Tom Clancy's The Division 2

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zombie
Member

Повідомлення

MessiaH
Да, как сделаешь все, связанные с крепостью, она разблокируется, проходишь её и переходишь на следующий этап. Для крепостей ещё есть требование по шмоту, Емнип.

amarokwf
Я тут отписывался немного на эту тему.
amarokwf
Member

Повідомлення

Zombie:MessiaH
Да, как сделаешь все, связанные с крепостью, она разблокируется, проходишь её и переходишь на следующий этап. Для крепостей ещё есть требование по шмоту, Емнип.

amarokwf
Я тут отписывался немного на эту тему.
Ось ці місії як раз і цікавлять
Злой Ворон
Member

Повідомлення

MessiaH
Zombie: Да, как сделаешь все, связанные с крепостью, она разблокируется, проходишь её и переходишь на следующий этап. Для крепостей ещё есть требование по шмоту, Емнип.
Для Tidal Basin (главной базы Бивней) - 425, для других по спаданию... минимум то ли 325 то ли 275.
Outsider
Member

Повідомлення

на скільки я розімію всі DLC треба буде окремо купувати. В Division першій в магазині юбісофта окремо ціни стоять на всі доповнення, або купувати Season Pass. В Gold версії вже включений Season Pass на 1 рік.
Злой Ворон
Member

Повідомлення

Outsider

Всі DLC (чи як вони зараз називають їх - Title Update) в Division 2 на разі - безкоштовні.
Season Pass дає:
1. Можливість грати в оновлення на тиждень раніше
2. Відкриває деякі "Приховані міссії", недоступні без Season Pass взагалі - це легкі міссії, що більше розкривають LOR гри та дають висюльки на рюкзак, але непогані візуально, наприклад "Пончик"
3. Всі подальші спеціалізації після 3-х базових (Кулеметник, наприклад) відкриваються автоматично. Для тих что не має SP - потрібно пройти арку з завдань, щоб відкрити спеціалізацію. Власники SP також можуть пройти ці завдання - отримують візуальні плюшки.
Outsider
Member

Повідомлення

Безкоштовні бо вони ще відсутні, а коли будуть думаю захочуть бабки. Бо тоді втрачається сенс в продажі Season Pass. Я от зайшов на убік подивився до дівіжина 1-го ДЛС окремо купувати дороще ніж паком. То таке.... головне щоб баги повиправляли.... бо з тими дверима якась засада(((
Злой Ворон
Member

Повідомлення

Outsider

Щодо дверей: а там вказано коротке натискання на F, чи потрібно зажимати до виконання (над символом тоді є маленька стрілочка)?
Іншої ідеї чому не відчиняються двері не можу придумати (крім багу).
Outsider
Member

Повідомлення

треба натиснути F і тримати поки квадратик з літерою заповнить білий колір (так як всі двері у грі відкриваються). воно все заповняє і нічого не відбувається :mad:
Zombie
Member

Повідомлення

amarokwf:Ось ці місії як раз і цікавлять
Ничего не могу сказать — не столь сильно увлечён ЛОРом вселенной, потому этими миссиями не интересовался, как и внеигровыми книгами.

Отправлено спустя 4 минуты 2 секунды:
Outsider:треба натиснути F і тримати поки квадратик з літерою заповнить білий колір (так як всі двері у грі відкриваються). воно все заповняє і нічого не відбувається :mad:
Далеко прошел уже, какой уровень? Можно попробовать второго персонажа создать, и на нём попробовать пройти этот момент.
Outsider
Member

Повідомлення

Не багато, 13-й рівень. Але якось шкода втрачати накоплене(

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Чекаю відповідь сапорта, але це довго
Zombie
Member

Повідомлення

Outsider
Второго можно создать и не удаляя первого, если будет желание попробовать, вылезет ли этот баг и на другом агенте.
Outsider
Member

Повідомлення

Зробив 2-го, зайти в білий дім (БД) до Менни Ортега завдання з"явилось як тільки попав в Вашингдон і відбив напад на БД. Скільки раз треба попадати до Менни Ортега в БД? На основному акку світиться далі це завдання хоча пройшов вже театр і купа інших завдань.
Zombie
Member

Повідомлення

Outsider
Емнип, только раз, в самом начале. Позже, где-то на уровне 20-м, после одной миссии надо будет ещё раз в ту комнату зайти для другой катсцены, и вроде всё.
Так на втором персонаже вышло поговорить с Менни без проблем, или как?
Outsider
Member

Повідомлення

Так, 2й пройшов і відправили його в театр. А основним думаю теж проходило, тільки глюкануло не знаю чого.... бо і в театр ходив і ще купа місць. а от прихожу БД так відразу повідомлення світиться "піти поговорити з координатором спец загону" і маяк на двері ( Рівень тільки 15й.
LeoN_GM
Junior

Повідомлення

Є бажання знайти клан/групу для гри по вечорах, орієнтовно 19-22 година.
Граємо двоє з товаришем, 5 глобальний етап, рівень шмоту 480+ і активно зростає.
Хочемо спробувати рейд та і просто в хорошій компанії грати цікавіше.
Мій скайп leon_gm ; діскорд не юзав, але можу поставити.
Outsider
Member

Повідомлення

Robostyle
Member

Повідомлення

Прикупил вторую часть....LVOA-C по прежнему топ?
Злой Ворон
Member

Повідомлення

Robostyle:Прикупил вторую часть....LVOA-C по прежнему топ?
Не. По сравнению с первым Division она перекочевала в Rifles (Single Shot), но в этом сегменте во втором ее разруливает SIG 716
Если AR - то P416 (вариация "Доработанная G3")
Robostyle
Member

Повідомлення

Злой Ворон
Тогда M4 Lightweight или обычная М4? Или она тоже сингл теперь?
Злой Ворон
Member

Повідомлення

Robostyle:Злой Ворон
Тогда M4 Lightweight или обычная М4? Или она тоже сингл теперь?
ЕМНИП, M4 Lightweight - тоже Rifle
Обычная M4/Police M4 - AR, на эндгейме - слабополезная (большой RPM/слабый урон), но неплохо показывается себя в игре до 30 лвл из-за хорошей точности и стабильности, я бегал с крафтченой практически до начала эндгейма.
Відповісти