Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Zhekawork:и с ..._r800, а на работе GF8600 считает на бетке 6.29 клиента (ядро 12), драйвера последние с оф. сайта, попробуй должно все рулить, кстати если для ATI карты не выделено достаточно ресурса процессора то считать будет при загрузке GPU 40-50% и придется постоянно настраивать переменную среду, но я пошел проще в диспетчере задач расставил приоритеты для клиентов
Не можу знайти лінк на закачку 6.29 GPU клієнта. Знайшов тільки 6.32, але він працює або з 11, або з 15 ядром, а взагалі-то в мене не працює...
Можна лінк на 6.29 для GPU?

На рахунок завантаження АТІ:
Я пріоритети не рухав, просто помітив закономірність - завантаження GPU при певному настроєному значенні FLUSH_INTERVAL (наприклад, 64) зростає при збільшенні кількості запущених в фоні програм (таких, як QIP, Skype, Opera і т.д.) і падає при їх зменшенні. Парадоксально, але факт. (Додав у FAQ)
Zhekawork
Advanced Member

Повідомлення

Добавлено спустя 5 минут 5 секунд:
SoulOfONYX:Конечно выкладывай) Хотя бы надо заценть что оно и с чем его едят) :beer:
ну как?

Добавлено спустя 3 минуты 44 секунды:
SoulOfONYX:Конечно выкладывай) Хотя бы надо заценть что оно и с чем его едят) :beer:
gadget_f@h_monitor_GPU_SC_clients.zip

Добавлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Не можу знайти лінк на закачку 6.29 GPU клієнта. Знайшов тільки 6.32, але він працює або з 11, або з 15 ядром, а взагалі-то в мене не працює...
Можна лінк на 6.29 для GPU?
все попутал клиент GPU 6.32 , а 6.29 это SMP :insane:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Zhekawork
Можеш викласти для вільного скачування вміст своєї папки GPU-клієнта для 8600GT (С:Program Files (x86)Folding@homeFolding@home-gpu), а також з папочки C:Users....AppDataRoamingFolding@home-gpu з усіма файлами, включно і з client.cfg? Але видали паскей з налаштунків, якщо він там в тебе був прописаний перед відправкою, потім додаш. ;)

В мене ForceWare 257.21 + Winows 7 x64 Enterprize. Може в ній (х64) собака зарита? :spy:

До речі, PissX теж ніяк не вмикається з жодним патчем+дровами, навіть на тих бета-дровах (257.15), що дозволяли її... :weep:

Добавлено спустя 8 минут 56 секунд:
Постійно

Код: Виділити все

CoreStatus = 63 (99)
Шукав змінну "CUDA_FORCE_PTX_JIT=1" в змінних середовища, як написано тут, не знайшов, спробував створити її зі значенням "0" - не допомогло, змінив на "1" (науковий тиць) - теж тепліше не стало, в результаті зробив, як було - видалив змінну.
Поставив ключ "-advmethods" з видаленням файлів ворк юніта і ядра 15 - перезапуск, закачка ядра 11.
На 11 ядрі постійно -

UNSTABLE_MACHINE
Не знаю, що й робити.

Добавлено спустя 11 минут 49 секунд:

Лог видалено для зменшення об'єму поста через неактуальність проблеми після перезапуску системи
Востаннє редагувалось 09.07.2010 15:38 користувачем Artistus, всього редагувалось 2 разів.
Zhekawork
Advanced Member

Повідомлення

кстати у меня для ATI тоже пару дней на той неделе не брало заданий и писало нестабильная машина, ничего не помогало и бубен тоже, но через пару дней тронулся и все работает ок.

ссылка на мой GPU клиент причем портативный с 15 ядром для NV GPU3Review-2010.zip

Добавлено спустя 7 минут 10 секунд:
Artistus:Zhekawork
Може NV блокує ще й CUDA, коли в системі наявна non-NV GPU (ATI 5850)? :spy:
не знаю не знаю, как вариант выключить карту ATI, у меня просто нет возможности поколдовать с видяхами в паре. По идее CUDA не должна блокироваться, у меня ведь встроеная графика Intel (вспомнил) и не блокируется.
Я думаю это у проффессоров что-то не работает и + блокирует клиента на какой-то срок при нестабильности.
Как долго пишет "машина нестабильна"?

Добавлено спустя 16 минут 8 секунд:
Подскажите у кого GPUObserver гаджет для EN8600GT показывает загрузку, а то у меня никак не хочет.
вот картинка Зображення
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

О! Запрацювало на 8600GT (ядро 11) після перезавантаження системи. Дає 1350 PPD :super:
Треба ще з 15-м ядром спробувати.

Також ще раз спробую АТІ з новими дровами.

Zhekawork
Дякую за лінк, спробую, якщо на моєму стаціонарному 15-му ядрі не запрацює. Але десь я вже таке качав, правда було 10 МБ, а твоє - 14МБ. Воно тобі показує PPD? Скільки дає на 8600GT
Подскажите у кого GPUObserver гаджет для EN8600GT показывает загрузку, а то у меня никак не хочет.
В мене теж не показує завантаження на гаджеті, але воно там 99-100%, повір. Зате температуру коректно виводить.

І ще одне. Для АТІ який клієнт використовуєш? Традиційний 6.23, чи теж бетку 6.32?

Добавлено спустя 7 минут 59 секунд:
Хм.. завдання для NV дають на 15К iterations на відміну від 10К для АТІ. :-/

Добавлено спустя 2 часа 9 минут 38 секунд:
Core_15 на 8600GT вже працює, але тільки зі стандартного ярлика а "Автозавантаженні". :spy: :-/ :)

І на HD5850 з новими драйверами теж працює клієнт 6.23.
Але чогось не скачує нові завдання, як і раніше (саме це я мав на увазі, коли казав, що не працює)... мабуть щось не так роблю... :shuffle:
До речі, бета-клієнт 6.32 з Core_15 (GPU3) використовує бібліотеку OpenMM на основі OpenCL. :super:

Добавлено спустя 1 час 6 минут 6 секунд:
При закритій боковій стінці корпуса з перфорацією напроти поцесорного кулера і саморобними пиловими фільтрами там же і на передній стінці поставив ребром на нижню стінку корпуса 60мм вентилятор на 5В, щоб дув в бік відеокарт. Температура останніх під фолдингом знизилась:
8600 - з 67 до 59
5850 - з 74 до 68

Зображення
Zhekawork
Advanced Member

Повідомлення

Artistus:О! Запрацювало на 8600GT (ядро 11) після перезавантаження системи. Дає 1350 PPD :super:
Треба ще з 15-м ядром спробувати.

Також ще раз спробую АТІ з новими дровами.

Zhekawork
Дякую за лінк, спробую, якщо на моєму стаціонарному 15-му ядрі не запрацює. Але десь я вже таке качав, правда було 10 МБ, а твоє - 14МБ. Воно тобі показує PPD? Скільки дає на 8600GT
В мене теж не показує завантаження на гаджеті, але воно там 99-100%, повір. Зате температуру коректно виводить.

І ще одне. Для АТІ який клієнт використовуєш? Традиційний 6.23, чи теж бетку 6.32?

Добавлено спустя 7 минут 59 секунд:
Хм.. завдання для NV дають на 15К iterations на відміну від 10К для АТІ. :-/

Добавлено спустя 2 часа 9 минут 38 секунд:
Core_15 на 8600GT вже працює, але тільки зі стандартного ярлика а "Автозавантаженні". :spy: :-/ :)

І на HD5850 з новими драйверами теж працює клієнт 6.23.
Але чогось не скачує нові завдання, як і раніше (саме це я мав на увазі, коли казав, що не працює)... мабуть щось не так роблю... :shuffle:
До речі, бета-клієнт 6.32 з Core_15 (GPU3) використовує бібліотеку OpenMM на основі OpenCL. :super:

Добавлено спустя 1 час 6 минут 6 секунд:
При закритій боковій стінці корпуса з перфорацією напроти поцесорного кулера і саморобними пиловими фільтрами там же і на передній стінці поставив ребром на нижню стінку корпуса 60мм вентилятор на 5В, щоб дув в бік відеокарт. Температура останніх під фолдингом знизилась:
8600 - з 67 до 59
5850 - з 74 до 68
мои показатели на домашнем PC
Зображення
Artistus
Але десь я вже таке качав, правда було 10 МБ, а твоє - 14МБ
да там пару файлов ненужных, извини лень было выкинуть, а имено бенчи для GF.
Для ATI использую 6.23 т.к. при попытке запуска 6.32 был грубо послан вместе с 15 ядром :insane: и само закачало 11 ядро, при этом в логе написало что это ядро не рулит для ATI.
По поводу ATI я тебе писал у меня тоже была пару дней назад такая проблема, не подхватывало задания, в логе "нестабильная машина", забил и запустил обычный клиент, через пару дней и GPU клиент начал подхватывать задания :) .
Кстати на 11 ядре мой GF тоже 10к считал а при переходе на 15 ядро 15к, и сегодня мой клиент для GF прибил 15 ядро и закачал 11-е :( видать у профессоров задания закончились :) для 15 ядра.

Artistus
Имеешь ввиду при выводе display?
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

PPD - Points Per Day.
Можна подивитися в тому ж FahMon, або скористатися утилітою FahSpy.
Zhekawork
Advanced Member

Повідомлення

Artistus:PPD - Points Per Day.
Можна подивитися в тому ж FahMon, або скористатися утилітою FahSpy.
Это я знаю, я просто подумал сам клиент где то показывает а я не заметил :beer:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

SoulOfONYX:Блин,вчера с утра висело СМП на отправку и не отправлялось.... Хотя с нетом все было ОК,сегдня наступил деадлайн( :mad: Спрашивается нафига я считал его 3 ночи? :( Сейчас скачало и снова считает,хотя судя по всему это то задание которое умерло... :spy:
Здається я вявив причину.
Неможливість відправки результатів, а також (з часом) неможливсть старту клієнта СМП може викликати антивірус. Тому його треба відповідним чином настроїти, щоб не рухав клієнти.
Я поки що цим не займався, просто вимкнув Nod32, щоб дав стартонути клієнту СМП.

To All
Зараз ми з Dr.Oz. активно доробляємо гаджет. Скоро він стане доступним для користування. ;)
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

Artistus
Сегодня опять смпшку посчитаную не хочет отправлять... И дело не в ноде,его нету уже месяца два) :D
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Хм... в мене десь півгодини відправляло (завдання на 2000000 кроків) зі швидкістю півмегабіта...

Скачай гаджет Network Meter з addgadget.com, і зафіксуй чи воно хоч пробує. ;)
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

Отправило с третьей попытки... Трафик у меня мониторится поэтому все ок) ВОт только новая болезнь... НЕ делает чекпоинты... Считало задание на 34% пропал свет... Потом снова включил а она считает с нуля.. (было уже 2 раза... Завтра буду разбираться,имхо надо сделать РЕконфиг :-/
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

А в мене взагалі запускатися не хоче, коли нод активний. Треба кожного разу вимикати нод, а потім знов вмикати. І ніяк не знайду причину (папку FAH у виключення додав).

Капризний цей клієнт. Та що поробиш? Бета - вона через те і бета. :-/
SANUK
Member

Повідомлення

Медленно но уверено наша команда идет вверх :)
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

По поводу хаваемого трафика... Когда клиент скачивает задания,то файлы действительно небольшие,а вот посчитание юниты весят прилично, в среднем 40мб и выше.... :-/ ДЛя меня это не очень хорошо,так как у меня трафик лимитирован,и скорость не всегда 2-3мБита. :weep:
Artistus
Будь добр,сделай апдейт фака,или где нибудь укажи это) ;) Думаю многим будет важно :beer:
Alexsandr
Member

Повідомлення

SoulOfONYX:По поводу хаваемого трафика... Когда клиент скачивает задания,то файлы действительно небольшие,а вот посчитание юниты весят прилично, в среднем 40мб и выше....
Это задания на процессор? на видеокарте размеры поменьше.
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

Alexsandr
ДА,это smp
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

SoulOfONYX
Апдейт FAQ зроблено. Дякую за зауваження. :beer:

Поки що зробив паузу в розрахунках (жара). Поки не зроблю (або не куплю) новий корпус з нижнім розташуванням БЖ. Шкода Чіфтека - процесор його так смажить... :insane:
EvGaS
Member

Повідомлення

Artistus
Поклади корпус набік. ;)
Відповісти