Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
HappyBird
Member

Повідомлення

Sanьka
Таки собирал из чего мог :gigi: единственное что думаю в будущем терминал мб из ацетали поставлю, остальное имхо не критично ну и ватер цпу блок рано или поздно на породистый махну, но а пока внешне и по температурам очень доволен :D
Deadpool
Member

Повідомлення

Sanьkaда норм недорогая вода. Очень доступно и эффективно. Даже акуратно я бы сказал, насколько это возможно.

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
HappyBirdкак владелец дешман ватера, скажу что надо менять. Ибо 70гр в пике Линксе не ок по процу.
Sanьka
Member

Повідомлення

Deadpool:Очень доступно и эффективно. Даже акуратно я бы сказал, насколько это возможно.
А я и не спорю. Для старта ок, сам с подобного стартовал.
HappyBird
Member

Повідомлення

Deadpool
Я в линх не играю, в пабге 55 вроде максимум
Sanьka
Member

Повідомлення

HappyBird:Я в линх не играю, в пабге
пубг...фуууу. Лучше бы у линх играл, там сюжет интересней.
анти__бот
Member

Повідомлення

ну в пупок неделю играл в режим сквад, было интересно, через неделю всем надоело.
antigore
Member

Повідомлення

Бідний тестер)) як він мучиться коли дає висновок про Intel Core i9-10980XE vs R9 3950 :D
_clawfinger_
Member

Повідомлення

antigore та всі чомусь ґвалтують самі себе (за гроші звісно) й нас за компанію коли натягують сову на глобус... :insane:
От й все що можна сказати про подібні порівняння.
leif
Member

Повідомлення

весело читати ці "експертні думки" про HEDT на форумі, де не менше 80% учасників або взагалі з незаповненим профілем або сидять на простеньких системах рівня R5 2600\i5 9400f під ігри 1080p@60hz і ютубчік.

це як на авто-форумах власники ланосів вважають справою честі довести власникам дачії, що "бмв — сила, ауді — дно" :laugh:

до речі, а коли там виходить B550 чіпсет?
вже нові процесори пів року продаються, а його все немає і немає :spy:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

leif :laugh: :laugh: :laugh:

leif:до речі, а коли там виходить B550 чіпсет?
Повинен вже бути, дивно що затримується, вже анонс нових плат повинні бути, а нема.
Імхо, вирішили не заморочуватись, подивившись на продажі х570, усе одно буде провалом, якщо буде з вертушками.
анти__бот
Member

Повідомлення

kfyjc за свои день топ!
Dark-seer
Member

Повідомлення

анти__бот:kfyjc за свои день топ!
на работе пить плохо
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Dark-seer: на работе пить плохо
Це хто сказав?! :D
Я вже пив сьогодні, вино домашнє дегустував, перед тим як відправити на зберігання у льох. Норм, а там й настрій піднявся, не дивлячись що понеділок. :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:весело читати ці "експертні думки" про HEDT на форумі, де не менше 80% учасників або взагалі з незаповненим профілем або сидять на простеньких системах рівня R5 2600\i5
То есть если у тебя Селерон 1700 то ты не можешь судить о 9900К ?
Логика уровня БОГ (нет)

Открою страшную тайну. Не все владельцы 9900К/2011 вообще могут о чем то сдить, ибо взяли потому что модна/крута и бабки есть. Соотв юзают в полном стоке с говнопамятью какой то в говнокорпусе. Притом что многие с дешманскими системами шарят отлично и действительно могут судить, делать выводы.
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
leif:до речі, а коли там виходить B550 чіпсет?
Вообще не думаю что он будет, ибо в оверпрайснутом х570 смысла не будет.
Разве что В550 сделают без ПСИех 4.0 (читай тот же 450)
leif
Member

Повідомлення

Sanьka
та робити ти можеш, що завгодно, ніхто не заборонить, тільки це буде поверхнева думка "мамчиного експерта". я на своєму досвіді з ріпером першого покоління в цьому чудово переконався: тупо ніхто нічого не шарив, що на форумах, що тестувальники (які наміряли легендарні "10% різниці"). але тільки лінивий експертно не висловився про те, який чудовий проц АМД спромоглась видати :lol:

Відправлено через 1 хвилину 29 секунди:
Sanьka: Притом что многие с дешманскими системами шарят отлично и действительно могут судить, делать выводы.
якщо немає особистого досвіду з конкретним залізом в конкретних завданнях (особливо HEDT), краще помовчати, на мій погляд

Відправлено через 1 хвилину 48 секунди:
а хто це у нас на форумі з дешманом шарить, наприклад? acm_fan з Ryzen 1600, який пише огляди на сайт? ну так, тут згоден :laugh:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

leif особливо смішно, коли залізо HEDT тестують в іграшках, або з масовою платформою, як у прикладі з відео на блог гамера нексуса. :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:тільки це буде поверхнева думка "мамчиного експерта".
почему?
С такой логикой ты можешь судить только о тех неск процах что у тебя есть, кто то (за всю жизнь имея 1-2 проца) вообще по сути судить не о чем не может.
Для этого и есть обзоры, что бы человеку не надо было покупть и тестить, это для него сделают другие (второй вопрос какой паршивости тестер/обзорщик).
leif: але тільки лінивий експертно не висловився про те, який чудовий проц АМД спромоглась видати
То что он говно в играх вроде писали.
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:То что он говно в играх вроде писали.
скільки раз треба сказати, що я маю на увазі адоби в першу чергу, коли пишу що ріпер 1 дно? :)
Sanьka
Member

Повідомлення

leif: залізом в конкретних завданнях (особливо HEDT)
Да тут 2 из 10 пользователей ХЕДТа занимаются ХЕДТ задачами. Остальные купили для игорей или шоб було с понтом "ну я пару раз хфотошоп запускал"

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
leif:що я маю на увазі адоби
не адобами едиными.
Но никто не спорит что первый дно.
Первые Рузены тоже не айс. Разве что копеечная цена оправдывает, они все же лучше Фенома2 )))
Вообще забудь о 1-2 серии.
Есть 3-я И она норм.
Востаннє редагувалось 25.11.2019 15:41 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Sanьka: Открою страшную тайну. Не все владельцы 9900К/2011 вообще могут о чем то сдить, ибо взяли потому что модна/крута и бабки есть. Соотв юзают в полном стоке с говнопамятью какой то в говнокорпусе. Притом что многие с дешманскими системами шарят отлично и действительно могут судить, делать выводы
9900 якраз для таких, в кого є мані й попонтуватись, ну й звісно пограти. А HEDT це для робочих станцій, тому треба й тестувати їх у порівняні з процами такого ж класу й не на іграшках. Рендерінг, дата майнінг то що. Це реальні завдання, які потребують багато потужностей.

Відправлено через 30 секунди:
Sanьka:Да тут 2 из 10 пользователей ХЕДТа занимаются ХЕДТ задачами. Остальные купили для игорей или шоб було с понтом "ну я пару раз хфотошоп запускал"
З цього саме треба починати, якщо вони жертви маркетингу, то хто їм доктор?
Закрито