон для столиці.
-
Scoffer
Member
анти__бот
Мені здається там скоро і на гвинтокрилах будуть затори
Мені здається там скоро і на гвинтокрилах будуть затори
-
LostBoy
Member
Нужно жить возле метро, это безальтернативный вид транспорта. Можно у жителей Борщаговки и Троещины спросить, они подтвердятKozakevich:Да, а с транспортом вообще жестьScoffer: Київ мене трішки дратує перенаселеністю своєю.
Другого транспорта тут просто нет, в т.ч. и личного. Ехать через Днепр можно и час, и два... С трафиком полная (*) и просвета не видится. И новый мост (Подольско-Воскресенский) тоже ничего не изменит.
-
анти__бот
Member
Scoffer
Как в Сан-Пауло
Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Я не знаю сколько времени нужно самца эксплуатировать, чтобы он испортился, ну я про не кюэлцэ
Как в Сан-Пауло
Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Я не знаю сколько времени нужно самца эксплуатировать, чтобы он испортился, ну я про не кюэлцэ
-
Sanьka
Member
вот по этому и не покупал КюВО
А вот ЕВО вполне ок.
Но главное почему купил его (кто помнит я хотел Кингстон КС600) так это падение цен на официальный Самс.
3600 грн за официал Самс это неплохо. Кинга КС600 уже по цене Самса - 3490грн
А вот ЕВО вполне ок.
Но главное почему купил его (кто помнит я хотел Кингстон КС600) так это падение цен на официальный Самс.
3600 грн за официал Самс это неплохо. Кинга КС600 уже по цене Самса - 3490грн
Востаннє редагувалось 19.10.2020 12:56 користувачем Sanьka, всього редагувалось 2 разів.
-
анти__бот
Member
Sanьka
А чем она лучше, да по-моему только хуже.
А чем она лучше, да по-моему только хуже.
-
Scoffer
Member
LostBoy
Та це теж не ближній світ. Я в Києві по справах частенько буваю, чого і не подобається він мені
. Готель в 15-20 хвилинах від метро, справи в інших 15-20 хвилинах. Поки доїхав, туди-сюди і вже ціла година щезла. І так само назад.
Добре якщо вдається зняти готель так щоб до справ йти пішкаря максимум пів години. Це ідеальний варіант.
Але якщо жити, то робота зазвичай бізнес офіси в центрі, хата там щоб пішки йти це баксів 600-700 мінімум за однушку, і супермаркети до неї будуть ну прям взагалі не поряд
А їздити машиною це просто жесть і на години забава.
Та це теж не ближній світ. Я в Києві по справах частенько буваю, чого і не подобається він мені
Добре якщо вдається зняти готель так щоб до справ йти пішкаря максимум пів години. Це ідеальний варіант.
Але якщо жити, то робота зазвичай бізнес офіси в центрі, хата там щоб пішки йти це баксів 600-700 мінімум за однушку, і супермаркети до неї будуть ну прям взагалі не поряд
А їздити машиною це просто жесть і на години забава.
-
leif
Member
мій батько живе в Києві, каже що там де 10 років тому закладав годину часу на поїздку на машині, зараз закладає як мінімум 2, а часто виходить набагато більше. може хоч колись велоінфраструктуру почнуть розбудовувати, без цього або підняття вартості володіння автомобілем ситуація буде погіршуватись ще сильніше, я так вангую. громадський транспорт теж добре, але доволі лімітовано може допомогти, тим паче в епоху коронавірусу це стрьомна штука. на велосипеді, якщо маєш пристойну фізуху, то навіть 10км (скажімо від осокорків до цирку) можна проїхати всього за 40-50хв. цілком нормально, як на мене.LostBoy:Нужно жить возле метро, это безальтернативный вид транспорта. Можно у жителей Борщаговки и Троещины спросить, они подтвердят
Другого транспорта тут просто нет, в т.ч. и личного. Ехать через Днепр можно и час, и два... С трафиком полная (*) и просвета не видится. И новый мост (Подольско-Воскресенский) тоже ничего не изменит.
взимку все одно буде жесть, але хоча в теплу пору року легше жити стане.
Востаннє редагувалось 19.10.2020 13:00 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
Я на работу добираюсь 7 минут.leif:мій батько живе в Києві, каже що там де 10 років тому закладав годину часу на поїздку на машині, зараз закладає як мінімум 2
Ну его так работать с 2 часами езды.
Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
Как говорят офис за 7 минут хорошо, а офис с камином за 7 минут еще лучше

-
leif
Member
батькові до роботи всього 2.5 км від дому, тому ще норм, але ж їздити треба не тільки на роботу.Sanьka:Ну его так работать с 2 часами езды.
мені от взагалі на роботу не треба нікуди їхати чи йтиSanьka:Я на работу добираюсь 7 минут.
-
tablestikus
Member
leif
поэтому жить в Киеве не у метро - боль еще та если офис не в пешей доступности
поэтому жить в Киеве не у метро - боль еще та если офис не в пешей доступности