Павло:Ви купили монітор в якого відсютнє vesa, жахливі засвіти , і проблеми з надійністю через конструктивні недоліки.
Но ви говорите про те, що монітори від lg 21x9 жахливі.
Я не говорю за всі 21х9 а лише за бюджетні. Тому що 21х9 це відносно новий формат який років 4 як почав витісняти формат 16х9 (якому вже майже 10 років). А монітори нового формату завжди дорожчі за монітори старого формату в 3-10 разів, при тій же якості картинки, швидкості матриці і інших характеристиках. Ще тому що я в вересні 2018 року купив LG UltraGear 34UC79G-B який коштував на той момент 20000гр (зараз він вже коштує 15000гр). За 20к.гр. це жахливий монітор. У мого ЛОСя за 5к, при всіх його недоліках та засвітах, картинка в рази краща. З LG UltraGear 34UC79G-B я промучився з налаштуваннями та калібровками 7 днів і повернув його в магазин "Розетка". Ось едині фотки які збереглися з того часу. Але це фото мильницею 2013-го року, iPhone 5s:
- спойлер

. Остаточно я зрозумів що нічого з цим монітором не поробиш, після того як запустив нічну карту Battlefield 1 - "Захват Таюра". Там просто все було фіолетовим і взагалі ледва що видно як не налаштовуй і ніякий еквалайзер чорного не допоміг. Ось скачай мій відосик з ігри і порівняй потім на обох моніторах. Там в окопах має бути все чітко видно, все в білих камінцях:
- спойлер
- https://drive.google.com/open?id=1IzT0I ... mMnV7Wf-hj
Але час нормальних ультравейдів за адекватну ціну вже на підході. Нормальні ультравейд ще рік тому коштували 46000гр. а сьогодні ті ж моделі вже можна взяти за 27-30к.
Все відносно. Якщо у тебе ніколи не було нормального монітора і тобі немає з чим порівнювати, то можливо будеш задоволений. Сам дивися. Перевіриш на пікселі та засвіти а потім дома ганяй його, особливо зверни увагу на нічні сцени з різноманітними відтінками.