Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
HappyBird
Member

Повідомлення

Sanьka
У нас был, но чёт 5 лет как съехал :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Мне понравилось кстати в Киеве сеть столовых у нас только в центре можно поесть на левом берегу онли шавуха и стремная пельменная :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

HappyBird:У нас был, но чёт 5 лет как съехал
Решили что не выгодно, наверное.
Но если учесть что 5 лет как, но тут скорее всего дело в другом, посчитали что небезопасно :(

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
А вот Львов зажрался по ценам. Просто жесть :horror:
Scoffer
Member

Повідомлення

Як казав колись мій одногрупник-китаєць, "я з невеликого провінційного містечка, населення 5 мільйонів" :laugh:

Sanьka
Макдак - мережа безкоштовних туалетів по всьому світу :D
leif
Member

Повідомлення

HappyBird: в Киеве сеть столовых
це яка саме? в Києві взагалі з їжею все дуже зручно і на будь-які гроші. у Львові набагато гірше в плані зручності, але і смачніше і дешевше і безліч класних місцин є
HappyBird
Member

Повідомлення

Sanьka:зажрался по ценам
На еду или все сразу?
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:Решили что не выгодно, наверное.
ага, в травні 2014 року в Донецькій обл. багато бізнесів різко стали невигідними, не тільки мак
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Не помню если честно, на собеседование ездил на поезде, вышел с вокзала спросил у таксёров где тут еда, пальцем тыкнули я и пошел, толи пузата хата или что то в этом роде
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Пам'ятаю у Львові, років 6-7 тому приїхав в 4 ранку. І щось так їсти захотілось. Знайшов якусь забігаловку, котра ще працювала, заказав сковорідку за, звертаю увагу, 16 гривень, і не зміг зжерти її, така здорова була. А мене якби овер сотню кіл, я можу добре так влупити їдла. Так, там м'ясо розбавили картоплею, але один біс.
Але після 14го року все якось гірше стало, і дорожче, і людніше, і брудніше.
Востаннє редагувалось 10.09.2019 12:54 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Sanьka
Member

Повідомлення

HappyBird:На еду или все сразу?
На всю развлекуху в т.ч. жор.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Капец, а в стрип клубах цена входа для женщин на 50грн дороже чем мужчинам. Жена была удивлена :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer:Пам'ятаю у Львові, років 6-7 тому приїхав в 4 ранку
я у Львові постійно бував з 2005 року і так, раніше було краще на загал. можна було йти куди завгодно практично. тепер занадто багато туристів і студентів теж більше стало, тому треба знати куди йти. ресторани, як на мене, стали набагато краще і по цінах і по всьому іншому, раніше було гірше.
Востаннє редагувалось 10.09.2019 12:56 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Не знаю на сколько это совпадение или нет, работал я студентом в строймаркете OBI большая европейская сеть, белые зп+страховка начальство из Германии прилетало раз в пол года, так вот прилетали летом раздали ЦУ до самой весны что закупить какие промо запланировать и тд, проходит пару месяцев и срочное распоряжение распродать все к чертовой матери на все про все 3 недели, и в последнюю неделю распродажи Витя говорит, нит я не пидпишу угоду, ну а дальше всем известные события :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: І щось так їсти захотілось. Знайшов якусь забігаловку, заказав сковородку за, звертаю увагу, 16 гривень, і не зміг зжерти її, така здорова була.
Сковородка Сыта дывызыя в Криивке. Да, когда то была.
Сейчас там другое блюдо под этим названием. Но мне зашло.
Кстати да, единственное что можно дешево схавать и накушатся.
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
А щодо Києва на будь-які гроші це ти погарячкував. Найдешевшу шавуху з доставок за 200 гривень не хочеш?)))
Востаннє редагувалось 10.09.2019 12:58 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:На всю развлекуху в т.ч. жор.
Львів досі на хайпі в Європці, навіть скандинави з радістю їдуть. і їм досі дуже дешево, а українців стало менше їхати, тому і ціни ростуть.
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Хех, хорошо что в Мариуполе нет туристов :lol: хоть тут иногда и поднимают тему долой заводы да здравствует курортный город :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

Сейчас Львов напомнил Адэсу. Цены - оверпрайс, по качеству либо как было, либо хуже.
След раз напрямую к своим в Золочев ехать буду. Там по настоящему царский отдых. Я устал от бесконечных шашелей и т.п.
Да и сам городок преобразился.
Scoffer
Member

Повідомлення

HappyBird
Які заводи, ви ж там морський курорт :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer:leif
А щодо Києва на будь-які гроші це ти погарячкував. Найдешевшу шавуху з доставок за 200 гривень не хочеш?)))
не знаю як зараз, вже три роки в Києві не бував, але раніше я в будь-якому районі практично знав місця, особливо студентські часи допомогли з тим вивчанням :laugh:
HappyBird
Member

Повідомлення

Scoffer
За последние три года купался в море два раза, Ито из-за того что собака скотыняка решила не плыть за пулером в очередной раз :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Так вийшло, що минулого року я там десь півтора місяці тусувався, і в цьому ще трійку тижнів. Облазив район шулявки +/- пару станцій по лінії вздовж і в поперек. Не можу сказати що знайшов якісь нормальні місця. Смачніше всього, як не дивно, виявилась пузата хата, кафешки навколо дорожчі, і реально гірші.
Закрито