Так я в курсі, що це розгін.Snegovick: Якщо перейти за посиланням на офіційний сайт AMD, то максимальна швидкодія вказана як 2933. Всё что вище - разгін.
Вибачаюсь не вірно висловився. Ви правильно вказали, що 2933 це стандарт, а не 3200. Просто я веду що набагато легше отримати 3200 з CL 4 в розгоні, ніж ті ж 2933, але з CL12. Хіба ні? Чи я помиляюся?Snegovick:В якому стандарті вказані 3200 та CL14?
В наявності вистачає, питання лише в ціні, яка майже дорівнює +- ціні 5 3400G.Snegovick: А якщо трапився Micron? Що робити? B-DIE все підтримує, тільки його залишилося мало...
Хороше питання, на цю відповідь можуть дати тести. Дивився специфікацію Вашої плати у виробника, такої підтримки нема. На сайті Асуса взагалі не зрозуміло, що може цей APU, хоча на сайтах Мсі, Гіга у деяких плат заявлена підтримка 5 3400G й 3200 та CL14.Snegovick:Чому потрібно закривати це питання? Як знати хто не зміг: МП, CPU, AGESA, RAM?
А стосовно Мікрон, Хуніксів то що. То це можна взнати по спеках модулів, не всі так чудять, як той ж Кінгстон.