AUDIOQUEST Dragonfly Black - 100$
iBasso DC02 - 60$
CEntrance BlueDAC -400$
Не стоит все таки ровнять блютуз и провод, тем более с таким разрывом по всем параметрамблютузным
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Не стоит все таки ровнять блютуз и провод, тем более с таким разрывом по всем параметрамблютузным
У FiiO BTR5 на балансному 240 мВт @ 32ΩN1amn:Так я по цене с блютузным фио и сравнивал. 400 $ против 130$.
Крім блютуза й батареї, ще також зручність користування. Не дуже зручно буде в смартфон в кишені, а на смартфоні цап, а в них навушники. Взимку простіше, бо одягу багато, то кишень теж. Але влітку в шортах гарантовано не зручно буде. Тут у fiio btr5 буде перевага, смартфон в кишені, цап на шорти під футболку, або на в іншу кишеню, чи на футболку кліпсою заціпити зручніше буде.N1amn:А имеет ли fiio btr5 какие преимущества перед ibasso dc кроме наличия блютуза и батареи?
Вони навіть реальний баланс зробили, а не просто дірочку додали й все. Девайс гарний в своєму діапазоні, але обмежений. Тільки затички більше він нічого не потягне.ЦАП: 2 × ES9218PC
Заграють але буде дуже-дуже тихо. В спеціфікаціях ad900 вказано 1000мв макс 38ом. Тож навіть на балансному роз'ємі буде дуже тихо. Цей ЦАП годиться тільки для затичок.N1amn:А на небалансном у бтр5 вообще 80mv, это ad900 вообще не заиграют на нем?
Без поняття, на сайті не побачив, але очевидно що мало судячи з Ваших слів.N1amn:Интересно а сколько у меня на b450 tomahawk выдается?
Чесно не знаю чого так. Перше що на думку спадає, це перевірити чи правильно підключені до матплати провода від корпусу. Може один не підключений, або не надто щільно підключено. Про всяк випадок. Інші варіанти проблем не знаю, адже я не знаю як саме у Вас підключено.N1amn:Один раз попробовал подключить уши через переднюю панель и это было ужасно, даже трудно описать словами, в одной песне было вообще такое ощущение что вокал убрали и оставили минус. Но звук при этом был в разы громче, и "в разы" это вовсе не преувеличение, громкость была действительно минимум в 2 раза выше. С чем это может быть связано?
N1amn:С чем это может быть связано?
У меня как раз такая материнка, на прошлой неделе втыкал в нее наушники, если сравнивать с юсб звуковой за 300 грн, то звук в полтора-два раза тише на одинаковом ползункеN1amn: b450 tomahawk выдается
Советую еще глянуть на EarStudio ES100 за 100$N1amn:А имеет ли fiio btr5 какие преимущества перед ibasso dc кроме наличия блютуза и батареи?
Амбушки с али? На полгода может хватит. Дальше просядут, облезут.Tim_wo_Pum:Думаю взять такие.