Новини
Останні статті і огляди
Процессорный разъём Intel LGA1200 будет совместим с кулерами для LGA115x
-
gedie
Member
sensorium
Вообще-то, я говорю как раз про нормальные материнки, которые стоят приличных денег и которые вполне справляются с любым цп. Именно, поэтому менять их не было бы смысла. Очевидно, что обратную совместимость нарочно обрезают, без особой надобности, не сложно догадаться для чего.
Так что повторюсь, смысл в совместимости есть, однозначно, и глупо это отрицать.
Вообще-то, я говорю как раз про нормальные материнки, которые стоят приличных денег и которые вполне справляются с любым цп. Именно, поэтому менять их не было бы смысла. Очевидно, что обратную совместимость нарочно обрезают, без особой надобности, не сложно догадаться для чего.
Так что повторюсь, смысл в совместимости есть, однозначно, и глупо это отрицать.
-
leif
Member
FX
це одна крамниця в німеччині, абсолютно не показово брати дані навіть по 1 країні, не кажучи вже про 1 крамницю в окремій країні.
колись ще до виходу зен2 мені місцеві нефанати амд скидали ці пікчі зі статою mindfactory, на яких Ryzen 2000 серії обходив інтели мало не в 2 рази, а потім вийшла реальна стата, в якій все було більш ніж навпаки
це одна крамниця в німеччині, абсолютно не показово брати дані навіть по 1 країні, не кажучи вже про 1 крамницю в окремій країні.
колись ще до виходу зен2 мені місцеві нефанати амд скидали ці пікчі зі статою mindfactory, на яких Ryzen 2000 серії обходив інтели мало не в 2 рази, а потім вийшла реальна стата, в якій все було більш ніж навпаки
-
FX
Member
Це одна з найбільших (якщо не найбільша) в EU, і можна апроксимувати. Ну, або з задоволенням ознайомлюсь з іншою, показовою і реальною статою.leif:FX
-
leif
Member
не можна.FX:можна апроксимувати
прошуFX:Ну, або з задоволенням ознайомлюсь з іншою, показовою і реальною статою.
ось вам mindfactory за липень 2018- серпень 2019:
- спойлер

https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 07/125614/
-
FX
Member
Мде, як все запущено. В мому посиланні - кількість проданих, в вашому - частка. Натякну, Sempron`и також в ту частку входять. Іншими словами, цифірки не суперечать одні одним.leif:не можна.FX:можна апроксимуватипрошуFX:Ну, або з задоволенням ознайомлюсь з іншою, показовою і реальною статою.
ось вам mindfactory за липень 2018- серпень 2019:
а ось і реальна ситуація:
- спойлер
https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 07/125614/
-
Nikson
Member
То чувство, когда только заказал новый комплект на базе 9600kf, и уверен в том, что хоть кулер переживет еще одну смену платформ 
-
leif
Member
FX
В твоєму посиланні ти частку не бачиш чи думаєш що старі процесори амд (не включені в стату mindfactory) змінили б там всю картину?
Обвести червоним колом де штуки а де частка?
Ще раз пояснюю для тих, хто не вміє в графіки. статистика mindfactory не показова тому що:
В той час як у них в Німеччині 65-70% десктопних проців було продано від амд, на світовому ринку десктопних CPU amd мала 17%.
В твоєму посиланні ти частку не бачиш чи думаєш що старі процесори амд (не включені в стату mindfactory) змінили б там всю картину?
Ще раз пояснюю для тих, хто не вміє в графіки. статистика mindfactory не показова тому що:
В той час як у них в Німеччині 65-70% десктопних проців було продано від амд, на світовому ринку десктопних CPU amd мала 17%.
-
FX
Member
Лол. В світі, станом на кінець 2018 було 3ярда ПК (цифра зі стелі). З них, частка АМД 17%. За минулий рік було продано 30кк проців. З них, 80% АМД. Увага, питання, як змінилась частка АМД серед всіх проціву світі ?leif:FX
В твоєму посиланні ти частку не бачиш чи думаєш що старі процесори амд (не включені в стату mindfactory) змінили б там всю картину?Обвести червоним колом де штуки а де частка?
-
zmax
Member
статистика mindfactory, FX верно пишет.leif:а поділитесь посиланням, де про це можна почитати?
вот статистика за май-июнь, на первом месте 9900к безоговорочный лидер
вот статистика за июль-август, на первом месте 9900к, на втором 9700к
за октябрь уже 9700к в лидерах. Как бы сильно не слежу за этим явлением, но отметил для себя что спрос у Интел сместился в сторону самых дорогих процессоров с индексами k в конце.
-
leif
Member
FX
ну так на динаміку змін подивись: за три квартали амд збільшила свою долю на світовому ринку аж на 0.9% при цьому ти скидаєш як показову статистику, де амд ці три квартали продає мінімум в два рази більше процесорів.
ок, інтел напродавала багато процесорів раніше і за рахунок цього частка буде триматись, але ж якщо стата mindfactroy показова, то зміна долі має куди швидше відбуватись ніж оці 0.9% за три квартали. чи в минулі роки більше компів продавали ніж зараз? (як раз навпаки)
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
ну так на динаміку змін подивись: за три квартали амд збільшила свою долю на світовому ринку аж на 0.9% при цьому ти скидаєш як показову статистику, де амд ці три квартали продає мінімум в два рази більше процесорів.
ок, інтел напродавала багато процесорів раніше і за рахунок цього частка буде триматись, але ж якщо стата mindfactroy показова, то зміна долі має куди швидше відбуватись ніж оці 0.9% за три квартали. чи в минулі роки більше компів продавали ніж зараз? (як раз навпаки)
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
в Німеччині, у рітейлера mindfactory. мій меседж в тому, що не вартує ці дані екстраполювати на весь світzmax:спрос у Интел сместился в сторону самых дорогих процессоров с индексами k в конце.
-
zmax
Member
Вы не правы. Ссылка на новость про 17% парка ПК не имеет никакого отношения к количеству проданных процессоров. Вот прям вообще никакого. Это как по найденной окаменелости зуба нарисовать динозавра.leif:Ще раз пояснюю для тих, хто не вміє в графіки. статистика mindfactory не показова
Если у Вас есть статистика продаж другого крупного ритейлера кидайте- обсудим. Мы ведь не рассуждаем о количестве проданных процессоров, это еще можно оспорить. Мы рассуждаем о раскладе продаж в модельном ряде, а он будет более-менее релевантен по всем магазинам.
-
leif
Member
так, я згоден, це я неправильно узагальнюю.zmax:Ссылка на новость про 17% парка ПК не имеет никакого отношения к количеству проданных процессоров.
там можна брати лише динаміку загальносвітову.
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
не думаю, що у нас чи в Китаї процесори для самозборів купують в однакових пропорціях. моя кришталева куля каже, що там де німці беруть дорожчі процесори — у нас і в Китаї беруть дешевші, але так, стати на підтвердження у мене немає.zmax:Мы рассуждаем о раскладе продаж в модельном ряде, а он будет более-менее релевантен по всем магазинам.
-
zmax
Member
кстати вот новость про статистику Амазон
На первом месте 9600к, на втором 9900к. Парой месяцев до этого лидером был 9900к
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
На первом месте 9600к, на втором 9900к. Парой месяцев до этого лидером был 9900к
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
да ладно, немцы как приезжают в Киев так и диву даются. Им везде по новостям говорят какая у нас бедная страна, а по факту на дорогах они видят такие машины и в таких количествах , что в Берлине не найти.leif:не думаю, що у нас чи в Китаї процесори для самозборів купують в однакових пропорціях. моя кришталева куля каже, що там де німці беруть дорожчі процесори — у нас і в Китаї беруть дешевші, але так, стати на підтвердження у мене немає.
-
leif
Member
zmax
амазон і майндфакторі це лише частина ринку, по цій статистиці можна зробити висновок, що в цих крамницях ті покупці, які самі збирають собі комп, купують частіше ті чи інші процесори. але ж загалом PC ринок набагато більше ніж ринок таких компів і ринок окремих країн. але знову ж таки, даних на підтвердження моїх слів у мене немає. якщо ви вважаєте доцільним екстраполювати стату mindfactory і амазону на весь світ\ринок процесорів — ваше право.
але я особисто не поспішаю з висновками і на підставі однієї чи двох крамниць висновки не роблю.
знову ж таки звертаю увагу, що цілий рік, коли на mindfactory продавали в 2 рази більше амд загальносвітова частка зросла на 1%. тут можно довго сперечатись про цикли оновлення компів і т.д. але імхо якби статистика mindfactory відповідала загальносвітовим трендам, то вже амд мала б всі 25% десктопів, як мінімум, а не 18% на 3квартал 2019 року.
амазон і майндфакторі це лише частина ринку, по цій статистиці можна зробити висновок, що в цих крамницях ті покупці, які самі збирають собі комп, купують частіше ті чи інші процесори. але ж загалом PC ринок набагато більше ніж ринок таких компів і ринок окремих країн. але знову ж таки, даних на підтвердження моїх слів у мене немає. якщо ви вважаєте доцільним екстраполювати стату mindfactory і амазону на весь світ\ринок процесорів — ваше право.
але я особисто не поспішаю з висновками і на підставі однієї чи двох крамниць висновки не роблю.
знову ж таки звертаю увагу, що цілий рік, коли на mindfactory продавали в 2 рази більше амд загальносвітова частка зросла на 1%. тут можно довго сперечатись про цикли оновлення компів і т.д. але імхо якби статистика mindfactory відповідала загальносвітовим трендам, то вже амд мала б всі 25% десктопів, як мінімум, а не 18% на 3квартал 2019 року.
-
zmax
Member
leif
Я так понимаю, что даже если Сам Брайан Кржанич и Боб Суон торжественно поклянутся на библии онлайн, Вы все равно заявите что это все не доказательства?
Я так понимаю, что даже если Сам Брайан Кржанич и Боб Суон торжественно поклянутся на библии онлайн, Вы все равно заявите что это все не доказательства?
-
leif
Member
ще раз кажу
ваша іронія недоречна, я цілком аргументовано розписав свою точку зору в пості вище, додати мені нічого.leif:якщо ви вважаєте доцільним екстраполювати стату mindfactory і амазону на весь світ\ринок процесорів — ваше право.
-
zmax
Member
сори, я то думал что аргументировано значит человек привел аргументы. Вы пока что не привели ни 1 аргумента. Вы привели ваши_логические_умозаключения. Они могут быть сколь угодно логичными, но от этого они не становятся верными. Возвращайтесь сюда, когда сможете перебить аргументом статистику самого крупного ритейлера в мире.leif:ваша іронія недоречна, я цілком аргументовано розписав свою точку зору в пості вище, додати мені нічого.
-
leif
Member
zmax
по перше, будете комусь іншому вказувати коли і куди повертатись. зі мною це хамство не спрацює.
по друге, ваші "аргументи" не мають відношення до ваших висновків. це називається узагальнення, коли від окремого випадку (статистики в одній крамниці) робиться припущення, що так є по всьому ринку — в даному випадку, що інтел продає 9900к більше ніж інших процесорів взагалі.
по перше, будете комусь іншому вказувати коли і куди повертатись. зі мною це хамство не спрацює.
по друге, ваші "аргументи" не мають відношення до ваших висновків. це називається узагальнення, коли від окремого випадку (статистики в одній крамниці) робиться припущення, що так є по всьому ринку — в даному випадку, що інтел продає 9900к більше ніж інших процесорів взагалі.
-
FX
Member
Все правильно. Просто в світі до чорта інтелів (в тому числі третіх пнів, для прикладу). І щоб суттєво збільшити частку в заг. кількості, АМД потрібно продавати ще багато-багато років в два рази більше інтела. Виділене - твої фантазії, нічим не підкріплені.leif:FX
зі. Так, до 2018 (починаючи з бородатих 90тих) було продано набагато більше проців, ніж тільки в 2018, "внізапно". Пруфів не проси, бо не дам.
-
leif
Member
FX
подивимось, що буде наступного року, вже є чутки (CPUBenchmark.net — не є надійним джерелом на мій погляд), що амд різко збільшила свою ринкову долю за останній квартал мало не до 30% за рахунок успішної 3000 серії, яка в перші місяці продажів просто не встигла набрати обертів. тоді поговоримо з якою швидкістю має доля змінюватись
подивимось, що буде наступного року, вже є чутки (CPUBenchmark.net — не є надійним джерелом на мій погляд), що амд різко збільшила свою ринкову долю за останній квартал мало не до 30% за рахунок успішної 3000 серії, яка в перші місяці продажів просто не встигла набрати обертів. тоді поговоримо з якою швидкістю має доля змінюватись