Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
tablestikus
Member
Делал через умную розетку замеры потребления системника, как систему не нагружал играми - выше 400Вт не получалось потребление понять. Буду я сваливать с киловатного блока питания)
-
odessitmws
Member
а кпд блока учел еще -19% от 400вт?tablestikus:Делал через умную розетку замеры потребления системника, как систему не нагружал играми - выше 400Вт не получалось потребление понять. Буду я сваливать с киловатного блока питания)
-
leif
Member
Dark-seer
zmax
дякую, що нагадали
shawshank redemption — класний фільм, передивився з великим задоволенням
апдейтну по протистоянню з борзими собачатниками, якщо комусь цікаво:
вчора знову ввечері все повторилось, тільки копи приїхали через 10 хв. я їх дочекався, зустрів, все розповів, вони нормально відреагували і зі мною 15 хв. ходили по парку, проводячи попутно профілактичні бесіди з дебілами, яких, на жаль було мало (всього 3). а може інші побачили як до перших підходили і розбіглись. реагували очікувано перелякано і одразу брали собак на повідки. до речі, позавчора копи таки приїжджали, але зайшли з іншого входу і тому я з ними розминувся. прощаючись також казали викликати кожен раз як бачу такі ситуації — будуть приїжджати. ну ШТОЖ, будемо дзвонити
zmax
дякую, що нагадали
shawshank redemption — класний фільм, передивився з великим задоволенням
апдейтну по протистоянню з борзими собачатниками, якщо комусь цікаво:
вчора знову ввечері все повторилось, тільки копи приїхали через 10 хв. я їх дочекався, зустрів, все розповів, вони нормально відреагували і зі мною 15 хв. ходили по парку, проводячи попутно профілактичні бесіди з дебілами, яких, на жаль було мало (всього 3). а може інші побачили як до перших підходили і розбіглись. реагували очікувано перелякано і одразу брали собак на повідки. до речі, позавчора копи таки приїжджали, але зайшли з іншого входу і тому я з ними розминувся. прощаючись також казали викликати кожен раз як бачу такі ситуації — будуть приїжджати. ну ШТОЖ, будемо дзвонити
-
WakeMe
Member
Вот печально что человеческое сообщество настолько плотно состоит из дегенератов, что только такими методами можно пытаться что-то изменить. Хотя такие простые вещи должны быть у каждого в голове. Но это была бы утопия, которая невозможна впринципе.leif:ну ШТОЖ, будемо дзвонити
-
DarkJoney
Member
leif
респект львовским полицаям, а то в одессе полное безделие
Отправлено спустя 13 минут 47 секунд:
Кто на форуме ремонтирует принтеры? У меня уже тремор от одесских фирм ремонтных, хочу кого-то нормального!
респект львовским полицаям, а то в одессе полное безделие
Отправлено спустя 13 минут 47 секунд:
Кто на форуме ремонтирует принтеры? У меня уже тремор от одесских фирм ремонтных, хочу кого-то нормального!
-
tablestikus
Member
Неа) а 20% брать от 400Вт или от 1кВт?odessitmws:а кпд блока учел еще -19% от 400вт?tablestikus:Делал через умную розетку замеры потребления системника, как систему не нагружал играми - выше 400Вт не получалось потребление понять. Буду я сваливать с киловатного блока питания)
-
odessitmws
Member
tablestikus
от 400 разумеется
от 400 разумеется
-
tablestikus
Member
Ну тогда мой прицел на 650Вт от сисоника или фрактала тинанум\платинум оправдан.odessitmws:tablestikus
от 400 разумеется
-
leif
Member
це беззаперечний факт. при чому в нашій "чудовій" країні у мене ані найменшого сподівання немає, що це зміниться у найближчі 50 років.WakeMe:плотно состоит из дегенератов
імхо вихід з цього — або змиритись, що так є і буде, по-троху змінювати своє життя і життя навколо себе, або ж якось дуже хитро викрутитись для того щоб переїжджати в Канаду\Австралію\свій варіант і любити батьківщину на відстані 7000км, як це робить вже не одне покоління "справжніх українців".
у Львові ще більш-менш на рівні патрульних, як мінімум. я викликав може разів 5 всього за 2.5+ роки життя тут і в принципі, результат кожного разу був прийнятний.DarkJoney:респект львовским полицаям
а що у вас з цією пожежею там в навчальному закладі? я спочатку бачив в новинах, що ніби одна людина загинула, а зараз кілька днів потому вже пишуть, що ситуація набагато гірше
-
tablestikus
Member
Хотя стоп. Почему от 400? это нужно 20% отнять от 400, так как розетка показывает сколько на вход БП попадает, а не выходит из БП полиниям.odessitmws:tablestikus
от 400 разумеется
-
Scoffer
Member
leif
Справжні українці живуть у канаді
-
WakeMe
Member
Майами ещё хороший вариантScoffer:leif
-
leif
Member
Scoffer
WakeMe
Варіантів багато — грошей мало
коменти під новиною про g3420 — топчік
Можна дивитись як на полум'я і воду на те як нефанати черговий раз в гілці обговорення новин ховають компанію інтел
WakeMe
Варіантів багато — грошей мало
коменти під новиною про g3420 — топчік
Можна дивитись як на полум'я і воду на те як нефанати черговий раз в гілці обговорення новин ховають компанію інтел
-
Scoffer
Member
leif
З грошима любий дурень зможе
З грошима любий дурень зможе
-
leif
Member
Scoffer
Якщо сам заробив стільки грошей, щоб вистачило успішно переїхати, то вже автоматично не дурень.
Якщо папка з мамкою дають, то дати такому дурню доведеться дуже багато по українських мірках
У мене, на жаль чи на щастя навіть гіпотетично тільки перший варіант розглядається.
Якщо сам заробив стільки грошей, щоб вистачило успішно переїхати, то вже автоматично не дурень.
Якщо папка з мамкою дають, то дати такому дурню доведеться дуже багато по українських мірках
У мене, на жаль чи на щастя навіть гіпотетично тільки перший варіант розглядається.
-
WakeMe
Member
Пускай хоронят, может через 2-3 года кто-то наконец-то вымучает реально быстрый процессор, а не производительность 2015-го года обмазанная ядрами. Хочу 300+ попугаев в синглтрэд синьки 15-йleif:нефанати черговий раз в гілці обговорення новин ховають компанію інтел
-
tablestikus
Member
Если бы их слова были правдой - то АМД давным давно было бы похоронено и забыто)WakeMe:Пускай хоронят, может через 2-3 года кто-то наконец-то вымучает реально быстрый процессор, а не производительность 2015-го года обмазанная ядрами. Хочу 300+ попугаев в синглтрэд синьки 15-йleif:нефанати черговий раз в гілці обговорення новин ховають компанію інтел
-
leif
Member
прогнав у себе — 227 папуг... тобто 300+ це має бути приріс відсотків так 50 в сінгл кор.WakeMe:Хочу 300+ попугаев в синглтрэд синьки 15-й
в світлі подій останніх 5-7 років не сильно схоже на те, що ми скоро дочекаємось такого прогресу може десь в 2025му побачимо
-
WakeMe
Member
viewtopic.php?p=2778853#p2778853leif:прогнав у себе — 227 папуг
Именноleif:це має бути приріс відсотків так 50 в сінгл кор