,своей не хватает? должно быть около 5л))) можно напряму с руки в резервуар податьJuv4uk:Братвуа нагадайте ще раз.
Потрібна жижа пекельно червоного кольору.
Треба 3.5-4 літри
- требки PETG
- радіатор мідь
- водоблоки Nickel Acetal
Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
Евгений27
Member
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Зараховано. Більше того з урахуванням моєї професії те що пожежні завжди без води їздять ще кумедніше звучитьЕвгений27:,своей не хватает? должно быть около 5л))) можно напряму с руки в резервуар податьJuv4uk:Братвуа нагадайте ще раз.
Потрібна жижа пекельно червоного кольору.
Треба 3.5-4 літри
- требки PETG
- радіатор мідь
- водоблоки Nickel Acetal
А по суті порадьте будь ласка
-
Daemon74
Member
Mayhems X1 Red. Обычный. Не NukeJuv4uk:А по суті порадьте будь ласка
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Если прозрачная. Если хочется красоты и непрозрачной - то Mayhems Pastel Red
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Це той що концентрат + 1л вітчизняного дистиляту?Daemon74:Mayhems X1 Red. Обычный. Не NukeJuv4uk:А по суті порадьте будь ласка
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Если прозрачная. Если хочется красоты и непрозрачной - то Mayhems Pastel Red
-
Daemon74
Member
Juv4uk
Да
Да
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Є досвіт в користуванні? Зміна кольору і яка періодичність заміни?
Здається ти за кордоном заповляв...?
Здається ти за кордоном заповляв...?
-
Dark-seer
Member
Juv4uk
переодичность замены как у любой жижи год-полтора, есть на симанте или из-за бугра
переодичность замены как у любой жижи год-полтора, есть на симанте или из-за бугра
-
Daemon74
Member
Juv4uk
Это самая без проблемная жидкость. Брал в Симанте. Местный магаз.
Это самая без проблемная жидкость. Брал в Симанте. Местный магаз.
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Велика різниця мір червоною і кроваво червоною?
Виходить не дуже і дорого з розрахунку якщо на сіманті 460 грн = 2 літри (250мд+1.75 дистилята)
Виходить не дуже і дорого з розрахунку якщо на сіманті 460 грн = 2 літри (250мд+1.75 дистилята)
-
Евгений27
Member
Так там рекомендуют разводить 250 на 750 дистJuv4uk:Велика різниця мір червоною і кроваво червоною?
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
мабуть я щось не те прочитав бо по моїм даним 125 + 850
-
Deadpool
Member
Juv4uk це де такі дані? Люба пастель Мейхеймс іде 250 на 750. На край можна на 1літр, але не рекомендують.
-
Евгений27
Member
Ну не знаю,я у симанта спрашивал,мне сказали что пропорция 250 на 750 но можно и на 1лJuv4uk:мабуть я щось не те прочитав бо по моїм даним 125 + 850
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
-
Deadpool
Member
Евгений27 да зачем спрашивать? Там на банке все написано. Это если брать не пастель а обычную полупрозрасную жижу концентрат, то там 100 на 900 идет, а пастель 250 на 750
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Шановний про пастель мови не йшло. Порадили саме Mayhems X1Deadpool:Евгений27 да зачем спрашивать? Там на банке все написано. Это если брать не пастель а обычную полупрозрасную жижу концентрат, то там 100 на 900 идет, а пастель 250 на 750
-
Евгений27
Member
Тобишь банкуц можно разводить на 2л? А на литер будет ядрённая верно?Deadpool:Евгений27 да зачем спрашивать? Там на банке все написано. Это если брать не пастель а обычную полупрозрасную жижу концентрат, то там 100 на 900 идет, а пастель 250 на 750
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Ну те що насиченіший колір буде то 100% а от як вплине на строки експлуатації вже питання інше...Евгений27:Тобишь банкуц можно разводить на 2л? А на литер будет ядрённая верно?Deadpool:Евгений27 да зачем спрашивать? Там на банке все написано. Это если брать не пастель а обычную полупрозрасную жижу концентрат, то там 100 на 900 идет, а пастель 250 на 750
-
Deadpool
Member
Juv4uk я не знаю що вони мають на увазі коли кажуть що вийде нормальний теплоносій. Певно що для того аби вона була ефективною, достатньо 125мл. Але де там хоч слово що колір залишиться насиченим червоним?
Я розбавляв пастель синю мейхеймс. Так коли я розбавляв недавно 700грам вже розведеної жижи ще 150грамами дистиляту, вона стала помітно менш насичена, а ще почав в резервуарі наверху створювасить слой в 0,3-0,4мм більш синього кольору. Думаю погана ідея розбавляти жижу була. Тепер напевно доведеться нову банку брати. А вона не дешева.
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Стапе. Juv4uk я бачу що Daemon74 порадив два варіанта. І якщо не помиляюсь "кроваво червоний" то пастелька ж. Чи ви іншу так назвали? Тоді я помилився з порадами.
Я розбавляв пастель синю мейхеймс. Так коли я розбавляв недавно 700грам вже розведеної жижи ще 150грамами дистиляту, вона стала помітно менш насичена, а ще почав в резервуарі наверху створювасить слой в 0,3-0,4мм більш синього кольору. Думаю погана ідея розбавляти жижу була. Тепер напевно доведеться нову банку брати. А вона не дешева.
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Стапе. Juv4uk я бачу що Daemon74 порадив два варіанта. І якщо не помиляюсь "кроваво червоний" то пастелька ж. Чи ви іншу так назвали? Тоді я помилився з порадами.
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Шановний якщо я не плутаю то там не нормальний теплоносій а умови його використання.Deadpool:Juv4uk я не знаю що вони мають на увазі коли кажуть що вийде нормальний теплоносій. Певно що для того аби вона була ефективною, достатньо 125мл. Але де там хоч слово що колір залишиться насиченим червоним?
Типу:
- нормальні умови використання
- режим понижених температур до -8С
Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд: