COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur
Я б сказав, що рівно навпаки.
У мене корп страховка.
Грипи лікувати по медстраховкі реально головняк, простіше в аптеку під боком збігати, але коли запалився нерв на морді, то координатор порішала все максимально швидко, і вже за годину мені видали рецептурну наркоту (нерв не знеболюється звичайними препаратами), ну і інші ліки звісно + на всякий випадок просвітили мрт і енцифалограму забабахали. Я задоволений сервісом. Якби я шарився по лікарям самостійно це було б реально довше. А боліло сильно, і знеболюючи не діяли від слова зовсім.
Колегі оплатили половину серйозної планової операції, котра не перечислена в договорі страхування. Там якісь махінації з корп лімітом були, я не знаю точно. Мова про декілька тисяч баксів.

А з грипами вони не поспішають, це так. Колеги регулярно чекають черги чорт зна скільки щоб їм виписали ібупрофенку :laugh: Ну і біс з ними, з тими грипами.
Востаннє редагувалось 13.07.2020 13:55 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Graveworm
Member

Повідомлення

Scoffer:Во-во. Довготривалі наслідки на зараз в принципі не зрозумілі.
Ну я в принципе на ногах перенес, на работу ходя и в пртнципе ничем не лечась, максимум симптоматически
Hotspur
Member

Повідомлення

Ну что народ, 638 заболевших в сутки на 14 июля, 651 выздоровевший, 14 умерших. Удвоение смертей с 696 до 1398 за 43 дня. Возможно до осени будем жить спокойно
modell
Member

Повідомлення

Graveworm:Ну я в принципе на ногах перенес, на работу ходя и в пртнципе ничем не лечась, максимум симптоматически
Як пам'ятаю по цьому топіку, ви в аптеці працюєте, хворий ходили на роботу і на роботі маску не носили?
leif
Member

Повідомлення

і знову про БЦЖ

Вакцина БЦЖ ймовірно допомагає легше переносити COVID-19. Дослідження

https://life.pravda.com.ua/health/2020/07/14/241633/

першоджерело власне дослідження досить цікаве
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:Вакцина БЦЖ ймовірно допомагає легше переносити COVID-19. Дослідження
интересно. таки БЦЖ неплохо работает
KimRomik
Member

Повідомлення

https://news.liga.net/society/news/oblo ... s-covid-19

первый раз в истории когда олигархи пошли против себя чтобы вылечить мир от ковида19 :lol:
leif
Member

Повідомлення

KimRomik
по-перше, ти використовуєш слово олігархи в неправильному значенні, по-друге "80 мільйонерів" це настільки ні про що, що можна лише посміятись. у світі, до твого відома, тільки білих (в значенні легальних) — 47-48 млн мільйонерів (доларових). те, що 80 з них вирішили кинути цей дешевий понт не змінить абсолютно нічого.
Hotspur
Member

Повідомлення

KimRomik:олигархи
то нищие а не олигархи

Отправлено спустя 43 минуты 41 секунду:
Еще 1,5 года ограничений. Адаптивный карантин в Киеве могут продлить до конца 2021 года https://nv.ua/kyiv/karantin-v-kieve-mog ... 99868.html

я рыдаю :lol: :lol: :lol:
Graveworm
Member

Повідомлення

modell
На тот момент да :rotate:
modell
Member

Повідомлення

Graveworm:На тот момент да :rotate:
:facepalm:
Hotspur
Member

Повідомлення

На 15 июля 836 заболевших, 977 выздоровевших и 15 умерших. ПЦР тестов в сутки проведено 13 675. Количество позитивных тестов 6.1% (меньше чем было две недели назад). Госпитализировано по всей стране 3 935 человек, на ИВЛ сейчас 93 человека. за все время на ИВЛ было 444 человека. Ну сейчас все лучше чем в конце июня :beer:
Uliss
Member

Повідомлення

короче карантин вечный. степанов вон говорит что на месяц еще продлят по стране.

Если кашель и ринит,то диагноз ваш - ковид,
Если голова болит, вариантов нет - ковид,
Сердце бешено стучит? Тоже, стало быть, ковид,
Шею ломит, глаз слезит - маскируется ковид,
А когда здоровый вид - бессимптомный то ковид.
JCDenton
Member

Повідомлення

Uliss
Честно говоря, это какой-то сюр. В трамваях только сидячие места, в бассейне г*вно плавает - типа, норма... И всем плевать. Это теперь ковид-норма.
Uliss
Member

Повідомлення

JCDenton:Uliss
Честно говоря, это какой-то сюр. В трамваях только сидячие места, в бассейне г*вно плавает - типа, норма... И всем плевать. Это теперь ковид-норма.
о том и речь, причем в большей части мира. я живу в днр, тут приколы похлеще чем в украине раз так в 100 с этим ковидом.
greatspqr
Member

Повідомлення

Тут не дуже обнадійливі новини з Казахстану...
Загадкова пневмонія. Чому в Казахстані загострилася ситуація з коронавірусом
спойлер
https://nv.ua/ukr/opinion/koronavirus-k ... ource=site
Ще в травні Казахстан називали «еталоном боротьби з пандемією в Центральній Азії», але тепер ситуація докорінно змінилася

Казахстан став першою країною в світі, яка повторно ввела загальнонаціональний карантин. Це сталося 5 липня після різкого стрибка кількості захворілих на коронавірус. Двотижневий карантин, який може бути й надалі в разі продовження поширення вірусу, обмежує масові заходи, забороняє зустрічі з сім'єю і проведення свят. Передбачається, що громадяни, старші 65 років, залишаються вдома, але всім іншим дозволено виходити у своїх справах.

Число інфікованих у Казахстані за два місяці зросло в десять разів. До 11 травня, останнього дня першого карантину, в країні було зареєстровано 5 207 випадків коронавірусу, 32 людини померло. Станом на 16 липня — 65 188 підтверджених кейсів і 375 смертей. Ситуація розвивається стрімко і може стати набагато гіршою.

8 липня посольство Китаю в Казахстані попередило громадян КНР, що в країні спалах «невідомої пневмонії» більш смертоносної, ніж COVID-19. Наступного дня міністерство охорони здоров’я Казахстану визнало наявність вірусної пневмонії через «невстановлену» причину, але заперечувало, що спалах був новий або невідомий. Новопризначений міністр охорони здоров’я Олексій Цой заявив, що інформація, опублікована китайськими ЗМІ, «не відповідає дійсності».Серйозні побоювання висловили за даними про пневмонію. У період з 1 до 8 липня в Казахстані зареєстровано 56 809 випадків пневмонії, і це крім підтверджених випадків COVID-19. За словами міністра охорони здоров’я, ці випадки включали «звичайну пневмонію» — вірусну (7 348) і бактеріальну (9 759), а також 39 702 «неуточнених» випадків вірусної пневмонії з розвитком хвороби, схожої з коронавірусом. Пацієнти з пневмонією і негативним тестом на коронавірус не включені в офіційну статистику уряду про коронавірус.

Майк Раян, голова програми ВООЗ із надзвичайних ситуацій, припустив, що більшість випадків, пов’язані з летальною пневмонією, насправді можуть бути «не діагностованими випадками COVID-19», що показало б, що уряд не контролює пандемію.
VeronTheOne
Junior

Повідомлення

Кто-то летал в последнее время? Сколько времени сейчас занимает ''оформление'' по прибытии в Борисполь? Лететь буду с La Reunion через Париж и Минск.
blvckxscvle
Member

Повідомлення

VeronTheOne
все стандартно.
если прилетаете из красной зоны, то на паспортном контроле просто вас заставят установить приложение "действуй дома". и все.
а, ну и при выходе из самолета будут стоять пара копов с электротермометрами.
Hotspur
Member

Повідомлення

Лікування від компанії Synairgen, яка розташована в Саутгемптоні, передбачає використання білка під назвою інтерферон бета, який виробляє організм, коли бореться з вірусною інфекцією. Білок вводять безпосередньо у легені пацієнтів з коронавірусом за допомогою небулайзера - сподіваючись, що він стимулюватиме імунну відповідь організму. Перші результати дозволяють припустити, що таке нове лікування на 79% зменшує вірогідність, що у пацієнта, який потрапив до лікарні з Covid-19, виникнуть ускладнення, які потребуватимуть вентиляції легень. https://www.bbc.com/ukrainian/features- ... IrvsRs4Uq4

ну вот еще одно лекарство нашли
Scoffer
Member

Повідомлення

В Испании за последний месяц, после снятия режима повышенной готовности, число заражений коронавирусом увеличилось на 400 процентов. О резком скачке сообщило министерство здравоохранения страны.
Так, с 21 июня было выявлено 18 564 инфицированных, 1 154 из них были доставлены в больницы, умерли 99 человек. Подчеркивается, что в начале месяца на 100 тысяч населения приходилось по 8,76 случая заражения, к 20 июля — 27,39.
Закрито