та не заливай, усі падали в контактах
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
WalkMan
Member
Sphinx
-
r1d3r
Member
- спойлер
-
falcongrig
Member
Ну вот для тебя так, а для меня только открытая, без вариантов. Естественно, речь не идет о горах/камнях/экстриме и т. д. Для меня конец весны это всегда конец закрытой обуви.Crossbow:не не не. На велике только закрытая обувь!
-
nukeproof
Member
рагуль хeров, я тебе давно сказал, что я о тебе животном рогатом думаю и куда тебе идти, главное барабан не забудьfalcongrig: Ты как был неадекватным быдлом, так и остался. Конечно же это все вокруг криворукие и покупают гно, а не компания начала клепать шлак. Угу, именно так
Отправлено спустя 49 секунд:
И ставят, и сворачивают но в экстремальных дисциплинах безопаснее конечно без них.Hotspur:Вывод - где есть большие шансы свернуть голову контакты никто не ставит
Попробуй трейловые велотуфли такого плана как на фото, там и ходить нормально, и нога защищена, и шипы для контактов зацепить можно если надо (снимается заглушка с подошвы), и летом в них не жарко. С обычной обувью качественные велотуфли по комфорту езды не сравнятся. Супермегалегкие "пластмассовые" велотуфли для соревнований за кучу денег покупать для обычного катания не стоит, поскольку ходить в них нельзя.Crossbow:Я бы тоже возможно свалил на контакты, но самого стремает синтетическая обувь на целый день - больно я привык к кожаным перфорированным макасинам\туфлям и летом только в такой обуви (пешком\великом)
- спойлер

-
falcongrig
Member
nukeproof
Да мне как-то пофиг, что какое-то безумное животное там себе думает
Да мне как-то пофиг, что какое-то безумное животное там себе думает
-
Crossbow
Member
ну да, многие "лисапедисты" -- лосиfalcongrig:Да мне как-то пофиг, что какое-то безумное животное там себе думает
nukeproof и falcongrig
Вам бы встретится в Киеве и посидеть\покатать вместе, а то сретесь не пойми из за чего.
-
falcongrig
Member
Crossbow
Не сретесь, а конченое говно воняет как всегда. Я ему хоть слово кривое написал? Обидели бедного, не согласились с его ценным говномнением
Я ему по губам повожу при встрече, а не сидеть/катать.
Не сретесь, а конченое говно воняет как всегда. Я ему хоть слово кривое написал? Обидели бедного, не согласились с его ценным говномнением
Я ему по губам повожу при встрече, а не сидеть/катать.
-
mumu
Member
Crossbow
ну nukeproof періодично всім бидлячить
ну nukeproof періодично всім бидлячить
-
murzik
Member
б'є значить любить 
-
nukeproof
Member
о, еще еще один колхохник нарисовался, хорошо в однополом браке будете смотреться - муму с животным рогатым идеальная параmumu:ну nukeproof періодично всім бидлячить
-
dahaka423
Member
Вітання всім.
З'явилося в мене бажання докупити на новий сезон велосипед.
Поки що катаюся на дорожньому німецькому велосипеді на колесах 28"х1,3. В основному по хреновенькому українському асфальту, рідше по утрамбованій грунтовці. Рідко більше 30 км в одну сторону, частіше по в районі10 км.
Хотів би взяти додатково хартейл на 27,5-29 колесах. Розраховую витратити суму 5-8 тисяч гривень. Розглядаю варіанти як нового так і б.в. Може хтось підскаже якісь цікаві варіанти. Дякую.
Зріст в мене 173см, маса 72кг
Поки що катаюся на дорожньому німецькому велосипеді на колесах 28"х1,3. В основному по хреновенькому українському асфальту, рідше по утрамбованій грунтовці. Рідко більше 30 км в одну сторону, частіше по в районі10 км.
Хотів би взяти додатково хартейл на 27,5-29 колесах. Розраховую витратити суму 5-8 тисяч гривень. Розглядаю варіанти як нового так і б.в. Може хтось підскаже якісь цікаві варіанти. Дякую.
-
Crossbow
Member
новое при таком бюджете -- не существует.dahaka423:Розраховую витратити суму 5-8 тисяч гривень. Розглядаю варіанти як нового так і б.в.
Б\У, тяжело найти что-то не убитое. Но ближе к 8 все же уже будут варианты.
-
dahaka423
Member
Crossbow
Можу витратити і більше 8000, але поки морально не готовий. Тому спробую вкластися в даний бюджет
Зараз в мене стоїть система Shimano Sis 3*6 швидкостей. Не пригадаю щоб хоча б раз користувався найменшою зіркою на шатуні.
Тому розглядаю в першу чергу варіанти 2*8-10. Хоча трьохзірковий варіант теж нормально
Можу витратити і більше 8000, але поки морально не готовий. Тому спробую вкластися в даний бюджет
Зараз в мене стоїть система Shimano Sis 3*6 швидкостей. Не пригадаю щоб хоча б раз користувався найменшою зіркою на шатуні.
Тому розглядаю в першу чергу варіанти 2*8-10. Хоча трьохзірковий варіант теж нормально
-
Hotspur
Member
даже 3х8 Аливио будет на голову вышеdahaka423:Зараз в мене стоїть система Shimano Sis 3*6 швидкостей.
-
murzik
Member
якщо рігід на алівіо і гідро 7-8к, то з вилкою + ціна вилки = 10к. за 8к не знаю
у нас схожі з вами манери катання, і теж планую перейти на мтб, бо дороги то не дороги
у нас схожі з вами манери катання, і теж планую перейти на мтб, бо дороги то не дороги
-
Hotspur
Member
согласен. вилка вопрос сложный. хорошая сама по себе 10 стоитmurzik:якщо рігід на алівіо і гідро 7-8к, то з вилкою + ціна вилки = 10к. за 8к не знаю
-
bes
Member
с нормальной навеской новый cyclone ax какой тоdahaka423:Вітання всім.
-
mumu
Member
та можна і новий купити, типу veloplaneta.com.ua/velosiped-29-pride-marvel-9-2-2019 (не реклама) Для заявлених вимог до покатух такого вєліка буде вдосталь. Я так розумію, зараз акція на прайди, бо в багатьох магазинах знижки на минулорічні велосипеди, можна глянути в місцевих магазинах.
або ж кидайте лінки на цікаві б/в варіанти, а ми з диванів прокоментуємо
курс просів, і якщо мурзіку вибрали за 7к минулого року, то зараз можна щось цікавіше взяти, мабуть.
або ж кидайте лінки на цікаві б/в варіанти, а ми з диванів прокоментуємо
-
dahaka423
Member
Переднім я теж не дуже задоволений, регулював разів 3-4 за 3 роки, але вистачає вже не на довго. Задній практично безпроблемний.Hotspur:У меня был Sis передний переключатель и я им был не доволен
Дивився пару днів назад на них, добавив у закладки. Шукаю відгукиbes:с нормальной навеской новый cyclone ax какой то
Вчора саме знайшов його, переглядав відеоmumu:та можна і новий купити, типу veloplaneta.com.ua/velosiped-29-pride-marvel-9-2-2019 (не реклама)
-
Sphinx
Member
Самосбор на 1х10, 29, на ригид вилке не? Потом можно будет перейти на воздушку, при желании. Можно и сразу норм вилку, только в бюджет не уложитесь