Wolcen: Lords of Mayhem. Сравнительное тестирование видеокарт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zoniq
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Wolcen: Lords of Mayhem. Сравнительное тестирование видеокарт

Насколько игра хороша по графике, настолько же уныла после прохождения сюжетной кампании... Сама сюжетка зашла.
Andrey2005
Member

Повідомлення

С простым разрешением Full HD хорошо справится даже старая карта Radeon RX 580, а от NVIDIA понадобится что-то уровня GeForce GTX 1660 или GeForce GTX 1660 Super.
Не жадный Хуанг не тыквит свои старые видяхи, но RX 580 уже уровень GTX 1660 Super :gigi:
Понимаю что так не всегда, но тенденция интересная :)
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Andrey2005:
С простым разрешением Full HD хорошо справится даже старая карта Radeon RX 580, а от NVIDIA понадобится что-то уровня GeForce GTX 1660 или GeForce GTX 1660 Super.
Не жадный Хуанг не тыквит свои старые видяхи, но RX 580 уже уровень GTX 1660 Super :gigi:
При этом это ДХ11.
Dzen914
Member

Повідомлення

Игрушка не плохая.
Но баланс на высокой сложности отсутствует полностью.
Jumper007
Member

Повідомлення

Как арпг игра очень слабая, но к графонию претензий нет, он хорош.
MessiaH
Member

Повідомлення

графика в игре вполне обычная для такого рода проектов, скажем, диабло 3 выглядит приблизительно также, но идёт гораздо лучше. Ещё гады пожлобились на русскую озвучку, в диабло 3 игра озвучена прекрасно, заснял маленько геймплея Волчена
Shade
Member

Повідомлення

MessiaH:скажем, диабло 3 выглядит приблизительно также
:facepalm:
Графіка Діабло 3 швидше до Торчлайта схожа.
_nevermind
Member

Повідомлення

такая игра заслуживает отдельного тестирования видеокарт, чтобы детально разобраться в ситуации с производительностью.
Странный тест, с одной стороны игра полгода в релизе, что мешало в первые месяцы такой сделать?

А с другой - игра откровенно слаба и не доделана, так что, имхо, ниче она не заслуживает.
Zoniq
Member

Повідомлення

MessiaH:Ещё гады пожлобились на русскую озвучку, в диабло 3 игра озвучена прекрасно
Немного разного масштаба студии, не находите?
MessiaH
Member

Повідомлення

Shade:Графіка Діабло 3 швидше до Торчлайта схожа.
ты видимо давно её не запускал, там вообще весь движок диабло 3 переделывался уже не раз, как раз последняя версия игры выглядит совсем не хуже Волчена, а как по мне может даже лучше, хотя все такого плана игры выглядят +/- одинаково
gavri
Member

Повідомлення

на вот этом сейчас реально тестируют нормальные видеокарты? Я думал, что такое должно запускаться в 4к на среднем сегменте
Matumba2
Member

Повідомлення

Побегал на очень высоко со сглаживанием максимальным , 1920х1080, на 1660 super. Меньше 75 фпс не видел. В основном 90-105. Народная версия, если что. Могу видео гемплея запилить. Только скажите . как на nVidia сделать.

Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
Какой то чес про 580 и 1660. До этой как раз была 580. И рядом не стояла.
Ohhh_myy
Junior

Повідомлення

Интересно,насколько в плане системных требований Diablo 4 будет отличаться от сабжа?
А то планирую апгрейд как раз под д4,буду в ней встречать старость,ждать внуков,и посматриваю на связку 3500x+5600xt. монитор 2560x1080
nochnik89
Member

Повідомлення

Игра то хоть норм ?
Я вон недавно решил побегать в титан квест и случайно узнал ,что те разрабы создали Grim Dawn . Купил .Вошел в игру и 5 часов не выходил )) такое со мной наверное впервые за эти лет 5 )))
Firebrand
Member

Повідомлення

Andrey2005:
не тыквит, 2070 супер на уровне 1080ти, это не значит, что 1080ти тыквится, просто вылизывается драйвер для 2070 супер.
Kashtan
Member

Повідомлення

Слай підтримується? Вайди та Ультравайди? Падіння фпс радикальне на великих роздільних здатностях.
Jumper007
Member

Повідомлення

nochnik89
Так грим топовая игра в своем жанре, ничего удивительного :)
Вольцен примитивнее по механике раз в ...надцать, и сюжет с лором какая-то дичь, но разок пройти можно.
Павло
Member

Повідомлення

Zoniq:
MessiaH:Ещё гады пожлобились на русскую озвучку, в диабло 3 игра озвучена прекрасно
Немного разного масштаба студии, не находите?
Тобто озвучувати серіали можна за копійки... А ось озвучити гру вже проблема? Просто лінь!
Наприклад я знаю англійську, мені приходиться на роботі її використовувати. Но при грі в gta 5 коли чорні братки починають «кучеряво базарити» я половини не розумію... Я замість того, щоб грати напрягаюсь намагаючись все перевести в голові...
Kib
Member

Повідомлення

Павло:Тобто озвучувати серіали можна за копійки... А ось озвучити гру вже проблема? Просто лінь!
Наприклад я знаю англійську, мені приходиться доводиться на роботі її використовувати. Но Але при грі в gta 5 коли чорні братки починають «кучеряво базарити» я половини не розумію... Я замість того, щоб грати напрягаюсь напружуюсь намагаючись все перевести перекласти в голові...
Знати англійську навіть не зважаючи на те, що вона рахується однією з найпростіших для вивчення, також можна на різних рівнях. Мультики англ., де використання слів досить обмежене, новини де все чітко вимовляється, але вже проскакують не дитячі терміни, в тому числі з правового поля, чи серіали, де не чітка вимова, акценти та ідіоми + urban language. Ви можете розуміти навіть все перераховане раніше, але варто взяти до рук книгу якого не-будь класика, і відразу опуститись в своїх уявленнях, де ви начебто "знаєте англійську". Вже не кажучи про те, що існують специфічні сфери, де використовуються тех. терміни і тп, так, навіть в рідній мові вони існують, але носій може принаймні приблизно знати, що означає те чи інше тех. слово, на відміну від тих, хто наче вивчив іноземну. Бо рідну розумієш на рівні основ, корінь слова і тп, те на що більшість забиває при вивченні іноземної мови, бо для більшості вивчення такої, це лише умовний інструмент, гайковий ключ, яким треба виконати роботу, а не спосіб познайомитись з іншою культурою, що насправді і дає той рівень розуміння який можна назвати, "так, я знаю англ.".
Павло
Member

Повідомлення

Kib:
Павло:Тобто озвучувати серіали можна за копійки... А ось озвучити гру вже проблема? Просто лінь!
Наприклад я знаю англійську, мені приходиться доводиться на роботі її використовувати. Но Але при грі в gta 5 коли чорні братки починають «кучеряво базарити» я половини не розумію... Я замість того, щоб грати напрягаюсь напружуюсь намагаючись все перевести перекласти в голові...
Знати англійську навіть не зважаючи на те, що вона рахується однією з найпростіших для вивчення, також можна на різних рівнях. Мультики англ., де використання слів досить обмежене, новини де все чітко вимовляється, але вже проскакують не дитячі терміни, в тому числі з правового поля, чи серіали, де не чітка вимова, акценти та ідіоми + urban language. Ви можете розуміти навіть все перераховане раніше, але варто взяти до рук книгу якого не-будь класика, і відразу опуститись в своїх уявленнях, де ви начебто "знаєте англійську". Вже не кажучи про те, що існують специфічні сфери, де використовуються тех. терміни і тп, так, навіть в рідній мові вони існують, але носій може принаймні приблизно знати, що означає те чи інше тех. слово, на відміну від тих, хто наче вивчив іноземну. Бо рідну розумієш на рівні основ, корінь слова і тп, те на що більшість забиває при вивченні іноземної мови, бо для більшості вивчення такої, це лише умовний інструмент, гайковий ключ, яким треба виконати роботу, а не спосіб познайомитись з іншою культурою, що насправді і дає той рівень розуміння який можна назвати, "так, я знаю англ.".
Все вище вказане можна охарактеризувати фразою «поток сознания»... :facepalm:
Відповісти