Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Grinnie Jax
Member
Большой?Hack-Stock:мне жена такое предлагает, ребенок есть
-
Hack-Stock
Member
1 годGrinnie Jax:Большой?Hack-Stock:мне жена такое предлагает, ребенок есть
-
Scoffer
Member
Немає дружини - немає проблем
Хоча з іншої сторони ніхто мене від доти не відганяє, а це проблема
Хоча з іншої сторони ніхто мене від доти не відганяє, а це проблема
-
leif
Member
Маск через супутник точно швидше ніж Київстар вишку до Карпат дотягне_clawfinger_:Якби ще інтернет в гори, то я б уже давно перебрався. А так не в кожному селі інтернет є, а тягнути дорого-багато. Коротше, вся надія на Ілона Маска, з його Старлінком, поки що військові тестують зв'язок.
-
Sanьka
Member
Я в село бы не хотел . Но если это продвинутуе село где то под большим городишком.... тогда норм.
И конечно же никакого хозяйства у меня не было бы. Газончик и все на этом.
И конечно же никакого хозяйства у меня не было бы. Газончик и все на этом.
-
_clawfinger_
Member
leif:Маск через супутник точно швидше ніж Київстар вишку до Карпат дотягне
Лишається лише питання в тарифах. Ну якщо тільки для роботи, без фільмів й серіалів, то жити можна буде. Тільки лишати хіба що у когось флеху десь на пару ТБ.
-
Grinnie Jax
Member
И не нужны никакие прелести города?) Типо там скорую чуть что вызвать, и она приедет через 5-10 мин, в будущем садики там и т.п.?Hack-Stock:1 годGrinnie Jax:
Большой?
-
leif
Member
я б з дітьми тільки в місті\дуже поруч з містом жив, бо інакше, здається, що нереально складно виховувати їх, особливо в тих сферах, які зав'язані на соціалізації. але це я, звісно, теоретизую.
-
_clawfinger_
Member
Швидка 10 хв?Grinnie Jax:И не нужны никакие прелести города?) Типо там скорую чуть что вызвать, и она приедет через 5-10 мин, в будущем садики там и т.п.?
Жінка народжувала, так швидку не дочекалися, добре що знайомий копом працював, то з мігалкою доїхали до роддому. Й це обласний центр, не час пік, просто літній вечір. Було 2 роки тому.
-
Grinnie Jax
Member
leif
да вот фиг его знает. С одной стороны, круто жить на природе, с животными чтобы ребенок общался, гулял на свежем воздухе и т.п. А с другой - вот недавно пневмония была, температура скакнула до 41 - так стрёмно оказаться оторванным от цивилизации
да вот фиг его знает. С одной стороны, круто жить на природе, с животными чтобы ребенок общался, гулял на свежем воздухе и т.п. А с другой - вот недавно пневмония была, температура скакнула до 41 - так стрёмно оказаться оторванным от цивилизации
Ну, может, я утрирую насчёт 10, но как почитаешь истории о людях "уехавших жить за город" и как они вызывают скорую, а их посылают, и не всегда можно самому поехать_clawfinger_:Швидка 10 хв?
Жінка народжувала, так швидку не дочекалися, добре що знайомий копом працював, то з мігалкою доїхали до роддому. Й це обласний центр, не час пік, просто літній вечір. Було 2 роки тому.
-
leif
Member
я виріс в провінції, прям поруч з морем (10 хв на велосипеді), сама природа і все таке: з тваринами, в приватному будинку.Grinnie Jax:да вот фиг его знает. С одной стороны, круто жить на природе, с животными чтобы ребенок общался, гулял на свежем воздухе и т.п.
і своїм потенційним дітям, якщо я все ж таки схилюсь до думки їх мати, я б такого життя не хотів, це 100%.
тільки місто, тільки цивілізація, і максимально просунута. якщо потім виникне бажання дауншифтити, нехай самі вже це роблять
-
Kozakevich
Member
Sanьka: Брата насмотрелись?
Полковника никто не слышит...
-
Grinnie Jax
Member
Забавно - вот и у меня знакомые, кто выросли в провинции, так и твердят - только цивилизация, только мегаполисыleif:і своїм потенційним дітям, якщо я все ж таки схилюсь до думки їх мати, я б такого життя не хотів, це 100%.
тільки місто, тільки цивілізація, і максимально просунута. якщо потім виникне бажання дауншифтити, нехай самі вже це роблять
А в чём причина основная? Отсутствие благ или тоска?
-
_clawfinger_
Member
Реальний приклад, обласний центр Черкаси, в центрі міста. Станція швидкої допомоги де вони базуються знаходиться в 15 хв пішої доступності. Швидкої не було більше 25 хв. Повезло що у брата знайомий в центрі на авто патрулював, то він сам запропонував допомогу. Чиста випадковість. Швидка приїхала через 45 хв.Grinnie Jax:Ну, может, я утрирую насчёт 10, но как почитаешь истории о людях "уехавших жить за город" и как они вызывают скорую, а их посылают, и не всегда можно самому поехать
У нас в таких випадках взагалі не радять швидку викликати, сімейного лікаря звати. А там вже як повезе, від вимкнених мобільників, до адекватного реагування, кому як повезе.Grinnie Jax: А с другой - вот недавно пневмония была, температура скакнула до 41 - так стрёмно оказаться оторванным от цивилизации
Тут треба дивитися ширше. Якщо нема ніяких хвороб, щоб частої потреби звертатися до лікаря ( у таких випадках краще поряд мешкати, щоб дійти можна було
Взага-то вірно сказано. Має значення 50 відсотків генетика, й 50 відсотків соціалізація, це у звичайних випадках, коли звичайна дитина й просте виховання. Інша справа, якщо генетичний спадокleif:я б з дітьми тільки в місті\дуже поруч з містом жив, бо інакше, здається, що нереально складно виховувати їх, особливо в тих сферах, які зав'язані на соціалізації. але це я, звісно, теоретизую.
-
leif
Member
Grinnie Jax
я не скажу, що я прям з глухого села (м. Бердянськ), але у порівнянні з Дніпром\Києвом\Львовом це треш, дуже низький середній рівень людей, думок, культури і т.д.
_clawfinger_ правильно каже, 50% це виключно соціалізація і в маленьких містах це велика проблема, бидла купа.
я не скажу, що я прям з глухого села (м. Бердянськ), але у порівнянні з Дніпром\Києвом\Львовом це треш, дуже низький середній рівень людей, думок, культури і т.д.
_clawfinger_ правильно каже, 50% це виключно соціалізація і в маленьких містах це велика проблема, бидла купа.
-
Grinnie Jax
Member
Ну это же жесть какая-то. Вроде, в городе живешь, а едут как за город._clawfinger_:Реальний приклад, обласний центр Черкаси, в центрі міста. Станція швидкої допомоги де вони базуються знаходиться в 15 хв пішої доступності. Швидкої не було більше 25 хв. Повезло що у брата знайомий в центрі на авто патрулював, то він сам запропонував допомогу. Чиста випадковість. Швидка приїхала через 45 хв.
Да, откровенно говоря, вся моя страна засрана одним событием 1986го года_clawfinger_: Якщо нема ніяких хвороб, щоб частої потреби звертатися до лікаря ( у таких випадках краще поряд мешкати, щоб дійти можна було) то краще жити за містом, але в екологічно чистому регіоні. Для здоров'я корисніше, ну й щоб вода чиста була, обов'язково.
-
leif
Member
в Україні швидка за 10хв тільки в центральних районах мегаполісів і то, якщо пощаститьGrinnie Jax:Ну это же жесть какая-то. Вроде, в городе живешь, а едут как за город.
-
Grinnie Jax
Member
leif
а, просто твой уровень развития превзошёл медианный на малой родине
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
а, просто твой уровень развития превзошёл медианный на малой родине
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Не, ну я утрирую, конечно, в Минске за 10 - это только если повезет, но чтобы 40 минут и т.п. ехала - такого тоже нет. Причём я жил же не в центре, а в Зелёном Луге - это не так далеко от кольцевой.leif:в Україні швидка за 10хв тільки в центральних районах мегаполісів і то, якщо пощастить
-
leif
Member
ну от дітям я такого би не хотів) чим сильніше оточення, тим більше шансів теж не стати лохомGrinnie Jax:а, просто твой уровень развития превзошёл медианный на малой родине
-
_clawfinger_
Member
У великих містах просто більше можливостей й все. Проте це не завжди добре. Якщо у дитини посередній рівень, не варто її тягнути через силу вверх. Результату не буде.leif:я не скажу, що я прям з глухого села (м. Бердянськ), але у порівнянні з Дніпром\Києвом\Львовом це треш, дуже низький середній рівень людей, думок, культури і т.д.
Падати завжди легше, ніж зростати, тому на жаль такі реалі.leif:_clawfinger_ правильно каже, 50% це виключно соціалізація і в маленьких містах це велика проблема, бидла купа.
Та в нас теж, ще й масштаб применшений. А ще в кожному місті є додаткові реалії, типу промисловості.Grinnie Jax:Да, откровенно говоря, вся моя страна засрана одним событием 1986го годадаже у меня, родившегося в Минске, в костях повышенный Цезий-137, чего я, собственно, и ездил в детстве в Испанию по программе.