Однокристальные системы Nvidia Tegra обзаведутся поддержкой сглаживания DLSS 2.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Однокристальные системы Nvidia Tegra обзаведутся поддержкой сглаживания DLSS 2.0

nVidia ну дуже хоче наступні консолі на своїй платформі. :rotate:
Якщо таки куплять ARM, то пророкую наступну нінтенду теж на тегрі в короткостроковій перспективі. А там може ще хто підтягнеться.
Ooops
Member

Повідомлення

Scoffer:Якщо таки куплять ARM
Купят то они купят, только кто ж им даст. :)
Scoffer
Member

Повідомлення

Ooops
Що значить хто їм дасть? SoftBank в відкриту бажає продати ARM тому, що у них бізнес такий: щось купити щоб щось продати. Вони не тримають компанії у своїй власності занадто довго. На даний момент потенційним покупцем виступає nVidia.
Ooops
Member

Повідомлення

Scoffer
Я думаю, против такой сделки будут как другие игроки на рынке, так и антимонопольные службы.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ooops
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно проти :lol: Стартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається :D , чим нвідія гірша?
Devijack
Member

Повідомлення

Будет ещё три новых игры для тегры.
modell
Member

Повідомлення

:(
1. "будет трудится"
2. "Чтобы обеспечить приемлемый уровень fps разработчикам зачастую приходится"
Skiff93
Member

Повідомлення

Scoffer:Ooops
Інші гравці хай самі куплять якщо сильно проти :lol: Стартова ціна 32 лярди. Я думаю якщо хтось запропонує 40, то софтбанк з радістю погодиться.
А антимонопольщикам-то що? AMD випускає проци і відяхи, інтел випускає проци і відяхи, принаймні збирається :D , чим нвідія гірша?
Тут трохи інша справа:. AMD i Intel мають рівні права на на розробку процесорів на х86 і ніхто нікому нічого заборонити не може. А якщо Nvidia купить ARM - випуск процесорів на цій архітектурі буде можливий лише з дозволу Nvidia за ліцензійні відчислення. "Зелені" тоді зможуть і Apple i Qualcomm послати подалі
Rudagon
Junior

Повідомлення

DLSS замыливает картинку.
Scoffer
Member

Повідомлення

Skiff93
А зараз випуск ARM можливий лише на ліцензійні відчислення Arm Holdings. В упор не бачу різниці.
Ну будуть тепер платити не софтбанку, а нвідії. Софтбанк зараз теж може всіх послати подалі і штампувати ARM процесори соло, якби їм це треба було. Що змінилось?
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Scoffer:Skiff93
А зараз випуск ARM можливий лише на ліцензійні відчислення Arm Holdings. В упор не бачу різниці.
Ну будуть тепер платити не софтбанку, а нвідії. Софтбанк зараз теж може всіх послати подалі і штампувати ARM процесори соло, якби їм це треба було. Що змінилось?
На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ви плутаєте причину і наслідки. Першочерговою причиною завжди є гроші, все інше - наслідки.
Модель ліцензування ARM за 35 років свого існування довела свою ефективність, ніхто її змінювати не буде. Тим паче топові архітектури в виторгу ARM складають копійки банально тому, що їх мало продається. Зате дешевки з IoT штампуються сотнями мільйонів на десятках фабрик.

Відправлено через 4 хвилини 5 секунди:
Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
Зате роутери, пралки, мікрохвильовки, телеки, кавоварки, та навіть розумні лампочки - все зараз на арм з кастомними обв'язками.
Rudagon
Junior

Повідомлення

Scoffer:Ooops
Пусть они сперва доведут технологию видеокарт до совершенства, за двумя зайцами погонишься в жопе останешься.
Robostyle
Member

Повідомлення

Scoffer: Давайте зробимо перекличку власників топових армних чіпів в мобільниках, їх навіть на цьому форумі буде далеко не кожен перший.
Apple A-series считается?
Matumba92
Member

Повідомлення

Rudagon:DLSS замыливает картинку.
Мылил вы хотели сказать.
Сейчас с длсс мыла меньше чем без него
Scoffer
Member

Повідомлення

Robostyle:Apple A-series считается?
В контексті данного обговорення - ні. Apple не купляє реалізацію ядер у ARM, у них своя власна.
Якщо нвідія з якогось переляку перестане продавати на сторону топові ARM ядра, для Apple нічого не зміниться.
JIEXArus
Member

Повідомлення

Rudagon:DLSS замыливает картинку.
В новости речь идёт о DLSS 2.0!
waryag
Member

Повідомлення

XAMCTBO:На данный момент они занимаются разработкой и продажей лицензий на эти разработки. Но если собственником станет Нвидиа, то зная ее любовь к закрытым технологиям легко предположить, что она она захочет стать монополистом в данной сфере - достаточно давать лицензии только на устаревшие на пару поколений ядра, а самой выпускать свежак и контролировать продажи.
Мало ли что она захочет...
В случае резких движений большие игроки (сравнимые с нвидиа и с архитектурными лицензиями) будут пилить собственные архитектуры либо организуются в холдинг с возможностями на порядок больше, чем у нвидии, и размажут ее тонким слоем.
Или просто натравят на нвидию антимонополистов...
bombeybox
Member

Повідомлення

Matumba92:Сейчас с длсс мыла меньше чем без него
в нативном разрешении больше мыла чем в реконструкции? дурость какая :lol:
если ты хотел сказать, что 4к + ТАА дает больше смазов, чем 4к + ДЛСС Качество - то так и говори, а не путай людей
Maxhope
Member

Повідомлення

bombeybox:4к + ДЛСС
При том что лучше по качеству чем 4к + ТАА , так ещё и ФПС как в 1440р...я давно говорил что эта технология будет решать и консоли должны научиться с ней работать(ну аналогами конечно) , как по мне от нее толку больше чем от трассировки .
Відповісти