Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
kyky
Member

Повідомлення

anatolikostis
З такими зимами все частіше думки про щось типу Michelin Cross Climate+
Nic_Roman
Member

Повідомлення

anatolikostis
Я ще по дисках не оприділився. Реплік китаю не хочу. Може є італія німеччина по 5000грн +-
anatolikostis
Member

Повідомлення

Nic_Roman
для меня на прадо у дислы ничего и нет: три года прошло, звонил, обещали внедрить про-во "вот-вот" (многие звонили), а воз и ныне там :weep:
хотел поддержать "вітчизняного виробника", да и машина вроде у нас популярная, тем не менее дисков нет.
Fishnya
Alex

Повідомлення

я так понимаю, от отечественного там только название?
anatolikostis
Member

Повідомлення

Fishnya
давно на тытруба были видосики с сырьем и про-вом (станки и все такое): как сейчас хез. может уже на китай перешли.
PS На паре сервисов видел их плакаты.
Fishnya
Alex

Повідомлення

anatolikostis
погуглил, есть видосы.
а на офсайте на укр.языке бьётся 404 если нажать "подробнее о компании" :apes:
а есть вообще отзывы о дисках?
Scoffer
Member

Повідомлення

Fishnya
Якщо нічого не змінилось, і вони випускають те ж саме, що і 5 років тому, то їхні диски трішки важкуваті і м'якуваті як на лиття. Як плюс м'якості - не лопаються і до ДТП не доводять. Мінуси, думаю, очевидні.
anatolikostis
Member

Повідомлення

Fishnya
отзывы на сайтах разные: на седан - наверное да, на рамник - наверное нет.
Виготовляють їх в м.Клавдієво на заводі синочка-мажора одного з наших 450 дармоїдів депутатів. Це папа йому подарував такий бізнес.
Востаннє редагувалось 29.09.2020 17:50 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

На рамники є прекрасні призначені для того диски від Dotz. Шо його вигадувати.

Відправлено через 2 хвилини 11 секунди:
там серія дакар і схожі на них
tcpdump
Member

Повідомлення

anatolikostis
бизнес как бизнес, людям абы бугуртить. мог бы чужие бизнесы отжимать вместо своего
Nic_Roman
Member

Повідомлення

В мене паркетник tucson
Hells Angels
Member

Повідомлення

Nic_Roman:anatolikostis
Я ще по дисках не оприділився. Реплік китаю не хочу. Може є італія німеччина по 5000грн +-
с европы без вариантов, ближайшее дешевое это легкосплав от мазды 200-250уе б/у.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ви ще паливні фільтри б/в з європи ставити почніть :lol: А шо, у них же там норм бенз, не те що у нас :laugh:
Диски це тупо розхідник. Не хочеться Україну чи Китай - на попередній сторінці я перечислив відомі мені бренди рангом вище. Список не вичерпний, бо я в цій темі не експерт, і явно хтось з доступних у нас упущений. Краще б доповнили норм брендами.

Відправлено через 1 хвилину 59 секунди:
Я б ще зрозумів якщо б за якимось антикваріатом на масл кари ганялись, котрі так просто не взуєш в першому ліпшому магазі.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer
у меня родные стальные диски что на зиме которые купил б/у, что на лете, вообще не парит внешний вид :gigi:

бу фильтр забавно конечно.. :laugh:
спойлер
ЗображенняЗображення
а сколько ваш?
Востаннє редагувалось 29.09.2020 21:11 користувачем Hells Angels, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
Сталь не лопається, вона гнеться, що не сильно страшно. До неї у мене претензій немає. От тільки мова не про сталь, а про легкосплави, котрим лопнути раз плюнути. А втома металу з часом накопичується.
Скільки там можна наекономити на модних б/в дисках? Баксів 100-200? Потенційна жертва в безпеці точно того варта?

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
А наш від приблизно 70 гривень за китайський оригінал, до 200 з копійками за німецьку підробку :lol:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer
легкосплав лопнет от сильного попадания в яму на скорости, если найти хорошее бу которое не варилось, не прокатывалось и тд тп.. то ничего страшного не случиться.. просто если смотреть на размер в 18" который ищет человек, все сводиться до того что самая дешевая цена не от дешмана порядка 4,4к грн за диск, 18к за 4шт.. :censoured: :censoured:
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
До речі, я от дивлюсь в гуглі на перший лінк з розмірами на останні таксони, то штатний розмір дисків там взагалі 16-17". 18-19" лише в самій козирній версії 2019+ модельного року. Ну, якщо вже придбав свіжий топчик, то можна і розкошелитись. Або взяти диски поменше, як у всіх. І резина високопрофільна дешевше буде :)
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Hells Angels
Найшов на олх оригінал по 200$
anatolikostis
Member

Повідомлення

Hells Angels:бу фильтр забавно конечно.. :laugh:
спойлер
ЗображенняЗображення
а сколько ваш?
цену своего на дизеле я, наверное, писать не буду.
Спросил как-то на сервисе, почему нет регламента по замене, а мне сказали менять по чеку от бортового или лучше каждые 60000км пробега, при чем на 200-ке V8 фильтр много хуже, чем у 150-ки V4 - из какой-то тряпки сделан и просит замену при пробеге очень часто (бывало и несколько раз за одну зиму у клиентов). меньше надо с тепловоза сливать и по шиномонтажкам шариться :laugh:
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Scoffer
То робоче авто але з моїм правом вибору, дисків і коліс. Так я попросив)))
Відповісти