Добавлено спустя 49 секунд:
у нас концентрат 100мл стоит 33 грн
Добавлено спустя 53 секунды:
http://aquatek.com.ua/index.php?productID=1221" target="_blank
Не має сенсу ,антифриз сам знищує мікроорганізми.Riconec: а такую штуку можно добавлять к антифризу?
Дистилят-антифриз в пропорції 5:1. Антифриз у тебе на етилен- чи пропіленгліколі?Riconec:я хочу использовать антифриз синего цвета, не планирую розбавлять
и вопрос : зачем розбавлять? чтобы уменьшить стоимость?
5:1 для знищення мікроорганізмів- з головою, 4:1-для більш насиченого кольору, 1:1 при використанні системи при мінусових температурах. До речі при використанні етиленгліколя, виробник твого бачка одразу знімає гарантію, так що задумайся над цимRiconec:я читал на разных сайтах, там все по разному используют чаще всего 5:1 4:1 или 1:1
+Pashtet+:лучше всего использовать чистую дистиллированную воду
Я взагалі то про те, що акріл з етиленгликолем не надто дружать, тому і гарантію знімають.Riconec: даже если гарантия бачка, то врятли я его буду менять или отправлять назад
На сучасних комплектуючих ймовірність протікання практично нульова.Riconec: по поводу дистилированой воды, она не проводит ток, но пыль ведь это легко меняет)
Є така присадка, можеш глянути на оглядRiconec: да и как можно покрасить воду насыщенным цветом?
что мне нужно от жидкости так это насыщенный синий цвет... а вот добится сложно
Присадки и ультрафиолетRiconec:что мне нужно от жидкости так это насыщенный синий цвет
Вроді ніякий, просто антифрізи на пропіленгліколі не токсичні. Я використовую аптечний дистилят+срібна цепочка . Хоч і маю люміній в системі. Взагалі тосоли-антифрізи рекомендують використовувати лише при низьких температурах, або при наявності гальванопари. Про інші барвники читав, що мають властивість осідати на стінках. І взагалі, для чого тобі потрібні барвники, якщо шланги УФ і бачок з діодною підсвіткою?Riconec:Андрій
какой антифриз может "дружить" с акрилом?
чем ты пользуешься в водянке?
а что можешь сказать о других красителях?