Забрал с почты. Ну, пока работает от розетки, то бесшумен. А от аккумулятора - дааа...
- спойлер

АРС по якості вроді кращіRobostyle:viperest1
У тебя ж Eaton - нафига той АРС нужен?
Відкрию страшний секретviperest1: АРС по якості вроді кращі. Хоч Eaton і обладнання для атомних станцій роблять
Дякую ,що сказали, бо чесно не знав. Для цього питання ,я приділив пару днів часу і купив фактично спонтанно і щоб рейтинг не дуже кака бувLoz:Відкрию страшний секретviperest1: АРС по якості вроді кращі. Хоч Eaton і обладнання для атомних станцій роблять
. Так само як і в випадку БЖ, продавців UPS більше ніж справжніх виробників. Наприклад, судячи з характерних партномерів на мікроконтролері і трансформаторі струму (три цифри, дефіс, п'ять цифр, дефіс, дві цифри) ваш Eaton насправді IPPON. Як і абсолютна більшість Powercom, Mustek, AEG, Socomec і інших.
viperest1viperest1: А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
ДякуюLoz:viperest1viperest1: А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
Середнячок. IPPON це щось типу CWT серед упсів.
Ну блииин....перестаньте по имени производителя оценивать какчество. Конкретно модель надо рассматриватьLoz:viperest1viperest1: А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
Середнячок. IPPON це щось типу CWT серед упсів.
А какие у него батареи стоят, в смысле размеры? Бутер из двух понятно, просто интересно, там акумы такие же по размеру как чаще всего используются, или они больше, сам упс то большой, если сравнить к примеру с моим древним RS800Kore:APC Back-UPS Pro 1200VA CIS
А как вообще эти батареи? Родная дороговата.GetOutTheWay:CSB HR1234W F2
примерно такKore:А как вообще эти батареи? Родная дороговата.
Я чет думал они больше)) получается такой же бутер как у меня, только разъем у меня на проводе.GetOutTheWay:Там стоят стандартые 12V 9Ah
Ну да, за те деньги что продают готовый бутерброд, можно даж YUASA покупать, если ровняться на розетку, то две штуки 2178 грнKore: Родная дороговата.