Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

torny
Явно краще за попередньо вмазаного в морду некитайця :laugh:
http://www.c-ncap.org/en/main
http://www.c-ncap.org/cms/files/cncap-r ... 018-en.pdf

Відправлено через 2 хвилини 57 секунди:
anatolikostis
А деякі, типу "британської" MG на всі 146% - китайці. Але народ вважає що бере собі не китайця, а британця :lol:

Відправлено через 3 хвилини 36 секунди:
Від вольви давно одна назва залишилась, теж в піднебесній штампують. Але китайці не дотягують до корейців. Ага, так :D
anatolikostis
Member

возможно брит - это ленд/рэнж/ягур, надеюсь без индийских радиаторов :rotate:
насчет волвы - в китаских землях просто построили свои заводы для локального рынка, евро-вольво собирается по-месту.
Scoffer
Member

anatolikostis
Ти хотів сказати ТАТА моторс?)))

Відправлено через 5 хвилини :
А щодо вольви, вона скоро 10 років як китайцям належить. Там явно ступінь локалізації на китайську комплектуху пристойний.
anatolikostis
Member

Scoffer
и тата типа не из Индии? :laugh:
однако им, как и китайцам, не хватает просто купить чертежи и патенты вместе с фирмой: нужны еще инженеры, и пр. специальности, благодаря которым может состояться и завод и выпуск готовой продукции пристойного кач-ва.
Последний раз редактировалось anatolikostis 29.08.2019 22:24, всего редактировалось 2 раза.
Scoffer
Member

anatolikostis
Це я про твої британські ягуари з рейнджами
Але якщо порахувати, що індія то була британська колонія... :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 51 секунди:
Ну так я ж не заявив тут сходу, що китайці на рівні німців/японців/америкосів. Ні, не на рівні. Але і по ціні теж не на рівні, так що порівнювати їх немає сенсу.
А от з корейцями - зовсім інша справа. Корейці ніколи не були чимось шикарним. І я вважаю, що китайці вже догнали і місцями перегнали їх.
anatolikostis
Member

я бы сказал, что покупка азиатами евро-брендов чем-то похожа на квест с вывозом советами Опель из Германии: не у каждого может получиться, если руки заточены под сбор табуретов и матрешек.
Azazavr
Member

Думаю, китайцы весь автопром под себя подомнут. Деньги должны работать, а у них их много и нужно куда то вкладывать
SergN
Member

Scoffer:Від вольви давно одна назва залишилась, теж в піднебесній штампують. Але китайці не дотягують до корейців. Ага, так :D
Та у вас супер-пізнання в автопромі, прямо "експертні" :lol:
Вольво прирівняти до китайців :laugh: Ще пару коментів і Поршаки та їх конкуренти будуть рівнятися з ними.
Scoffer
Member

SergN
Вольва майже 10 років належить джилі, і всі її технології приблизно стільки ж років в джилі і втілюються. А з іншої сторони шведам з китаю постачаються дешеві китайські запчастини з яких і збирають типу шведську вольву. Але ти і далі вірь в те, що китайці просто так купили вольву, щоб виключно з доброти душевної настворювати робочих місць для шведів :laugh:
І голову ради директорів у них звати Li Shufu (李书福). Одразу видно - расовий швед в 10му поколінні :lol:
SergN
Member

Scoffer:SergN
Вольва майже 10 років належить джилі, і всі її технології приблизно стільки ж років в джилі і втілюються. А з іншої сторони шведам з китаю постачаються дешеві китайські запчастини з яких і збирають типу шведську вольву. Але ти і далі вірь в те, що китайці просто так купили вольву, щоб виключно з доброти душевної настворювати робочих місць для шведів :laugh:
Належність компанії Вольво китайській Джилі не робить жодну джилі вольво(ю), як і не робить автомобілі Вольво китайськими, тому не треба тут з загальновідомого еквізишина робити сильно далекоглядні надумані висновки. Особливо якимось чином проеціювати якісь з загальновідомих вольвівських здобутків на весь китайський автопром лоу-енд рівня.
Scoffer
Member

SergN
У нас немає китайського автопрому лоу-енд рівня. Всі нині представлені в Україні китайські бренди - великі контори з більш ніж одним заводом, і або купившими когось в цілому, типу джилі, або купившими технології типу чері, котра працює в парі з австрійською AVL, або купившими тисячу-іншу інженерів звідки тільки можна було купити, як зробили в хавал.
Тому ще раз наголошую, не варто згадувати китайців 20-річної давнини, коли вони ще нікого собі не понакупляли. То були інші машини від слова зовсім. Зараз все не так.
Рекомендую заїхати в салони, благо їх валом всюди, і замовити тестдрайв.
SergN
Member

У нас немає китайського автопрому лоу-енд рівня.
:lol: Ти зробив мій вечір :lol:
Та у нас іншого китайського автопрому немає. Ну хіба що рівень "дніщє". :D
Всі нині представлені в Україні китайські бренди - великі контори з більш ніж одним заводом, і або купившими когось в цілому, типу джилі, або купившими технології типу чері, котра працює в парі з австрійською AVL, або купившими тисячу-іншу інженерів звідки тільки можна було купити, як зробили в хавал.
О, так, "вагомі" виробники. Можна щоки надувати. Десь приблизно до рівня запоребрикового автотазу. ;)
Тільки від цього вони на цивілізовані ринки (ЄС, Штати) ніяк не потрапляють, та і на інших ринках, в т.ч. вдома не цінуються вище того ж лоу-енду. І якби не високі, фактично заборонні мита на імпорт автівок в Чайну, то і навіть при власному величезному ринку не особливо б масштабу набули.
Scoffer
Member

SergN
Запоребриковий автотаз, між іншим, рено/нісан в чистому вигляді в останніх моделях. Пороблені на платформі Nissan B0 (та що логан і дастер). Ну хіба що запоребриковці дизайн якийсь дивний зробили і зібрали кривими руками. Але в самій по собі конструкції тачки там немає нічого поганого. Чи нісан/рено у тебе теж не котується?
А я дивлюсь ти прямо корейський нефанат.
SergN
Member

Запоребриковий автотаз, між іншим, рено/нісан в чистому вигляді в останніх моделях. Пороблені на платформі Nissan B0 (та що логан і дастер). Ну хіба що запоребриковці дизайн якийсь дивний зробили і зібрали кривими руками. Але в самій по собі конструкції тачки там немає нічого поганого.
Та воно видно, на який сегмент і рівень "автоподєлок" орієнтуються покупці китайавтопрому. Селероноподібний в перекладі на мову цього форуму.
Чи нісан/рено у тебе теж не котується?
А я дивлюсь ти прямо корейський нефанат.
То тебе сильно персонально зачепив мій наїзд на китайавтоподєлки, як і будь-якого місцевого нефаната певної продукції, що захищає свій невдалий вибір. В результаті таким фанатам доводиться придумувати опоненту по дискусії якийсь "фанатизм" невідомого походження :popcorn:
А окремі моделі нісан/рено котуються, але зовсім не ті, які робляться на "проклятій землі"(с).
Scoffer
Member

SergN
Чувак, який невдалий вибір, якщо машина служить 6 років, ні разу не ламалась навіть по найменшим дрібницям, і їздить як наче вчора з салону? Виглядає так само наче з салону, до речі. Жодної крапки іржі. Місяць назад проходив повний ТО, знімали пластик і все таке щоб подивитись. Це називається невдалий вибір? А що тоді вдалий?
Ти хоч думай що несеш. Це самий владий вибір який тільки може бути. А я спочатку думав брати б/в японця. І щиро радий що взяв нового китайця замість нього, чого і всім рекомендую.
Беріть нові тачки замість б/в, і тим більше замість битих. Є кошти на нового японця - беріть нового японця, немає - новий китаєць точно краще затасканого японця.
SergN
Member

Scoffer
Типова реакція "нефаната" :lol:
А чого це надумали на 6-му році шукати іржу, що аж знімали пластик? ;) Не довіряєш такому серйозному автовиробнику?
І чого це я маю "думай що несеш", а ти ні? Може, там покупці автобитків зі Штатів теж сидять в образі на те, що ти там наїхав на їхні покупки?
Ну і будь простішим, не забувай в якому розділі знаходиться гілка ;) Тут кожне фанатоподібне схвалення якогось предмета обов'язково знайде опозиційну думку. Ну і я вже тобі бажав хорошої і безпроблемної експлуатації, так що не переживай, що я тут з персональними претензіями :beer:
Scoffer
Member

SergN
Тому, що техогляд для того і техогляд щоб подивитись є проблеми чи немає. Його якось для цього вигадали розумні люди.
SergN
Member

Scoffer:Беріть нові тачки замість б/в, і тим більше замість битих.
Ну це прямо відкриття рівня КО. Тільки коли порівнюються однакові моделі.
Є кошти на нового японця - беріть нового японця...
Ок, хоча в бюджеті японців вони не одні, не треба так собі обмежувати вибір.
немає - новий китаєць точно краще затасканого японця.
А з цим якраз можна досить сильно дискутувати. І без порівняння конкретних моделей ніяк не можна. І тут ще треба показати, який з нових китайців на нашому ринку краще за вживаних японців в головному - БЕЗПЕЦІ.
Scoffer
Member

SergN
C-NCAP, лінк на котрий я кидав вище, за правилами в пасивній безпеці жорсткіше за euro-ncap і майже відповідає американо-японським вимогам. Але зовсім не враховує активні системи безпеки типу ESC, котрі китайці не поважають. Через що дуже негодує фольц :laugh: Доводиться для китайського ринку завозити машини як для америкосів, а не як для європи.

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
І так, євро нкап має самі слабенькі вимоги до пасивної безпеки водія і пасажирів, зате його дуже парять перехожі і нафаршированість електронікою.

Відправлено через 15 хвилини 51 секунди:
Американо-японці луплять машину в нестискаємий бетон на 56 км/год зі 100% перекриттям, в стіну грубо кажучи.
Європа в стискаєму перешкоду з 60% перекриттям на 64км/год, типу емуліють лоб-лоб з іншою машиною подібної маси на невеликих швидкостях.
Китайці луплять і так, і так, і ставлять бали за обидва удари, але в бетон на 50км/год, а не на 56 як америкоси. Бо у них обмеження швидкості в місті 50км/год. З цих міркувань.
SergN
Member

C-NCAP, лінк на котрий я кидав вище...
Ще раз: де краш-тести китайських "автомобілів", що є у нас в продажу, від незалежних організацій? Яку модель там на ієрогліфах пропонуєш шукати по твоєму лінку? Чи там так, як з Кворосом, коли розробили авто, з яким захотіли продаватися в ЄС, але злетіти з таким не змогли, бо ціна вже вийшла "не китайська"?
Але зовсім не враховує активні системи безпеки типу ESC, котрі китайці не поважають.
Китайці до сих пір не осилили зробити системи динамічної стабілізації, що дуже важливо для уникнення окремих видів ДТП?
Американо-японці луплять машину в нестискаємий бетон на 56 км/год зі 100% перекриттям, в стіну грубо кажучи.
Європа в стискаєму перешкоду з 60% перекриттям на 64км/год, типу емуліють лоб-лоб з іншою машиною подібної маси на невеликих швидкостях.
Китайці луплять і так, і так, і ставлять бали за обидва удари, але в бетон на 50км/год, а не на 56 як америкоси.
Про методики iihs-, евронкаповських і інші цивілізованих тестів відомо, це організації, до результатів яких є довіра, тому якраз в них і немає сумнівів. Але там тестів китайських "шедеврів" немає, як і не ведуться їх продажі в цивілізованих країнах тих регіонів. А внутрішня організація в фактично тоталітарній країні ніяк незалежністю не може похвастатися, щоб зважати на її результати (яких все одно ти не привів) в порівнянні з тестами інших.
Ответить