Останні статті і огляди
Новини
Выбор ИБП/UPS
-
Alexey1977
Member
blah-blah_bot
2 года без проблемной работы по крайней мере в моем случае.
2 года без проблемной работы по крайней мере в моем случае.
-
blah-blah_bot
Junior
Alexey1977
Якщо у Вас такий:
https://www.apc.com/shop/my/en/products ... URT1000XLI
а в людини:
https://www.ixbt.com/power/ups/pcm_rpt1025ap.shtml
то різниця є. Там би 2 80-ки і нема проблем. Лише місця там малувато і обдув не так добре як у Вас спроектовано.
Якщо у Вас такий:
https://www.apc.com/shop/my/en/products ... URT1000XLI
а в людини:
https://www.ixbt.com/power/ups/pcm_rpt1025ap.shtml
то різниця є. Там би 2 80-ки і нема проблем. Лише місця там малувато і обдув не так добре як у Вас спроектовано.
-
Alexey1977
Member
blah-blah_bot
я не спорю - на свой страх и риск) меня шум категорически не устраивал и либо переделка либо UPS на продажу
я не спорю - на свой страх и риск) меня шум категорически не устраивал и либо переделка либо UPS на продажу
-
Барбарис
Member
blah-blah_bot, имеется ввиду коэффициент нагрузки(мощности или cos φ). И производство/сборка реальное в Украине(по такой схеме работает тот же Маяк винницкий и целая куча предприятий - клепают поделки из фольги, гордо именуемые корпусами и пихают туда китайское говно и палки).
Горящий лоджик - "китай" среди "китаев". Есть, например, GRESSO(не онлайн), знакомый работает в местном магазине - берут их много лет подряд для дома, держат хорошо, возвратов минимум. Я правда не рисковал пока, у меня на тот момент другой был.
Горящий лоджик - "китай" среди "китаев". Есть, например, GRESSO(не онлайн), знакомый работает в местном магазине - берут их много лет подряд для дома, держат хорошо, возвратов минимум. Я правда не рисковал пока, у меня на тот момент другой был.
-
A___L___E___X
Member
день добрый, есть два вопроса:
1) нужен ибп для торгового моноблока на атоме z8350, бп у него на 48вт, надо что бы как минимум пару часов работал без электричества и гасил перепады напряжения если это возможно.
2) что лучше APC Smart ups2200 или Eaton 5E 2000VA или eaton ex 3000 rt?
1) нужен ибп для торгового моноблока на атоме z8350, бп у него на 48вт, надо что бы как минимум пару часов работал без электричества и гасил перепады напряжения если это возможно.
2) что лучше APC Smart ups2200 или Eaton 5E 2000VA или eaton ex 3000 rt?
-
blah-blah_bot
Junior
A___L___E___X
1) ПБЖ для пк і "кілька годин безперервної роботи" як правило взаємновиключні поняття. На практиці це реалізується ПБЖ на 12В, 19В чи 24В і тримає те все 1-2 години.
2) Тут залежно від ситуації. Для чого берется? Який "парк пристроїв" у Вас вже є?
Барбарис
Про "китайські бренди" - скажу коротко. Всі вони на одних і тих же заводах "клепаються". Тому є "хороші" (ліпші ніж решта моделей) і "взагалі сміття". А то що за фірма написана на шильдику - то діло десяте.
Тому я в цому питанні ніколи не був категоричний і Вам не раджу. Як не як, не всі готові кидати по 300-500 дол. за толковий ПБЖ відповідного класу. Головне, як я вже казав, треба розуміти що береш і навіщо. Ну безглуздо вважати що 50 долларовий ПБЖ буде тягнути 1кВт, так само як надіятися що APC Smart UPS на 10кВт потяне навантаження в 1-2кВт кілька годин підряд.
1) ПБЖ для пк і "кілька годин безперервної роботи" як правило взаємновиключні поняття. На практиці це реалізується ПБЖ на 12В, 19В чи 24В і тримає те все 1-2 години.
2) Тут залежно від ситуації. Для чого берется? Який "парк пристроїв" у Вас вже є?
Барбарис
Про "китайські бренди" - скажу коротко. Всі вони на одних і тих же заводах "клепаються". Тому є "хороші" (ліпші ніж решта моделей) і "взагалі сміття". А то що за фірма написана на шильдику - то діло десяте.
Тому я в цому питанні ніколи не був категоричний і Вам не раджу. Як не як, не всі готові кидати по 300-500 дол. за толковий ПБЖ відповідного класу. Головне, як я вже казав, треба розуміти що береш і навіщо. Ну безглуздо вважати що 50 долларовий ПБЖ буде тягнути 1кВт, так само як надіятися що APC Smart UPS на 10кВт потяне навантаження в 1-2кВт кілька годин підряд.
-
tablestikus
Member
blah-blah_bot
я людям кому нужно долго без питания прожить ставлю связку из инвертора
https://hotline.ua/computer-istochniki- ... psw-1000va
и батареи
https://hotline.ua/computer-akkumulyato ... ed-st-1280
ПК что жрет до 300Вт при работе что выполняют на нем проживал 8 часов точно
я людям кому нужно долго без питания прожить ставлю связку из инвертора
https://hotline.ua/computer-istochniki- ... psw-1000va
и батареи
https://hotline.ua/computer-akkumulyato ... ed-st-1280
ПК что жрет до 300Вт при работе что выполняют на нем проживал 8 часов точно
-
blah-blah_bot
Junior
tablestikus
І що скажете про китайський лоджік?
Думаю що зовсім не те що ПБЖ для компів. Тут власне 300 долларів треба потратити, хоч і на "китайця".
Але більшість всеодно візьмуть щось з іменитих брендів, навіть якщо там 4-8-12 АКБ по 5-7-9 Агод.
Хоча тут теж є мінуси в тому плані що як правило до ПК не підключиш для моніторингу.
Шумлять вони теж добряче.
Ну і АКБ ці 60-80-100 А год за кілька років всеодно міняти треба. Навіть якщо не сильно використовувалися.
Проти законів фізики нічого не вдієш.
І що скажете про китайський лоджік?
Думаю що зовсім не те що ПБЖ для компів. Тут власне 300 долларів треба потратити, хоч і на "китайця".
Але більшість всеодно візьмуть щось з іменитих брендів, навіть якщо там 4-8-12 АКБ по 5-7-9 Агод.
Хоча тут теж є мінуси в тому плані що як правило до ПК не підключиш для моніторингу.
Шумлять вони теж добряче.
Ну і АКБ ці 60-80-100 А год за кілька років всеодно міняти треба. Навіть якщо не сильно використовувалися.
Проти законів фізики нічого не вдієш.
-
A___L___E___X
Member
blah-blah_bot:A___L___E___X
- спойлер
- Asus Rog Strix B350-f Gaming
Ryzen 2600
Samsung 16gb DDR4 3200Mhz
Noctua NH-D14
Seagete 4000
Samsung nvme 240gb
Sapphire RX580 8gb
Asus xonar dx
be quiet! Dark Power Pro 10 850W
Dell U2412M+ Samsung 22'
router microtik
NAS (asus j1800i-c + 4gb + 4tb+ БП 120вт)
-
blah-blah_bot
Junior
A___L___E___X
З апетитами такими Вам "китайця" на 1500va треба брати. Такого як писав tablestikus - тобто "під котли". Ну і Акб в придачу хоч 65ку бо з меншими воно "не рекомендується виробником". І буде працювати пів години - година щоб пережити відключення.
А от в скільки така "радість" обійдеться, і яка модель "найкраща" - то вже окрема розмова. Як і варіанти від іменитих виробників. Буде цікаво - будемо обговорювати, але бажано так щоб це можна було в шапку додати а не просто поговорити.
З апетитами такими Вам "китайця" на 1500va треба брати. Такого як писав tablestikus - тобто "під котли". Ну і Акб в придачу хоч 65ку бо з меншими воно "не рекомендується виробником". І буде працювати пів години - година щоб пережити відключення.
А от в скільки така "радість" обійдеться, і яка модель "найкраща" - то вже окрема розмова. Як і варіанти від іменитих виробників. Буде цікаво - будемо обговорювати, але бажано так щоб це можна було в шапку додати а не просто поговорити.
-
A___L___E___X
Member
мне для моей системы не надо что бы он пару часов работал, мне достаточно что бы он как минимум выдерживал перепады в напряжение и пару минут при выключение света протянул.blah-blah_bot:
-
Narkomax
Member
посоветуйте ИБП для дома.
Чтобы выдерживал нагрузку в играх, а то был прошлый, когда играл, он начинал пищать или ПК выключать лол
Комната маленькая, жеелательно, чтобы был бесшумный, ну и чтобы были какие-то системы защиты от "скачков" напряжения
Характеристики системы в профиле.
Цена - не знаю цен, думаю до ~200$
Чтобы выдерживал нагрузку в играх, а то был прошлый, когда играл, он начинал пищать или ПК выключать лол
Комната маленькая, жеелательно, чтобы был бесшумный, ну и чтобы были какие-то системы защиты от "скачков" напряжения
Характеристики системы в профиле.
Цена - не знаю цен, думаю до ~200$
-
rmtk
Member
Доброго дня, порадьте будь ласка ИБП. для того щоб він міг витримати 10 хв без живлення і я встигав зберегти всю роботу на компі, за цей час (система в профілі, але з запланованим апгрейдом відеокарти буде ~470W). І я так розумію вони бувають шумні, все ж хочеться щось що не буде набридати звуками.
Взагалі бувають такі в яких можна міняти батарею, з часом? бо в мене колись давно був старенький Powercom, своє відпрацював і вмер.
Взагалі бувають такі в яких можна міняти батарею, з часом? бо в мене колись давно був старенький Powercom, своє відпрацював і вмер.
-
Spark7
Member
Что вообще означают метки (точки) маркером на подошве АКБ к (ИБП)?
-
Robostyle
Member
Эта тема еще жива?
Есть кто по опыту использования может рассказать за производителей ИБП?
-
tablestikus
Member
почитай пару последних страницRobostyle:Эта тема еще жива?
-
viperest1
Member
Мої вітання!
За законом подлості почало пропадати світло в квартирі ( якраз коли комп вкл) і виникла потреба в покупці ББЖ .
Мій вибір впав на ось таку модель : Eaton 5E 1500VA,USB 5E1500IUSB . Читав відгуки говорять ,що вентилятор доволі шумний і потрібно буде зробити заміну на інший 60-ти мм. Для мого блока живлення,компа, монітора ( 2шт),колонок буде ок?,щоб доробити роботу і зберегти (~5хв) .
За законом подлості почало пропадати світло в квартирі ( якраз коли комп вкл) і виникла потреба в покупці ББЖ .
Мій вибір впав на ось таку модель : Eaton 5E 1500VA,USB 5E1500IUSB . Читав відгуки говорять ,що вентилятор доволі шумний і потрібно буде зробити заміну на інший 60-ти мм. Для мого блока живлення,компа, монітора ( 2шт),колонок буде ок?,щоб доробити роботу і зберегти (~5хв) .
-
Robostyle
Member
tablestikus
Срач с моржом, да и все.
Хотелось бы узнать про такую неочевидную вещь, как шум от ИБП. Вроде постов где такая проблема наблюдается куча, а решений кот наплакал, да и те предлагают самому лезть, модифицировать что-то...
Я так понимаю, бесшумных ИБП, что б не пищал, не жужжал, не кувыркался, и вентилятор был ну хотя бы бесшумным - до 500$ нет в природе?
Срач с моржом, да и все.
Хотелось бы узнать про такую неочевидную вещь, как шум от ИБП. Вроде постов где такая проблема наблюдается куча, а решений кот наплакал, да и те предлагают самому лезть, модифицировать что-то...
Я так понимаю, бесшумных ИБП, что б не пищал, не жужжал, не кувыркался, и вентилятор был ну хотя бы бесшумным - до 500$ нет в природе?
-
tablestikus
Member
Robostyle
можно купить без вентилятора ИБП
можно купить без вентилятора ИБП
-
Барбарис
Member
viperest1, Robostyle, раньше такие ибп от еатон или похожие, но в формате стойки шли без вентилей. Отличная штука, но сейчас их трудно найти.