Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
leif
Member
але все ж таки кудись їздити, вже непогано. у мене дружина вже більше тижня взагалі з хати не виходить.WakeMe:в 3 раза реже
кажу їй, що вірус в найближчій перспективі нікуди не зникне і що так можна і пів року просидіти, але вона піддалась панічним настроям і зібралась сидіти в карантині "поки все не уляжеться"
зачекай може ще надзвичайний стан введуть на днях (цілком реально), тоді відпустку доведеться продовжитиDeadpool:сегодня отпуск закончится, завтра выхожу работать Т_Т
-
Deadpool
Member
в мене в області його ж ввели і так (Чернівецька) всі по домам, комендансська година, непродовальчі магази зачинені і т.д.leif:зачекай може ще надзвичайний стан введуть на днях (цілком реально), тоді відпустку доведеться продовжити
Але міськ раді, первинці і вторінці медикам ПК для роботи і ел. системи, особливо зараз треба підтримувати в роботі, хоча і так половину відпустки віддалено по телефону + AnyDesk все робив.
Але якось з дому було приємніше.
-
leif
Member
його може ввести тільки верховна рада і це поки не сталось, вони навіть не збирались. надзвичайна ситуація у вас там, це інше. я бачив в новинах, що мер ваш просив ввести НС, але це складніше робиться.Deadpool:в мене в області його ж ввели і так
і то правда, це критично важливо зараз.Deadpool:Але міськ раді, первинці і вторінці медикам ПК для роботи і ел. системи, особливо зараз треба підтримувати в роботі
-
Sanьka
Member
Думаю рродержат ещё немного, а потом когда экономическая опа будет больше вирусной - скажут что новых выпадкыв немного так что просто носите маски но на работу ходите.
По статистике у нас там чёт всего 50шт примерно.
Никого же не тестят, нечем.
Так что просто будут списывать на пневмонию и простуду, как сейчас делают.
По статистике у нас там чёт всего 50шт примерно.
Никого же не тестят, нечем.
Так что просто будут списывать на пневмонию и простуду, как сейчас делают.
-
leif
Member
я теж так думаю. десь в травні відмінять всі обмеження, іншого вибору просто не будеSanьka:а потом когда экономическая опа будет больше вирусной - скажут что новых выпадкыв немного так что просто носите маски но на работу ходите.
-
WakeMe
Member
Главное чтобы убер/уклон работали, т.к. даже сейчас, когда в неделю всего 1 или 2 раза надо попасть на работу, кроме как на такси это невозможно. 10 чел в маршрутке это эпик 
-
Deadpool
Member
leif Ну може і так, але до прикладу, ганяв на велосипеді місяць, взимку (тепло було). застудив сльозові залози, там щось типу гульок зробилось, не розсмоксталось саме, треба в хірургію, там на 5хв операція. а зараз направлення особо не рекомендують давати. тим паче що в чернівці теж не вільний доступ, а в'їзди перекриті. Транспорт міжміський не ходить. Треба шукати когось з авто і пробувати пояснювати набіса мені в офтальмологію. крч морока =(
Саме погано що побічний ефект від тої застуди, в мене зір впав конкретно за місяць, дальше 2метрів все розмите, а зір був нормальним.
Саме погано що побічний ефект від тої застуди, в мене зір впав конкретно за місяць, дальше 2метрів все розмите, а зір був нормальним.
-
WakeMe
Member
Deadpool
Карантин карантином, но с этой штукой не затягивай. Зрение это самое важное после шланга.
Карантин карантином, но с этой штукой не затягивай. Зрение это самое важное после шланга.
-
leif
Member
ого, яка жесть. в мене теж колись було запалення м'язу на обличчі (продуло на протязі) і на зір теж дало, не так як в тебе, але відчутно. потім після того як полікував запалення — відновився. кілька місяців вправи для очей робив, вони реально працюють.Deadpool:в мене зір впав конкретно за місяць, дальше 2метрів все розмите, а зір був нормальним
-
Sanьka
Member
Не все. Какие то оч массовые гулянки будут под запретом. И маски все будут носить.leif:десь в травні відмінять всі обмеження, іншого вибору просто не буде
Но иначе никак, так как людям без дохода, просто не за что покушать купить будет.
К слову о еде. У нас в супермаркетах хавки куча, точно как в обычный день.
Туалетки так вообще гору выстроили с меня высотой.
Единственное пускают не более 20 чел, по этому полчаса ждешь примерно.
Паники нет . Я закупился пару раз просто потому что влом ждать очередь .
Отправлено спустя 3 минуты 27 секунд:
Очечи надо, это же обязательно даже летомDeadpool:, ганяв на велосипеді
-
Deadpool
Member
WakeMe
leif
та буду думати, може дажуть на руки направлення, попрошу родичів відвезти. мб в часну клініку якусь, де поменше народу при можливості такій.
--------------
Хавки достатньо теж в лавках та супермаркетах, як круп і туалетки. Хліб лише розбирають геть швидко. Запускають не більше 2 людей, обов'язково в масках.
leif
та буду думати, може дажуть на руки направлення, попрошу родичів відвезти. мб в часну клініку якусь, де поменше народу при можливості такій.
--------------
Хавки достатньо теж в лавках та супермаркетах, як круп і туалетки. Хліб лише розбирають геть швидко. Запускають не більше 2 людей, обов'язково в масках.
-
анти__бот
Member
усе пропало цвета не цветастые.
-
Sanьka
Member
У нас проще.Deadpool:Хліб лише розбирають геть швидко.
Да и хлеба валом, в тч Сильпошные ништяк вроде лавашиков и чиабат. Все свежее.
Отправлено спустя 53 секунды:
Н - невидияанти__бот:цвета не цветастые.
-
leif
Member
Sanьka:Не все. Какие то оч массовые гулянки будут под запретом. И маски все будут носить.
Стосовно їжі, ми все як замовляли з метро з доставкою, так і замовляємо поки, жодних змін. доставка 60грн коштує, але на цінах самих товарів це компенсується ще й з запасом. що змінилось, це те, що доставку чекати до тижня і за хлібом не ходимо, раніше на районі купували.
Востаннє редагувалось 23.03.2020 20:38 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
Еххх были же времена когда не было коронавируса, РГБ, и т.п. зато была медь, теплотрубки и курс 8.
-
Барбарис
Member
Что то Ютуб, падла, режет качество: может просто переключить с 1080 на 360, а то просто порезать, но в настройках показывает 1080, лечится повторным выбором 1080. Все это при том, что автоматом выставлено - самое лучшее качество и сеть не загружена. И это все началось задолго до пандемии.
-
анти__бот
Member
поставил рендер на 160 в колде 90 кадров.
-
GoToHell
пес Патрон
анти__бот:усе пропало цвета не цветастые.
Я квадратный моник сменил после просмотра фоток со свадьбы. Где у 8 баб было одинаково зелёное платье. Хотя в реальности точно было три жёлтых и одно синееанти__бот:любимка у меню он, первый мой
-
анти__бот
Member
GoToHell
ты не подумал что то состояние у тебя было и цвета не цвета...
ты не подумал что то состояние у тебя было и цвета не цвета...