Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
jimbo
Member

Повідомлення

Kozakevich:месяцев 5-6
года 2-3.
leif
Member

Повідомлення

погрався ще в fallen order — дуже круто, всі свої оцінки заслужила, багів особливо не бачив.
кому там нових іграшок якісних не вистачало? чудовий приклад нової гри, яка, на мій (і не тільки мій) погляд, крутіша ніж всі ігри по зоряним війнам, що були в екшн жанрі. force unleashed 2 десятирічної давнини теж класна іграшка, але fallen order ще краще :super:
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Jedi academy доселе помнится мне лучшей частью игр по ЗВ над будет самому фален ордер пройти :D
Пс жена играет на геймпаде говорит намного приятнее чем на клаве :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

HappyBird:Пс жена играет на геймпаде говорит намного приятнее чем на клаве
нєнє на клаві взагалі не те, хоча я навіть не спробував :gigi:
іграшка сама на початку попереджає, що вона під геймпад зроблена і на клаві не той ікспірієнс :gamer:

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
HappyBird:Jedi academy
а в force unleashed 2 грав?
jimbo
Member

Повідомлення

leif:погрався ще в fallen order — дуже круто, всі свої оцінки заслужила, багів особливо не бачив.
вот что Габен животворящий делает!
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Неа, как-то пропустил но если годная и заведется с оемпадом обязательно попробую
leif
Member

Повідомлення

HappyBird
Я в неї грав майже 10 років тому і у мене в пам'яті це непогана аркада зі світловими мечами і джедайськими штучками, пройшов до кінця. але на вікіпедії щойно глянув: критики неоднозначно оцінили :dontknow: одні кажуть — норм, інші — що тупо грошей на франшизі розкрученій зробити хотіли. Але з зоряними війнами це часто так ще з episode 1 :)

Відправлено через 52 хвилини 53 секунди:
як думаєте, яка зараз нормальна ціна на 4790к (скальп, бокс) + 16GB 2400mhz + asus z97і ? за 7к то вже занадто? (я нічого не продаю)
WakeMe
Member

Повідомлення

leif:за 7к то вже занадто?
Я бы дороже впаривал :D
odessitmws
Member

Повідомлення

leif:як думаєте, яка зараз нормальна ціна на 4790к (скальп, бокс) + 16GB 2400mhz + asus z97і ? за 7к то вже занадто? (я нічого не продаю)
та вроде нормально, ну макс 6.5
Васильович
Member

Повідомлення

leif
Бачив тільки що на 3770К комплект в нас на барахолці за 7900 грн.
Так що, думаю - не занадто.
Zombie
Member

Повідомлення

jimbo:Вот что Габен животворящий делает!
Half-Life для VR он делает. :-/
* * *
А вот мне нововышедшие похождения джедая — ну так, вроде норм, но пока не цепляет. Дошел до получения второй силы и не знаю, продолжу или дропну.
leif
Member

Повідомлення

WakeMe:Я бы дороже впаривал
та якби все окремо продавати, то думаю немамонтів можна було б дочекатись на ОЛХ, але якщо комплектом, то все ж таки доволі специфічний конфіг. та й досить старенький, хоча може він ого-го ще, особливо в іграшках.
odessitmws:та вроде нормально, ну макс 6.5
теж так думав
Васильович:Бачив тільки що на 3770К комплект в нас на барахолці за 7900 грн.
на барахолці чого тільки не буває, продавати ще не означає продати
odessitmws
Member

Повідомлення

leif
хотяя AMD Ryzen 5 3500 3,5к AMD B450 1,7к микроны ешки до 3600-3800 гонятся стоят 1950грн
такой комплектик новый и даст прикурить интелу + гарантия, совместимось, апгрейд
Deadpool
Member

Повідомлення

Васильович:Бачив тільки що на 3770К комплект в нас на барахолці за 7900 грн.
То занадто. Свій проц+мать взяв за 5000-5300 точно не пам'ятаю, ще на початку року теж на барахолці. Навіть якщо навішати 16гб 4х4 то ціна буде зараз нехай 6к за комплект. І то. 3770к впав в ціні на 1-2к мінімум в порівнянні з початком року. Рузени всеж таки не даремно ТОПЧІК. Так що якби надумав продавати, то за свій проц+мать+память просив би тисяч 5 грн. А так як за них нічого кращого не візьму, то сижу собі тихенько. і впринципі задоволений. :super:
Востаннє редагувалось 22.11.2019 17:35 користувачем Deadpool, всього редагувалось 1 раз.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif:доволі специфічний конфіг
Да, но при этом жирный.
Я был неделю назад уже в одном шаге от покупки ITX системы, но потом психанул и купил лэд фонарь со стойкой :lol: :weep:
leif
Member

Повідомлення

odessitmws:даст прикурить интелу
не думаю, що дасть прикурити. 4790к@4.4ghz + 2400 ram цілком молотить на рівні 9400ф\r3600 в іграшках
WakeMe
Member

Повідомлення

odessitmws:AMD Ryzen 5 3500
Смотрел я недавно обзор на него, который без Х именно. Шляпа какая-то с порезанным кешем, в половине игр сливается у 2600-го.
Васильович
Member

Повідомлення

Deadpool: То занадто.
Розумію, але факт.
Може продавець увірував в магічні можливості назви "і7" і думає, що вдасться продати :gigi:
leif
Member

Повідомлення

так, іксова версія 3500 щось ще більш-менш може, а без іксу — якесь непорозуміння
Deadpool
Member

Повідомлення

Васильович:Розумію, але факт.
Та да. Але то продавати. А ось погодтесь. За 5к z68+3770k+16gb (4.5Ггц+2400память) це вже реально. Таке можна швидко продати порівняно. А не просити 8к. За 8 я би вже рузен брав. Там 6/12 + ддр4 вже цікавіше. А брати тупікову платформу в комплекті, нелогічно. Лише у випадку коли є мать/проц на руках, або щось вийшло з ладу. Тоді можна віддати 2к за 1155мать під розгін. А так брєд.
Востаннє редагувалось 22.11.2019 17:43 користувачем Deadpool, всього редагувалось 1 раз.
Закрито