Проблема з запахом з системника

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
sufferererik
Junior

Повідомлення

Оновив собі пк і відчувається легкий запах пластмасси, оскільки я за компом сижу по годин 5-6 то я не відчуваю його а родичі замічають, і це їх дратує.
Поставив speedfun, вроді нічого не гріється, коли запускаю комп температура в всіх місцях приблизно 40 градусів але вже легкий запах чути. Дивився всередину системника пробував пальцем радіатори нічого гарячого незамічаю.

Система:
i5-750 box
asus p7p55d le
cheftec 550w

Як варіант в мене це вонюча проводка бп.
Мені цікаво почути ваші варіанти
xmarcx
Member

Повідомлення

Противогаз...
doCENTik85
Advanced Member

Повідомлення

Поставь рядом освежитель воздуха.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

sufferererik
отключи из розетки , разбери понюхай, может некачественная краска...
Но возможно где-то плохой контакт проводов, коротит и плавит пластмассу .
sufferererik
Junior

Повідомлення

понюхав, проводка від бп воняє, але як мені здається не плавиться, просто воняє, ніде більше ніякого запаху нечути
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

sufferererik
БЖ новий?
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

С каждым днем темы все интересней :D БП я так понимаю новый? У меня новый БП тоже издавал "баговония" пару недель пахло какой-то химией,потом запах пропал)
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

З часом запах вивітриться. Мені такі запахи приємні. :rotate:
Відчуваєш, що комп новий (або якийсь з його компонентів).
Гірше, коли б паленим смерділо... :-/
Так що хай родичі заспокояться і радіють новизні. :gigi:
Востаннє редагувалось 01.08.2010 10:52 користувачем Artistus, всього редагувалось 1 раз.
sufferererik
Junior

Повідомлення

так новий chieftec модель gps 550a, про благовонія читав, але там де я читав вони пропали досить швидко а в мене це вже 2й тиждень :(
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

О, скоро вивітриться. А чого відеокарту не вказав?
-stan-
Member

Повідомлення

В мене нонейм БП смердів кілька місяців.
sufferererik
Junior

Повідомлення

відеокарту не вказав бо не міняв через нестачу коштів, з наступної зарплати надіюсь докупити
*sam*
Member

Повідомлення

У меня залман ф3 так воняет уже месяцев 7 и смазывал я его, всё равно воняет, но работает исправно, ах да и сначала казалось, что с БП воняет
xmarcx
Member

Повідомлення

sufferererik, со временем выветрится, это просто запах нового компа. БП у тебя с запасом, греться не должен, а если бы перегревалось что-то из остального железа - было бы заметно на работе системы, тормоза, ребуты. Я в новый корпус переместился, так тоже некоторое время ощущался специфический запах. В твоем случае думаю нет места беспокойству. ;)
Android
Bot

Повідомлення

Да ну, это ж запах новых железяк! класс! :D
такоэ
Member

Повідомлення

Было дело, тоже "запахло" из системника. Оказалось остановился вентиль в БП, смазка что-ли засохла, ну, перемазал подшипник и чтобы спать спокойно поставил второй вентиль с другой стороны питальника, шоб вовнутрь дуло. А запашка в обчем и целом никакого быть не должно, хорошее ничем не пахнет.... :gigi:
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

такоэ:хорошее ничем не пахнет.... :gigi:

ИМХО хорошее должно о себе еще как минимум неделю напоминать,воняя,напоминая владелцу какой же у него хороший(ая) БП,материнка,видяха,корпус и т.д) :gigi:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

ну и темы пошли :insane:
Kondr@t
Member

Повідомлення

sufferererik якщо хочеш позбутися скоріше таких запахів, краще відкрий корпус і постав на місце, що більш продувається, наприклад, під кватирку.
OlexandR
Member

Повідомлення

:laugh: винось комп на балкон..., коли не юзаєш..., на сонечку швидко все вивітриться.. :)))) Або купи "АРОМА КРИСТАЛ" і постав як Модінг в комп... (2-й варіант приємніший)
Відповісти