COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Graveworm
Member

Повідомлення

Эх, везет вам
Я б из дому поработал
Даже род деятельности сменил бы
Только не знаю, на какой
Andrey2005
Member

Повідомлення

Uliss:а мне уже настолько осточертело работать из дому, что я б с удовольствием в любой офис ездил
Graveworm:Я б из дому поработал
Даже род деятельности сменил бы
Поменяйтесь работами :gigi:
Zzzz
Member

Повідомлення

Uliss а я обратное сказал бы, я и так люблю дома пасижур вот это всё, а сейчас с дому работаю, на обеде пошёл поспал, кушать приготовил, отдохнул как удобно - красота. Мало того, время на дорогу и даже на сборы не тратишь.
Hotspur
Member

Повідомлення

Zzzz:Мало того, время на дорогу и даже на сборы не тратишь.
и на коронавирус смотришь с окна :beer: . да, хоум офис не плохая штука :beer:
Graveworm
Member

Повідомлення

Andrey2005
Зависит от того, шо надо делоть
KimRomik
Member

Повідомлення

Hotspur:
Zzzz:Мало того, время на дорогу и даже на сборы не тратишь.
и на коронавирус смотришь с окна :beer: . да, хоум офис не плохая штука :beer:
да, но очень скучная штука
когда выходишь на работу, то чувствуешь себя бодрее, а дома будто только разлагаешься
Uliss
Member

Повідомлення

KimRomik:
Hotspur: и на коронавирус смотришь с окна :beer: . да, хоум офис не плохая штука :beer:
да, но очень скучная штука
когда выходишь на работу, то чувствуешь себя бодрее, а дома будто только разлагаешься
и кошки бонусом на клавиатуру лезут, внимания требуют
Hotspur
Member

Повідомлення

KimRomik: а дома будто только разлагаешься
установи тренажер для хомячка, тьху беговую дорожку

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
В очень бедных странах многим людям уже нечего есть. Финансовых ресурсов для помощи им просто нет. Важно понимать: если вы закрываете экономики США и Европы, вы также закрываете экономику Бангладеш, Вьетнама, Мексики и многих других бедных стран. https://nv.ua/opinion/koronavirus-5-may ... 86387.html

вот почему Швеция ничего не выиграла не вводя карантин :)

В Швеции в три раза увеличили количество коек в реанимации. Вот почему нам на Швецию смотреть не надо
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur
Глобалізація вона така :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Наростити спроможності тестування та відстеження — справа нелегка. Почнімо з того, що існує два типи тестів, які ви можете проводити: один показує вам, чи є людина інфікованою (ПЦР-тест), інший — чи мала людина цю хворобу в минулому (тест на антитіла). Необхідно усе як слід організувати — лабораторії, оснащення, хімічні реагенти — аби мати змогу проводити все це у великих масштабах. Відстеження контактів також вимагає значних ресурсів. Необхідно мати тисячі людей, які би інтерв'ювали пацієнтів та ідентифікували кожного, хто міг з ними контактувати з моменту зараження, відстежуючи ці контакти. Багато країн також користуються, чи планують користуватись мобільними додатками для відстеження вашого місцезнаходження та ідентифікації контактів за допомогою Bluetooth, аби автоматично збирати ці дані та інформувати людей у разі якщо їм необхідно самоізолюватись. https://nv.ua/opinion/koronavirus-test- ... page_heads

что у нас - тестирование растет но очень медленно. никаких тысяч эпидемиологов нет. до осени я надеюсь только на сезонность. МОЗ за 2 месяца не смог довести количество тестов до 7000-10 000 в день. надо больше 10 000 тестов в день. ну и карантин сработал, тут без вариантов. в Беларуси вон мрут на дому 30 летние потому что мест нет в больницах

Отправлено спустя 1 час 22 минуты :
Схожої думки дотримується головний інфекціоніст лікарні мюнхенського району Швабінг Клеменс Вендтнер (Clemens Wendtner). "Після того як (противірусний препарат. - Ред.) лопінавір/ритонавір, а також гідроксихлорохін не виправдали очікувань, які на них покладали, відтепер ремдесивір, попри деякі його обмеження, доведеться вважати еталонною речовиною у майбутніх розробках ліків від COVID-19", - пояснює Вендтнер. https://www.dw.com/uk/liky-remdesyvir-p ... jJ9XbPoaqM

Итого - пока что ремдесевир лучшее что есть. купить его невозможно :lol: . Изготовитель говорит будет миллион курсов до конца года - читать как не хватит даже США.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur:ремдесевир лучшее что есть. купить его невозможно
Якщо сильно припече, Мексика і Індія як завжди заб'ють на патенти і завалять ринок дженериками. Штатам це правда не допоможе, але вони там ССЗБ :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer:Якщо сильно припече, Мексика і Індія як завжди заб'ють на патенти і завалять ринок дженериками.
в ЕС 150 000 трупов. еще не сильно ?

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Scoffer:Штатам це правда не допоможе, але вони там ССЗБ
ну там есть законы военного времени и сейчас там режим ЧП.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur
Проблеми індійців шеріфа Європи Мексики не стосуються :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer:Hotspur
Проблеми індійців шеріфа Європи Мексики не стосуються :rotate:
ну я и на мексиканский согласен. я не гордый :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Я може переплутав з бразільянцями. Коротше хтось з них точно забив на патенти на антивіч препарати, і штампує для себе в будь-якій необхідній кількості.
Hotspur
Member

Повідомлення

Иранские авиалинии продолжали летать в Китай после запрета Ирана на полеты. Более 90 сотрудников авиакомпании жаловались на симптомы коронавируса. А я итальянцев и испанцев считал дураками, не, тут есть большие дураки.

Отправлено спустя 30 минут 34 секунды:
Начали использовать барокамеры для больных коронавирусом. в общем логично, инвазивные ИВЛ и ЭКМО опасные вещи и не сильно эффективны. минус в том что барокамеры ЕЩЕ дороже ИВЛ :weep:
Hotspur
Member

Повідомлення

По-перше, нам потрібно скорегувати знаменник у формулі IFR. Пам’ятаєте: IFR = (кількість смертей від COVID-19) / (кількість всіх, хто мав COVID-19). У випадку з Нью-Йорком, замість офіційних 260 тисяч, нам потрібно поставити 2,7 мільйона. Якщо ми використаємо офіційну кількість смертей для чисельника у відповідному періоді, то IFR = 0,7% (19 000/2 700 000). Але ще раз, пам’ятайте, що кількість смертей також, ймовірно, недооцінена. Отже, замість 19 000 ми повинні поставити число, яке вище. На жаль, у нас поки що немає хороших даних, щоб точно знати, яким має бути це число. Все, що можна сказати, — це те, що показник IFR для Нью-Йорка становить щонайменше 0,7%. На жаль, ми не можемо просто екстраполювати це на США і сказати, що IFR, ймовірно, буде 0,5%, тому що США — це не тільки Нью-Йорк. Є деякі дослідження, які дають досить зважені оцінки летальності. Наприклад, у Женеві, Швейцарія, показник IFR становить приблизно 0,8%. У Гангелті, Німеччина, IFR становить 0,37%. З часом ми дізнаємось більше про рівень летальності COVID-19. Точно можна сказати, що рівень летальності від COVID-19 значно вищий, ніж рівень летальності від сезонного грипу, але він значно нижчий, ніж спочатку прогнозувалося. https://nv.ua/opinion/koronavirus-6-may ... page_heads

Оценочная смертность от коронавируса 0.3%-0.7% что конечно сильно лучше чем говорили раньше, но хуже гриппа
Andrey2005
Member

Повідомлення

Глава Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів сподівається, що Україна з Китаєм зможуть взаємно відкритися швидше, ніж із країнами Європейського Союзу, і важливо скористатися моментом і зуміти залучити китайського туриста в країну.
З Ухані? Панголін тур :insane:
Scoffer
Member

Повідомлення

Оце якраз китайці всі справи покидали, і поїхали в Україну туристами. Що вони тут побачать, розвалини совка?
Hotspur
Member

Повідомлення

Andrey2005:З Ухані? Панголін тур
больные люди, при чем на голову
Закрито