Появление очередного поколения видеокарт ATI Radeon ожидается в октябре

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Derek
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Появление очередного поколения видеокарт ATI Radeon ожидается в октябре

Невірю,що нове покоління буде набагато швидшим від попереднього :down: :down: :down:
Ну 20%,ну 30 % переваги над попередником, але пічка буде погірше ніж GF100 :lamer: :lamer: :lamer:
Джен Сен Хуанг
Member

Повідомлення

Derek:Невірю,що нове покоління буде набагато швидшим від попереднього
Под ATI сейчас почва зашаталась и они в панике могут выпустить очень неудачные продукты. (Хотя,... что они еще выпускают?)
Derek
Member

Повідомлення

Ну на 40nm , їм нічого хорошого не світить :laugh: :laugh: :laugh:
А nvidia взялася за розум (в кінці-кінців) випустила ще один обрубок GF104, але за нормальну ціну і з прекрасною швидкістю,+ низьке тепло виділення. :beer: :beer: :beer:
Я собі таку куплю як тільки до нас довезуть :up: :up: :up:

Добавлено спустя 6 минут 15 секунд:
Джен Сен Хуанг:
Под ATI сейчас почва зашаталась и они в панике могут выпустить очень неудачные продукты. (Хотя,... что они еще выпускают?)
5 покоління дуже навіть успішне,просто більше 2000 супер скалярних процесорів їм в один кристал не впихнути, звичайно якщо вони не хочуть отримати 350Вт тепло виділення :super: :super: :super:
VVSite
Member

Повідомлення

Инфы выдали по максимуму конечно, это чтоб противника напугать :) Но появление новых видеокарт от АТИ вполне реально. И основное изменение будет, ихмо, в переделке блока тесселяции (я ужо об этом писАл).

PS: печ 460 действительно неплохой продукт, если б она еще не жрала как 5850 (иногда и побольше). Может и прикупил бы. А так 5770 - заместо 8800gt хочу.
Nuicer
Member

Повідомлення

Джен Сен Хуанг
Я думал всех тролей побанили.

Derek
Ты посмотри на энергопотребление 5970 с 3200 шейдерниками в купе (понятно что 2 чипа, но всеровно) и ГТХ 480 http://www.thg.ru/graphic/nvidia_geforc" target="_blank ... 70-06.html ,
ет nvidia больше нечего делать с GF100 на 40nm.

В 6870 они спокойно могут втулить 2400 + год они же не сидели без дела, доработали архитектуру,
может еще уменшили энергопотребление.
Derek
Member

Повідомлення

5770 я би не радив брати , це щось схоже на 4860+ДХ11 , але толку від ДХ11 на такій слабкій карті нема. :rotate: :rotate: :rotate:
А 460-а наврядчи буде коштувати як 5850.
Хоча в нас все може бути.
А про 460-у я вже вирішив :) :) :)

Добавлено спустя 3 минуты 3 секунды:
Nuicer:Джен Сен Хуанг
Я думал всех тролей побанили.

Derek
Ты посмотри на энергопотребление 5970 с 3200 шейдерниками в купе (понятно что 2 чипа, но всеровно) и ГТХ 480 http://www.thg.ru/graphic/nvidia_geforc" target="_blank ... 70-06.html ,
ет nvidia больше нечего делать с GF100 на 40nm.

В 6870 они спокойно могут втулить 2400 + год они же не сидели без дела, доработали архитектуру,
может еще уменшили энергопотребление.
Якби вони могли це зробити то вже давно би це зробили(як тільки ферма вийшла) щоб добити nvidia :laugh: :lol: :laugh:
VVSite
Member

Повідомлення

Derek:А 460-а наврядчи буде коштувати як 5850.
А чому б і ні? Бо вона позіціонується як вбивця 465-470. Отож побачимо.

Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Derek:5770 я би не радив брати
А я таки візьму, тільки після жовтня. Тобто, коли вже точно ціни впадуть.
EvGaS
Member

Повідомлення

Ну прям тропическая фиеста с такими названиями получается. Ещё бы бутылку рома к видяхе ложили в коробку.
VVSite
Member

Повідомлення

EvGaS:Ещё бы бутылку рома к видяхе ложили в коробку.
Мне пожалуйста ящик полусладкого :D
Derek
Member

Повідомлення

VVSite:
Derek:А 460-а наврядчи буде коштувати як 5850.
А чому б і ні? Бо вона позіціонується як вбивця 465-470. Отож побачимо.
Вона не вбивця 470-ї
ЇЇ випустили у масовий сегмент ,проти 5830,465 :super: :super: :super:
А щодо 465 то це повне ***** :down: :down: :down:
Обрубок шо споживає етектрику більше ніж 480-а а швидкості як в 5830.
От і випустили 460-у щоб вбити двох зайців :idea: :idea: :idea:
Nuicer
Member

Повідомлення

Derek
Выпустить 6*** серию через пол года после 5*** и тем самым убить продажи 5870, 5970, было бы очень глупо,
так как ето сделала nvidia с ГТХ 460 убив 465 и сильно подпортив положения 480.

За это время им лучше еще поработать над чипом, и выпустить не кусок Г с энергопотребление под 300 Вт,
а действительно достойную замену 5*** серии с не намного худшими показателями на 40nm.
VVSite
Member

Повідомлення

Derek:От і випустили 460-у щоб вбити двох зайців
Ну хто ж ганяється за двома зайцями? Тільки Голохвостий :D 470 теж не фонтан, якщо ії партнери нвідії переробляли в 465 - http://itnews.com.ua/55118.html" target="_blank
Derek
Member

Повідомлення

Переробляли бо небуло достатньої кількості відбраковки чіпів по потрібним блокам, це комерція(непривильна) але нвідіа сказала ,виробник випустив, хоча в убиток ніхто звичайно не ішов B) B) B)
VVSite
Member

Повідомлення

Derek
Звичайно нвідія якось там викручується, але сам факт такої переробки - це покажчик надзвичайної "популярності" 470 і 480 у споживачів. Тому 460 - це мабудь карта-рятівниця для нвідії. Бо вже навіть 2-х чіп пообіцяци на основі 104 ферми. Ось чому про жахливі 480,470,465 фани нвідії потроху можуть забувати. Пощастило тим, хто дочекався 460 і ще дочекається двох-чіпа на ії основі. Інших шкодА.
Judge13
Member

Повідомлення

Nuicer:Derek
Выпустить 6*** серию через пол года после 5*** и тем самым убить продажи 5870, 5970, было бы очень глупо,
так как ето сделала nvidia с ГТХ 460 убив 465 и сильно подпортив положения 480.
Я думаю что жтим они не убьют 5870,5970, а лишь снизят их стоимость. Я всегд за технический прогресс - больше новых карт - больше конкуренции - ниже цены)
Derek
Member

Повідомлення

VVSite:Derek
Звичайно нвідія якось там викручується, але сам факт такої переробки - це покажчик надзвичайної "популярності" 470 і 480 у споживачів. Тому 460 - це мабудь карта-рятівниця для нвідії. Бо вже навіть 2-х чіп пообіцяци на основі 104 ферми. Ось чому про жахливі 480,470,465 фани нвідії потроху можуть забувати. Пощастило тим, хто дочекався 460 і ще дочекається двох-чіпа на ії основі. Інших шкодА.
480 хоч і не еталон тиші але і вона пошвидше ніж 5870. :spy:
А 5890 до якої 480-й не так і далеко ще і яка шумна :weep: :weep:
Так що 480-а то терпимо за такі гроші.
470 більш-менш якщо ціну скинуть.
465 повне г***о :down: :down: :down:
460 прекрасно.
А коли в ній будуть всі блоки розблоковані , то вона не тільки з 5850, а й 5870 потягається(в розгоні :beer: )
такоэ
Member

Повідомлення

Ходят слухи, что по-настоящему суровые острова пойдут в атаку только с освоением 28нм. Вот это будет настоящее веселье, наверное. Интересно, чего к тому времени наизобретают хуанги..:gigi:

[/off]
Derek
Member

Повідомлення

такоэ:Ходят слухи, что по-настоящему суровые острова пойдут в атаку только с освоением 28нм. Вот это будет настоящее веселье, наверное. Интересно, чего к тому времени наизобретают хуанги..:gigi:

[/off]
Максимум на шо його хватить це га розблокування GF100
А на новий тех процес вони перейдуть як завжди на 2-4 місяця після AMD.
А чогось реально нового за потужністю(не рахуючи 490) треба чекати місяців 7-8 :weep: :weep: :weep: :weep:
Ektalion
Member

Повідомлення

Джен Сен Хуанг:
Омг возвращение тролля :lol: Как раз таки Nvidia сейчас в роли догоняющего. На даний момент смогла зделать тока одну сбалансированую карту GTX 460.
VVSite
Member

Повідомлення

Derek:480 хоч і не еталон тиші але і вона пошвидше ніж 5870.
Хм, інколи трішечки швидше, інколи навпаки - https://www.overclockers.ua/video/geforce-gtx470/3/" target="_blank А також набагато гарячише, голосніше і жере елетрику як 5970 і навіть більше. :down:
Відповісти