...Щоб я сьогодні взяв собі Intel із його перевагою продуктивності на 1 ядро у порівнянні з AMD - самої цієї одноядерної переваги та кількості FPS для мене замало; як мінімум мають бути рівні між собою інші наступні показники: кількість ядер, ціна, реальний TDP, +/- продуктивність "проца" вцілому - ОДНОЧАСНО! Це - як мінімум, щоб я задумався/засумнівався: власних же тестів-бенчмарків Intel та "Мстюнів" на коробці мені для цього точно недостатньо буде. Навпаки - щось аж трохи "бомбити" починає від того маркетингового дурдому потихеньку.
Це якщо "проци", але якщо мова про ігровий ПК, як Intel акцентує увагу, то ще ж є такий не менш важливий елемент як відеокарта. Усе розглядається в комплексі; за одне життя "проца" потрібно буде змінити 2-3 відеокарти на протязі мінімум 5 років - краще "вкинутись" у "стартову" (або зміну "стартової"-"затички") відеокарту, ніж переплачувати при +/- рівних показниках за "проц" тільки лише задля переваги на 1 ядрі, якщо брати до уваги те, що більше 60Гц монітор не може, більше 27 дюймів у fullHD для мене не потрібні і стабільні 30 fps - залюбки влаштовують.
Якщо ж мати зайві кошти, фанатіти (по "залізу" чи іграх), то, звісно, запросто можна розглядати Intel хай і на "одноразовій" 1200 "логіці" на рік-два як найкращій по всім показникам системі - років за два усе одно 100% буде змога поміняти - тут уже і монітор на 144Гц, і "проц", який це дозволяє, не кажучи вже про відеокарту... "гуляй душа".