Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Scoffer
Понял. Но это вроде компромиссный, не гаминг и 60. В общем обращу внимание.
odessitmws
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:TN + film крепко сильно ужасная?
кстати у них вроде ситуация с засветами хорошая, правда черного цвета нету как и ипс
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

odessitmws
Ну да, думаю стали лучше немного. Если знать что берешь.
leif
Member

Повідомлення

EvhenS:6600k - 350$, 3300X - 130$ Згадується генерал Москаль.
це в якійсь крамниці для фанатів амд? я на початку 16 року за стільки купив 6700к :laugh:
анти__бот:ой вспомнил, 6600 когда, в году 15 появился?
справжнім нефанатам взагалі неважливо коли виходить процесор, вони будуть бігати з палаючими сраками і розповідати що продуктивність 6700к через 5 років за 130$ це реальна перемога, бо ж було $350. не розумію чому вони не порівнюють з Quad'ом Q6600. там взагалі розгром :laugh:
анти__бот:нормальные тн уже давно хорошего качества
я тільки за дорогі моделі казав, але так, топова ТН-ка для іграшок (в першу чергу) і звичайного домашнього юзання може бути чудовим варіантом за свої гроші. просто для домашнього юзання — ні, краще IPS чи VA.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

А у всех мониторов, с уменьшением разрешения, увеличивается частота? 2160 - 60/70, 1440/1080 - 144/120.
SergN
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:А у всех мониторов, с уменьшением разрешения, увеличивается частота? 2160 - 60/70, 1440/1080 - 144/120.
це питання "по-приколу"? Чи ти фХД не бачив з 60 Гц?
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

SergN
А речь не о 60. Вот лияма, кажется, умеет в частоту, уменьшением разрешения. Если мы об одном и том же
https://iiyama.com/ru_ru/produkty/proli ... 92uhsu-b1/

Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Нет, это не она была. Где то видел. 2160 - 60, ниже, 144грц.
SergN
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
Читаємо характеристики від виробника:
3840 x 2160 @60Гц

Робота в нерідному резолюшені - взагалі "нештатний" режим роботи для ЖК-монітора (тобто воно-то працює, але нафіга таке знущання над очима для юзера?).
leif
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:Где то видел. 2260 - 60, ниже, 144грц.
то тобі наснилось ;) немає такого монітора жодного.
Scoffer
Member

Повідомлення

Так CRT працювали колись в бородаті часи :laugh:
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

leif
Черд, мамой Гиппократа клянусь, видел.. Но это не точно, сейчас буду искать.
SergN:взагалі "нештатний" режим роботи для ЖК-монітора (тобто воно-то працює, але нафіга таке знущання над очима для юзера?).
Возможно, не пробовал ставить меньше как то.
leif
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:Черд, мамой Гиппократа клянусь, видел.. Но это не точно, сейчас буду искать.
:popcorn:

Scoffer правильно зауважив, що таке бувало в CRT, коли 800х600 працювало на 100гц, а 1024х768 на 60гц умовно. але в сучасних моніках такої фічі не існує.
odessitmws
Member

Повідомлення

leif:а 1024х768 на 60гц умовно. але в сучасних моніках такої фічі не існує.
хмм ну на современных так же, если уменьшить разрешение то есть вероятность разогнать матрицу...
leif
Member

Повідомлення

odessitmws
не так само. там це були штатні режими працездатність яких гарантувалась виробником. розгон матриці сучасного моніка взагалі сумнівна справа, як на мене.
по тестах tftcentral у більшості випадків навіть той розгон, що закладений виробником, призводить до збільшення лагу і часу відгуку хоча номінально герцовка зростає.
в тесті мого моніка (того що PG279Q), наприклад, в режимі 144гц вони своїм обладнанням і методою (мало не найкращими в усьому світі тестів моніторів) наміряли кращий відгук ніж в режимі закладеного виробником розгону до 165гц.
LostBoy
Member

Повідомлення

Вот и все, в офисе 2 подтвержденных ковида. Опять удаленушка и братец диванушка :-/
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

LostBoy
Мда, печально как то. Говорят если что тяжело пойдет, нет мест даже в частных, 10000 в сутки
leif
Буду рыть, думал что обыденность.

Отправлено спустя 1 час 42 минуты 33 секунды:
Капец, не могу найти. Видел что есть. Начну при случае сначала.

Отправлено спустя 1 час 50 минут 1 секунду:
https://www.newegg.com/p/3D4-001K-00001
Это оказывается в отзыве было :mad: Чел сам проверял. Ещё от версии dp зависит. Ну и как понимаю, занижать не то пальто.
EvhenS
Member

Повідомлення

leif
1) так 6700, очепятка вийшла.
2) людина сама завела розмову за 4 роки тому.
Зато нефанати нарешті дочекались: 4 роки потому вони можуть купити продуктивність інтела за ціною інтела станом на 4 років тому
. Я згадав актуал і ціни інтела 4 роки тому. Ціни не збігаються ніяк. І до мене претензії що я згадав.
анти__бот
Member

Повідомлення

Да это единственный хороший пример. Я кст воспользовался этим 3100 княутом, нормальный процессор и даже очень за 3к (жаль что не было тогда и3 за 80баксов, конечно ему отдал бы предпочтение). Всё-таки скажу так тогда 4 ядра (при выходе 6700) были очень збс, княуты и 8 ядер это уже с 7700 тягалось.
Так вот сейчас 4на8 начальный сегмент это круто, а 6на12 по цене заняло место старых топов, кст а вот ситуация с процами выше за 6на12 нормальная.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

анти__бот
Нашел себе забаву :gigi: https://youtu.be/QPXbcpGyR-o
анти__бот
Member

Повідомлення

Гегеля или того тролля

Отправлено спустя 18 минут 58 секунд:
Не что-то тошно слишком.
Закрито