Hotspur:людям которые в математику не умеют все ерунда. Уровень смертности от Covid-19 в стране в девять раз выше, чем в Финляндии, почти в пять раз выше, чем в Норвегии, и более чем вдвое выше, чем в Дании.
тобі людина резонно каже, що за два місяці від початку епідемії і 400 смертей в данії (5млн населення) і 2000 в швеції (10млн) це відносно невеликі цифри.
і ніхто не каже, що вірусу немає (принаймні з притомних дописувачів в темі), просто імовірність померти 0.02% це не так вже і страшно. якщо думати інакше, можна на вулицю не виходити і все життя вдома просидіти. "а то мала лі што" : машина зіб'є, грабіжник підріже і т.д.
просто тут така історія, що живемо нині в епоху показушного мега-гуманізму "кожне життя важливе!!!111!!" і через це купа спекуляцій відбувається. я розумію, що проти аргументу "а якщо це тебе чи твою бабусю зачепить" важко сперечатись, тим не менш я вважаю, що з гуманізмом сильно перегинають палицю.
до "гуманістів" у мене пропозиція: давайте заборонимо весь приватний автотранспорт(от вазгалі абсолютно всі крім швидких\пожежних\вантажівок) і збережемо десятки тисяч житті в європі кожен рік. а чо ні? вам шо комфорт дорожче "ЛЮДСЬКОГО ЖИТТЯ" (с)!!!!11