Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

На улицах, где пешеходы могут переходить улицу в любом месте, а велосипеды и автомобили движутся параллельно, ограничение составляет 30 км/ч. https://ru.wikipedia.org/wiki/Vision_Ze ... 20движения.

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
leif:Україна — 3350 смертей на 37 млн. населення.

отже смертність на дорогах у нас приблизно в два рази вище ніж в Фінляндії і в 4 рази вище ніж в Норвегії.
тут тонкость есть которую ты не знаешь. поскольку МВД гавно то смертность у нас в разы выше. люди умирающие в больницах не проходят по умершим в ДТП.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
віжн зіро це їхня концепція і мета — нуль смертей, але до мети ще далеко. хоча, звичайно, це все правильно, що вони роблять.
Hotspur:поскольку МВД гавно то смертность у нас в разы выше
звідки ця інфа у тебе? є пруф чи як завжди?

МТБ МРІЇ! Specialized Enduro Custom | Dream Bike Build

ого який спеш, правда коштує, мабуть, як Skoda Fabia з салону, але прикольно :pray:

надивлюсь цих відео з велосипедними збірками на ютубі — сідаю на свою меріду ніби на ашан байк після цього :laugh:

але насправді класний велосипед, за місяць що вона в мене проїхав 550км по велокомпу, + ще ~200 на старому велосипеді, бо постійно дощило :banghead:
Gavri1a
Member

Повідомлення

leif:ого який спеш, правда коштує, мабуть, як Skoda Fabia з салону, але прикольно :pray:
с такой ценой мне как-то странно видеть стяжки на вилке)))
nukeproof
Member

Повідомлення

leif:ого який спеш, правда коштує, мабуть, як Skoda Fabia з салону, але прикольно :pray:
Мастер-ломастер какой то - диски голыми руками трогает, шток болгаркой отрезал вместо трубореза, аморты в тиски зажимает без прокладок (хотя вроде как там что то проложено металлическое), смазку не аккуратно наносит итп. итд.
leif
Member

Повідомлення

Gavri1a:стяжки на вилке
ага, мені око різали також :)
nukeproof:Мастер-ломастер какой то
я не сильно можу оцінити роботу механіка, але знято все гарно і велосипед гарний :) пишуть в описі, що для спешовського райдера в Україні збирали (мабуть же ж цей чувак має можливість обирати до кого звернутись)

подивився в ФБ, він не перший рік під егідою спеша катає
Crossbow
Member

Повідомлення

Gavri1a: цепь пачкается что на смуве, что на сквирте. но отмывается легче, чем от масла.
но песок не собирает и не набивается внутри "какахами", которые как абразив.
leif
Member

Повідомлення

leif:оцінити роботу механіка
а, блін, цей чувак який збирав, це і є походу цей Богдан, тобто збирав сам собі :)
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:звідки ця інфа у тебе? є пруф чи як завжди?
ну так статистику посмотри. одни специалисты в стране которые не могут в калькулятор

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
leif:подивився в ФБ, він не перший рік під егідою спеша катає
тупая реклама для хомяков
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:ну так статистику посмотри
я там в статистиці побачу куди записують померлих в лікарні після ДТП, яких з твоїх слів не записують безпосередньо в жертви ДТП?
ти бачив там таку графу?
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:я там в статистиці побачу куди записують померлих в лікарні після ДТП, яких з твоїх слів не записують безпосередньо в жертви ДТП?
ти бачив там таку графу?
для людей которые не помнят выходной или нет. есть международная классификация причин смерти. большая и очень заумная, пневмоний штук 200 разных. и вот там есть такое как политравмы в следствии ДТП. а у нас могут написать смерть в результате сердечной недостаточности. итого минус 1 жертва в ДТП.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:а у нас могут написать смерть в результате сердечной недостаточности
а можуть і не написати. твої здогадки не доводять нічого, не дають жодних підстав заряджати про занижену в кілька разів смертність.

як завжди, ти пишеш аби написати і зробити з себе розумного, але виходить у тебе відверто слабо. 97% того, що ти пишеш це якась неперевірена інфа і здогадки, на які у тебе немає жодних пруфів.

але звичайно той факт, що я не знав, що в понеділок був вихідний (я в своїй роботі не працюю в Україні\з українцями і мені взагалі байдуже коли в цій країні вихідні) це дуже важливо в контексті чергової відсутності у тебе підкріпленню своїх слів :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:але звичайно той факт, що я не знав, що в понеділок був вихідний (я в своїй роботі не працюю в Україні\з українцями і мені взагалі байдуже коли в цій країні вихідні) це дуже важливо в контексті чергової відсутності у тебе підкріпленню своїх слів
он подчеркивает факт что за реальностью надо следить а не писать чушь в каждом третьем посте как ты.

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
leif:а можуть і не написати. твої здогадки не доводять нічого, не дають жодних підстав заряджати про занижену в кілька разів смертність.
я вопросом изучал в плане отношения статистики к реальности по ДТП. мне надо было. наша статистика к реальности отношения не имеет. но ты и дальше думай что самый умный. в общем статистика МВД одна большая лажа и реальность не отражает никак. и не пиши про догадки если сам в МВД был по случаю замены паспорта :lol: :lol: :lol: знаток :lol:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
що б я робив без оцінки моїм постам такого мамчиного експерта як ти :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 10 секунди:
Hotspur: изучал в плане отношения статистики к реальности по ДТП
ну так де пруфи якісь конкретні, яких у тебе ніколи немає?
що ти вивчав?
викладай конкретні цифри смертей в ДТП, звідки ти їх взяв, яка різниця з оф. статистикою. всі подивляться, подумають є підстави тобі довіряти чи ні. а то виходить так:

>смертність занижена в рази
>де пруф?
>можуть вказати неправильно причину смерті

прекрасно :laugh:
mumu
Member

Повідомлення

Копи дійсно не додають в статистику тих, хто помер після госпіталізації. Вони навіть за ці буремні роки діджиталізації мапи дтп не зробили, і звіти якось криво дають, інколи без точних координат, наявні мапи з дтп робляться звичайними громадянами або громадськими організаціями.
типу:
https://nbviewer.jupyter.org/github/Dmy ... Kyiv.ipynb
а ось і автор таблиці з впорядкованими даними по Києву https://www.facebook.com/pasyuta/posts/3713477445333970
в нього там в постах ще багато інфи, фб погано працює з каталогізацією інфи і її пошуком, дав би лінки
або в групі "білий велосипед"(Публічна група про безпеку велосипедистів на дорогах Києва) десь це питання піднімалось https://www.facebook.com/groups/kyivwhitebike/
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu:Копи дійсно не додають в статистику тих, хто помер після госпіталізації. Вони навіть за ці буремні роки діджиталізації мапи дтп не зробили, і звіти якось криво дають, інколи без точних координат, наявні мапи з дтп робляться звичайними громадянами або громадськими організаціями.
самое смешное учат меня люди которые РУВД и прокуратуру видели в своей жизни в сюжетах в телевизоре :beer:
leif
Member

Повідомлення

mumu:Копи дійсно не додають в статистику тих, хто помер після госпіталізації
я ж з цим не сперечаюсь, просто одного цього факту мені недостатньо, щоб повірити, що у нас "в рази" занижена смертність.
Hotspur
Member

Повідомлення

Crossbow:Потому для лета -- УЖЕ после нормального наката, я предпочту сквирт а не масло. Смув - не пробовал, но он говорят более "насыщенный" и густой чем сквирт.
спасибо :beer: . говорил с несколькими механиками - советуют Сквирт и Смув, Кефир говорят хуже

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Gavri1a:пробовал смув и сквирт. разницы не почуствовал. да, смув слегка гуще, чем сквирт. в остальном я разницу не увидел. цепь пачкается что на смуве, что на сквирте. но отмывается легче, чем от масла.
Crossbow
Member

Повідомлення

Мужики! что вы тут устроили ? какие статистики, политики, страны , МВД и Зайцевы (сидит\не сидит) ?!
С такими обсуждениями -- в флудилку плиз. Не засоряйте ВЕЛО-тему.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Crossbow:С такими обсуждениями -- в флудилку плиз. Не засоряйте ВЕЛО-тему.
+

в самое неудачное время решил вел купить, разобрали уже практически все модели 2020, 2021 еще не привезли.
взял сегодня в велопланете с 5% cкидкой Pride ROCX 8.3
здесь фоточки красивые
прокатился совсем мало - 27км, после работы уставший, пока мнения никакого конкретного не сформировал, да и вел новый прикататся надо
руль баран удобно, переключатели работают хорошо и четко, хорошо что взял дуал спереди, за первую же поездку понял что сингла будет маловато, тормоза пока унылые - но это типа "топовая механика", когда колодки притрутся мб лучше будет
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer
Вітаю з покупкою :beer:

легкість/швидкість одразу відчувається після мтб? Скільки різниця по вазі між старим і новим?
Відповісти