Чим довше користуюсь тим більше подобається) Основні плюси це звичайно формат 21х9 ips після тн мені дуже сподобалось. Ну і дизайн.bvg:Розкажіть пару слів про монітор, хочу собі такий замовити. Ігри, інтернет.Павло:Замовив LG 29WK600-W. Монітор заберу в суботу 26. Прошу не кидати в мене помідорами!) Як прийде монітор готовий поділитись досвідом користування та відповісти на запитпння по ньому.![]()
Купляв в Алло прийде у місцевий магаз тому якщо буде щось не так поверну. Як правильно його перевірити після покупки?
основний мінус, це покриття монітора яке дзеркалить (не знаю як правильно це описати)
Отправлено спустя 2 часа 5 минут 10 секунд:
А і + у моделі LG 29WK600-W нормальний бп. А то у моделі LG UltraWide 29WL500 я бачив відгуки за проблеми з бп.bvg:Розкажіть пару слів про монітор, хочу собі такий замовити. Ігри, інтернет.Павло:Замовив LG 29WK600-W. Монітор заберу в суботу 26. Прошу не кидати в мене помідорами!) Як прийде монітор готовий поділитись досвідом користування та відповісти на запитпння по ньому.![]()
Купляв в Алло прийде у місцевий магаз тому якщо буде щось не так поверну. Як правильно його перевірити після покупки?