Последние статьи и обзоры
Новости
Прошу допомоги з проблемою з нетом
-
OlexandR
Member
здається то не трафік інспектор.., це має бути програма розміром в пару кб з розширенням *.ехе і нагадувати такс менеджер.. та виділенням інфи який софт використовує нет. А трафік інспектор цей, це туже йде як прога для роздачі нету ... (так званий сервер)
-
Nic_Roman
Member
OlexandR
попробуй пригадати, що за прога, бо трафыкынспектор дуже складний(багато налаштувань)
попробуй пригадати, що за прога, бо трафыкынспектор дуже складний(багато налаштувань)
-
OlexandR
Member
ок )) 
Добавлено спустя 15 минут 9 секунд:
пробуй network monitor , відпишись.. а ту пригадати не можу((
Добавлено спустя 1 минуту 57 секунд:
то ще було в 2002-2003

Добавлено спустя 15 минут 9 секунд:
пробуй network monitor , відпишись.. а ту пригадати не можу((
Добавлено спустя 1 минуту 57 секунд:
то ще було в 2002-2003
-
вФокусе
Member
Nic_Roman а что за провайдер что не умеет сам резать скорость клиентам
что то плохо понимаю суть проблемы и вашего уговора

-
OlexandR
Member
Власник (сам провайдер) Романа знайомий.., но я, як розумію фірма не може дарувати лишній трафік.. ось тому і проблеми, чому виходить трафіку в день більше ніж стоїть обмеженням торента без серфінгу. З іншої сторони дивно, що він не може створити для нього особистий тарифний план з різною швидкістю в різні часи доби.., мабуть бугалтерія прикріплена до тарифних планів .. но це коменти тільки, а людині потрібна допомога, тобто визначити куда іменно дівається лишній трафік і що за програма його використовує.вФокусе:Nic_Roman а что за провайдер что не умеет сам резать скорость клиентамчто то плохо понимаю суть проблемы и вашего уговора

-
EvGaS
Member
куда іменно
Оу, ухо режет.)))

Куди саме

-
OlexandR
Member
EvGaS мово знавець

-
Nic_Roman