Гуморист детектед!!!

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Barmaloid
Так ,так :up: :lol: :lol:
Але людина на позитиві ,що радує :rotate:
Barmaloid
Member

Повідомлення

viperest1

Я не збираюся нiкого ображати, але коли бачу на OLX мiсто Львiв, то вiдразу тiкаю, бо занадто токсiчно :down:
viperest1
Member

Повідомлення

Barmaloid
Просто є різні люди ,як і всюди ;) :beer:
Barmaloid
Member

Повідомлення

viperest1:Barmaloid
Просто є різні люди ,як і всюди ;) :beer:
Я звідти бачив тільки одного чесного продавця, це був Франківськ. Більше не зустрічав, тому й обходжу стороною.
Splemish
Member

Повідомлення

Хлопці, все для вас, Роман розкрив свій бізнес план:
спойлер
Безымянный2.png
спойлер
Безымянный333.png

P.S Як вам реклами на 4000?))))))0000000000000000000 Цей маркетинг))))
Востаннє редагувалось 29.06.2020 22:29 користувачем Splemish, всього редагувалось 1 раз.
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Splemish
разве компьютер может столько вартувати караулить?
он может коштувати стоить
Splemish
Member

Повідомлення

Капитан Немо:Splemish
разве компьютер может столько вартувати караулить?
он может коштувати стоить
Друже, я ж ще школяр, буде у мене така ракета, скачаю підручник з граматики в форматі ПДФ. Чисто цирк))))0000000000000000

Для вас двох з Романом, можу на завжди ним залишитись)))000000000
Barmaloid
Member

Повідомлення

Хлопці, як заблокувати Львів у налаштуваннях OLX на постійній основі, щоб більше оголошення звідти не відображалися в стрічці ? Є така можливість ? :help:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Хлопців зі Львова так просто не спехатися :D
Як кажуть гамериканці в такій ситуацій: SUFFER :rotate:
anatolikostis
Member

Повідомлення

Polaris
Member

Повідомлення

anatolikostis
То неловкое чувство когда у тебя такой же корпус :-/
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Polaris
а есть фотка ты в фуражке рядом с корпусом? :D
Polaris
Member

Повідомлення

Капитан Немо
Ах тыж шалунишка :laugh:
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Это какое-то обострение проявления даунов. От жары, наверное.

Продаю процессор за 90$. Звонит чудо с пригорода и спрашивает, как бы я мог этот процессор ему отправить?. На мой вопрос - "а как он мне отправит деньги?" замялся. Дальше предложил местного перевозчика. Я ему говорю "наложкой, что ли?".
Для уяснения ситуации - стоимость проезда автобусом от его городка до меня и назад, плюс маршрутка по городу всего 120 рублей, это 50 грн (суммарная в оба конца!).
В 3 часа уложиться можно это на дорогу и проверку работоспособности. Неужели такой занятый?

Второе пришибленное написало по моему объявлению, где продаётся комплект мать на DDR3+проц i3-9100F+память. Так называемый "кофемод". Ладно, не все с этим знакомы, но я же добавил скриншоты тестов, где всё видно. Уже после первого вопроса можно было не отвечать. Вот переписка:
спойлер
Зображення
AbyssalBlade228
Member

Повідомлення

Капитан Немо:Это какое-то обострение проявления даунов. От жары, наверное.

Продаю процессор за 90$. Звонит чудо с пригорода и спрашивает, как бы я мог этот процессор ему отправить?. На мой вопрос - "а как он мне отправит деньги?" замялся. Дальше предложил местного перевозчика. Я ему говорю "наложкой, что ли?".
Для уяснения ситуации - стоимость проезда автобусом от его городка до меня и назад, плюс маршрутка по городу всего 120 рублей, это 50 грн (суммарная в оба конца!).
В 3 часа уложиться можно это на дорогу и проверку работоспособности. Неужели такой занятый?
Тут дуже акуратно, не кажу що це такий випадок, але ...
Мені колись такий "кадр" дзвонив. Я з обл.центра, "кадр" представляється з населеного пункта на відстані ~6 км. Так само заливає "а як же нам доставку організувати?". Кажу що "приїдьте самі і заберіть, я навіть до вокзалу піднесу, мені не далеко, на місці і розрахуємось". Починається мороз типу дуже зайнятий і т.д., і потім видає "а давайте якимись мєсними службами передамо, маршрутчиками чи рейсовим автобусом, або навіть краще — я таксі визву".
Пропустимо деталі, в цілому — не домовились.
Мені запахло стандартною схемою з нанятим водієм і "фейковим" сповіщенням/СМС про надходження коштів на карту. Більше я не бачу причин, чому не можна самому приїхати і забрати (10 грн автобус і 15 хв дороги в один бік).
І потім, як на мене, все підтвердилось: через деякий час, "кадр" кілька разів дзвонив мені на мій номер і всяку "синю" нісенітницю мені заливав, що він з братками мене знайде і т.д.
Видно цим поцам на "хатах" (звідки вони обзвонюють) і справді припікає без кондішинів.
З Вашого боку надзвичайно правильно одразу за оплату питати, видно вже "на досвіді" :D
Капитан Немо:Второе пришибленное написало по моему объявлению, где продаётся комплект мать на DDR3+проц i3-9100F+память. Так называемый "кофемод". Ладно, не все с этим знакомы, но я же добавил скриншоты тестов, где всё видно. Уже после первого вопроса можно было не отвечать. Вот переписка:
спойлер
Зображення
Смішний клієнт. У людини "розрив шаблона" що у офф спеці проца написано ДДР4, а він працює на ДДР3 :rotate:
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Не, я не спорю, что людям странно видеть его работу на DDR3. Но указывать мне так не делать, это напрашивается на мой ответ в стиле "есть два стула, из одного пики торчат, а на второй присядь и заткнись" :laugh:
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

Капитан Немо:Не, я не спорю, что людям странно видеть его работу на DDR3. Но указывать мне так не делать, это напрашивается на мой ответ в стиле "есть два стула, из одного пики торчат, а на второй присядь и заткнись" :laugh:
есть проще "не говори что мне делать и я не скажу куда тебе идти"
anatolikostis
Member

Повідомлення

Капитан Немо
у папы +45С в тени - конечно обострение, видимо у твоего покупайки подгорело...вон и лес сгорел к чертям.
Відповісти