співчуваю.Wonderboy:В мене теж
AVX і зараз задіяний в багатьох програмах (усі програми що юзають Intel IPP / Intel MKL, OpenBLAS, Apple Acceleration Library, Eigen тощо), просто набагато менш інтенсивно ніж в linX, і різниця між реальними популярними сценаріями і linX — величезна. це навіть приблизно не співставні речі в абсолютній більшості випадків.Wonderboy:Одного гарного дня цей "робочий сценарій" може оновитися і почати використовувати так тобою не любимий AVX. Що будеш робити?
"знати що таке AVX" і використовувати його на рівні грілки — дві дуже великі різниці.Wonderboy:знає що таке AVX
до чого тут це? може у тебе в іграшці і в linx однакове енергоспоживання і температури?Wonderboy:активно завантажує всі мої 8 ядер на 95-100%
на своєму 9900к@5.1GHz я більшу частину часу працюю в адобах, які активно юзають AVХ, і за рік з гаком часу у мене не було жодного вильоту і жодної синьки (повір, вони можуть мені досить дорого обійтись, це не літачок в симуляторі впаде).
якщо б я слухав таких "фахівців" як ти, я б весь цей рік тримав би частоту на 400-500мгц менше і мав би помітно меншу продуктивність в своїх завданнях.