Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
leif
Member
avuremybe
antigore
Ви по посиланню пройшли? Ну хоч висновки прочитайте там.
https://www.youtube.com/watch?v=PVVJuATXquQ
От ще відео є.
upd. виправив посилання
antigore
Ви по посиланню пройшли? Ну хоч висновки прочитайте там.
https://www.youtube.com/watch?v=PVVJuATXquQ
От ще відео є.
upd. виправив посилання
Востаннє редагувалось 02.12.2019 15:16 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
HappyBird
Member
Так, а есть кто с и5 8***/9*** и 1070
-
leif
Member
Я не казав про лагодром, я казав про різницю у відчуттях, якщо порівнювати напряму:avuremybe:лагодроме в винде.
1
2робочий стіл і вінда і т.д. очевидно підтуплює, коли різко пересідаєш з одного компа (інтел) за іншій (амд) і в лоб порівнюєш.
я не кажу, що там будуть прям лаги-лаги, але загальні відчуття відрізняються суттєво. цифри в іграх і бенчах це просто підтверджують.
-
avuremybe
Member
Я читал, что Вы пишете.leif:Я не казав про лагодром, я казав про різницю у відчуттях, якщо порівнювати напряму:avuremybe:лагодроме в винде.
12робочий стіл і вінда і т.д. очевидно підтуплює, коли різко пересідаєш з одного компа (інтел) за іншій (амд) і в лоб порівнюєш.я не кажу, що там будуть прям лаги-лаги, але загальні відчуття відрізняються суттєво. цифри в іграх і бенчах це просто підтверджують.
Также упомянул, что у меня тоже есть пека на ой5.
При этом у меня шиндус не лагает ни на амд, ни на интеле.
Вы мне начали за бенчмарки. Я согласился, что у бенчедрочеров лагает не только винда, но и окружающий мир.
Надеялся, что на этом разговор закончится, но Вы начали угрожать мне тридцатью процентами.
Зачем? Вы ищите моего одобрения потраченному на бенчмарки времени?
Или надеетесь, что я посмотрю тесты и внушу себе, что у меня лагает?
-
leif
Member
avuremybe
ок, давай по-порядку:
1) Dark-seer майстерно підкинув на вентилятор і сказав, що він відмітив, що на 9600к і на 8700к відгук на вінді краще ніж на R2600.
2) я підтвердив і сказав, що в принципі це і по бенчах і по цінах процесорів можна побачити цілком очевидно, що різниця між процесорами велика. щоб абстрагуватись від суб'єктивних оцінок "а мені і так норм"
3) ти врешті решт звів до того, що "тобі і так і так норм". в ігршках, мабуть, тобі теж комфортно на 2600+1080ті
ок, давай по-порядку:
1) Dark-seer майстерно підкинув на вентилятор і сказав, що він відмітив, що на 9600к і на 8700к відгук на вінді краще ніж на R2600.
2) я підтвердив і сказав, що в принципі це і по бенчах і по цінах процесорів можна побачити цілком очевидно, що різниця між процесорами велика. щоб абстрагуватись від суб'єктивних оцінок "а мені і так норм"
3) ти врешті решт звів до того, що "тобі і так і так норм". в ігршках, мабуть, тобі теж комфортно на 2600+1080ті
-
avuremybe
Member
Да какой комфорт, рабочий стол завис и все лагает.leif:ок, давай по-порядку:
Еще раз спрашиваю, Мессия покусал или Вы собственный синдром на новый уровень вывели?
-
leif
Member
ти повторюєшся. по колу будемо ходити чи розповідати власні бачення, як це коли підтуплює, а як коли не підтуплює?
от ще одне відео з доволі класного каналу "этот компьютер", де автор, чомусь порівнює в тому числі і швидкість відгуку вінди на дуже близьких по будові 7700к і 9900к і розповідає про свої враження. це нормальна практика, хоч в цьому випадку висновок, що різниці немає, якщо не помиляюсь.
https://youtu.be/8jNkvgPsT2A
upd.
я перепрошую, це отут було, з 12:33:
наприклад, коли у мене були дві системи на 4790к і на 6700к, я писав у першій частині флудилки, що по таких самих мікро-відчуттях, про які автор розповідає в відео вище, 4790к + пам'ять 2400cl11 мені подобався трошки більше ніж 6700к + пам`ять 3100 сl15
от ще одне відео з доволі класного каналу "этот компьютер", де автор, чомусь порівнює в тому числі і швидкість відгуку вінди на дуже близьких по будові 7700к і 9900к і розповідає про свої враження. це нормальна практика, хоч в цьому випадку висновок, що різниці немає, якщо не помиляюсь.
https://youtu.be/8jNkvgPsT2A
upd.
я перепрошую, це отут було, з 12:33:
наприклад, коли у мене були дві системи на 4790к і на 6700к, я писав у першій частині флудилки, що по таких самих мікро-відчуттях, про які автор розповідає в відео вище, 4790к + пам'ять 2400cl11 мені подобався трошки більше ніж 6700к + пам`ять 3100 сl15
-
avuremybe
Member
Без проблем.leif:по колу будемо ходити чи розповідати власні бачення, як це коли підтуплює, а як коли не підтуплює?
Если папки/файлы открываются сразу по клику - значит не лагает.
Если окна открываются сразу со всем содержимым, а не заставляют ждать подгрузки - значит не лагает.
Если курсор мыши при перемещении отрисовывается плавно, а не рывками - значит не лагает.
Если менюшки выпадают сразу по клику - значит не лагает.
Вот что такое плавный рабочий стол я не знаю, сорри. Но он у меня тоже ощущений подтупливания не вызывает.
Бывает вижу у людей на рабочих ведрах когда окно заливается белым скринфейдом и курсор крутит колесико. Вот это подтупливание, по моему мнению. Но это от накопителя, а не от проца, так что опять мимо. И у меня такого нет ни на рабочем, ни на профильном.
Я надеюсь Вы ему уже отправили своих гневных тестов?leif:висновок, що різниці немає
Востаннє редагувалось 02.12.2019 15:53 користувачем avuremybe, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
якщо оцінювати такими критеріями, то і на r1600 і навіть на якомусь лінфілді (WakeMe, привіт) прекрасно працюється і грається, все супер, сенсу у новішому залізі немаєavuremybe:Если папки/файлы открываются сразу по клику - значит не лагает.
Если окна открываются сразу со всем содержимым, а не заставляют ждать подгрузки - значит не лагает.
Если курсор мыши при перемещении отрисовывается плавно, а не рывками - значит не лагает.
Если менюшки выпадают сразу по клику - значит не лагает.
Відправлено через 13 хвилини 26 секунди:
ні. і у Dark-seer я поцікавився де це він помітив різницю між інтелами на однаковій архітектурі з однаковою RAM в віндовс. з райзеном де можна помітити різницю я знаю, а де 8700к швидше за 9600к це і для мене питання в тому числі через свій досвід з переходу з 6700к на 9900к.avuremybe:Я надеюсь Вы ему уже отправили своих гневных тестов?
-
Deadpool
Member
Лінфілд був ой7 870 наче, був. Різниця з Івіками була відчутно помітна в роботі софта, іграшках. Роботі з багатьма папками з фото була відчутно різниця. Роб стіл, папки, не сильно відчув. Але наголошу. При роботі з папками (перегляд, копіювання, видалення) де фігурували сотні фото і відео то Івік навіть не запинається.
-
Bender_Rodriguez
Member
Не самая слабая карта даже сегодня, но 10% на пустом месте єто странноleif:пруфанули ще раз що 2600х з'їдає 10% продуктивності навіть такої карти як 1070.
-
Deadpool
Member
ОЗУ і ссд тіж самі.
-
Dark-seer
Member
avuremybe
честно говоря я сам был удивлен, но я таки разницу почуствовал. на райзене не тормозит винда, просто на райзене она "быстрее"
честно говоря я сам был удивлен, но я таки разницу почуствовал. на райзене не тормозит винда, просто на райзене она "быстрее"
-
leif
Member
я ж от і пропоную avuremybe записати, наприклад, перші 2хв "гарячої новинки" fallen order. через geforce experience, пресет high (50mbps), різниця буде ще цікавішою, я гарантуюBender_Rodriguez: но 10% на пустом месте єто странно
мій відос:
https://youtu.be/MJgw8tfBLA8
-
DimaNeroda
Member
В лоб сравнивал свой i7 860 и 8700k, ссд и там и там. Разницу видел везде, от винды до игорей. Но в играх это прям в глаза бросается, а вот в винде разница вообще не критичная, как например между i7 860 и древним офисником (хотя там жесткий диск тоже свою лепту вносил).
-
avuremybe
Member
Оставьте в покое игоры. Речь шла о форточке.leif:я ж от і пропоную avuremybe записати, наприклад, перші 2хв "гарячої новинки" fallen order.
-
leif
Member
avuremybe
Про вінду ми вже з'ясували, що говорити можна лише на рівні суб'єктивних відчуттів і тут кожному свій комфорт і кожен вже висловився. Тобі просто "тести не тести і нічого не доводять", це нормально для власників 2600, для яких це ігровий процесор
Про вінду ми вже з'ясували, що говорити можна лише на рівні суб'єктивних відчуттів і тут кожному свій комфорт і кожен вже висловився. Тобі просто "тести не тести і нічого не доводять", це нормально для власників 2600, для яких це ігровий процесор
-
avuremybe
Member
Да, мне Ваши тесты никак не доказывают, что у меня винда тормозит.leif: Тобі просто "тести не тести і нічого не доводять"
Извините, если расстроил.
-
antigore
Member
ОК, а якщо я таке напишу, ЩО на ПРОЦАХ!! АМД вінда літає ПОРІВНЯНО з процами Інтел,бо коли я пересів з компа який стоїть на роботі (I7 2600/ 8gb 1333 ram/ssd samsung 850 evo) на свій новий (R7 1800/16GB 3133 RAM/SSD M2 samsung 960 pro/ТІЛЬКИ ВСТАНОВЛЕНИЙ ВІНДОВС) , хтось засумнівається що на такій конфі буде швидше віндовс працювати по відчуттях?? тільки до чого тут ПРОЦ?? можна запитатиleif:Я не казав про лагодром, я казав про різницю у відчуттях, якщо порівнювати напряму:avuremybe:лагодроме в винде.
Та бляха муха, та в гайдах по розгону як говорять, дивіться ПО ВІДЧУТТЯХ як поводиться комп, то що ти поставиш частоту раму 3400 і нібито тести проходить але комп починає підтупоювати , або ssd гамняний і забитий то потолка інфою, і швидкісь падає до 16 мегабайт зчитування , 16 КАРЛ!!!
Востаннє редагувалось 02.12.2019 16:55 користувачем antigore, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
avuremybe
Тести доводять, наприклад, що в завданнях чутливих до латентності пам'яті процесори Інтел мають величезну перевагу над процесорами амд 1000/2000 серії. Якщо здається, що латентність пам'яті не важлива, пропоную заради експерименту скинути пам'ять в сток і попрацювати трохи в типових браузерах офісах і т.д. цікаво чи помітно буде таким невибагливим користувачам 2133 проти 3200+ на амд
Тести доводять, наприклад, що в завданнях чутливих до латентності пам'яті процесори Інтел мають величезну перевагу над процесорами амд 1000/2000 серії. Якщо здається, що латентність пам'яті не важлива, пропоную заради експерименту скинути пам'ять в сток і попрацювати трохи в типових браузерах офісах і т.д. цікаво чи помітно буде таким невибагливим користувачам 2133 проти 3200+ на амд