Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
tcpdump
Member
А чо не с netburst тогда? 
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Нихто не покупает интелы чтобы использовать их на стоковой частоте. А компания добра позаботилась о нас, сразу всё уже разогнано искаропки,просто вставь и юзай,как синие любят

Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
По сути у каждого продукта есть потолок частоты. АМД могли бы продавать Зены с частотой из коробки например 2ГГц. Гналось бы до тех же 4 с микрохвостиком, какая разница по большому счету?liwi:А ще невідомо, чиє розгін є, чи нема. Якщо вірити нашому оглядачу, то там усе з заводу
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Нихто не покупает интелы чтобы использовать их на стоковой частоте. А компания добра позаботилась о нас, сразу всё уже разогнано искаропки,просто вставь и юзай,как синие любят
-
Sanьka
Member
Сейчас у АМД интересное 2 поколение, учитывая последнее изменение цен.liwi:У підсумку 3 покоління не вражає.
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Никто , кроме 99.9% покупателей что взяли проц без Кtcpdump:Нихто не покупает интелы чтобы использовать их на стоковой частоте.
-
liwi
Member
tcpdump це так, але нам оверам що робити тоді? Лишається таймінги підбирати, або моддінгом корпусу займатися? 
-
tcpdump
Member
liwi
Видяхи,вольтаж,играться всегда есть где.Sanьka
Сорян,всё время забываю что в том лагере для разгона нужно разрешение хозяев
Видяхи,вольтаж,играться всегда есть где.Sanьka
-
liwi
Member
Sanьka для мене особисто, не видно переваг у порівнянні з LGA 2011. Хіба що втілити мрію, прибрати "шафу" під столом й поставити менший корпус, набагато менший. А потім коли 3 покоління доведуть до розуму, що робити з процем 2 покоління, брелок зробити? Дороге задоволення.
А ще при переході ще й пам'ять міняти, а потім знов міняти? Не комільфо. Я хочу поміняти раз й сидіти довго. Як на теперішньому І7 4930К х79 плата й 32 гіга пам'яті. Коротко, вигідніше сидіти й нічого не робити, далі в почекуна грати. Міняти 6 на 8, мені нічого не дасть, хоча б 10-12 щоб не оновлювати платформу знов декілька років.
А в осені ближче до чорної п'ятниці буде видно, що й як. А там може й ціни спустять, щоб продажі йшли краще. Не віриться мені, що народ ці проци будуть зараз розбирати як пиріжки. Хіба що, якщо хтось хотів з 1, на друге перейти, то вдалий момент й взяти потужніше.
А в осені ближче до чорної п'ятниці буде видно, що й як. А там може й ціни спустять, щоб продажі йшли краще. Не віриться мені, що народ ці проци будуть зараз розбирати як пиріжки. Хіба що, якщо хтось хотів з 1, на друге перейти, то вдалий момент й взяти потужніше.
-
Smurniy
Member
Это под Санни ков? Вроде ж оно для мобильного сегмента.HappyBird:Smurniy
Но в этот раз хоть без халтуры, ножек добавили:)
Кстати, что будут говорить "настрадавшиеся за десятилетия притеснений" амудефилы, когда АМ4 перестанет поддерживаться, согласно дорожной карте АМД?
Смена сокета на Интел раз в два года - лох не мамонт.
Смена сокета на АМД раз в 3 года - прошу отнестись к этому с пониманием.
Востаннє редагувалось 12.07.2019 14:24 користувачем Smurniy, всього редагувалось 1 раз.
-
jimbo
Member
замена 1 на 2 - замена шила на мыло. Вот, как ты говоришь, что смысла 6 на 8 менять нет тебе, вот такой же смысл в замене 1 на 2.liwi:що, якщо хтось хотів з 1, на друге перейти, то вдалий момент й взяти потужніше.
-
liwi
Member
З відяхами після майнінгу, не сильно пограєшся. Я тепер на них підсів, на 1070 сидітиму довго, на 1080Р вистачить надовго. Якщо нвідіа в драйверах зарубить, поставлю опенсорс, тут у лінукса є свої переваги. Гадаю що це покоління буде на опенсорсі довготривалим, адже дуже багато народу сидить на цих картах після майнінгу. Цей бум майнінгу буде довго ікаться СЕО, та акціонерам обом компанії.tcpdump:Видяхи,вольтаж,играться всегда есть где
-
GoToHell
пес Патрон
liwi
Линукс с нвидией? Сочуствую
Линукс с нвидией? Сочуствую
-
liwi
Member
jimbo абсолютно вірно. Хіба якщо хтось сидів на 4 ядрах наприклад, взяти 6-8, тоді сенс є. А міняти 6 на 6, або 8 на 8, то це точно шило на мило.
-
Sanьka
Member
Главное что бы помнил, что в вашем лагере разгонять можно все, но разгона нет совсемtcpdump:.Sanьka
-
tcpdump
Member
Я планирую перекат 1-3, но если всё будет плохо с зен2 - возьму 2700х по цене перекуса в кафеliwi:Хіба що, якщо хтось хотів з 1, на друге перейти, то вдалий момент й взяти потужніше.
-
jimbo
Member
пффф, если будет очень сильно нужно, миру явится бум2.liwi:Цей бум майнінгу буде довго ікаться СЕО, та акціонерам обом компанії.
-
Sanьka
Member
А я мечтаю вместо своего фуллтавер шкафа взять в 2 раза больший супертавер шкаф вроде ТТейк W100.liwi:Хіба що втілити мрію, прибрати "шафу" під столом й поставити менший корпус, набагато менший.
-
liwi
Member
Чого? Нормально усе, не такий страшний чорт, як його малюють. Зараз стоять рідні драйвера. Потім поставлю опенсорс, та це Valve пилить їх за компанію на опенсорсі, так що буде норм. Просто повільно, не так швидко, але результат буде. А поки що мене ці влаштовують. Та й сорці драйверів є, оновлювати не буду, якщо Нвідіа зарубить потужність.GoToHell:Линукс с нвидией? Сочуствую
-
Sanьka
Member
Ехх был бы я мажором, заказал бы КейсЛаб 
-
jimbo
Member
liwi: Хіба якщо хтось сидів на 4 ядрах наприклад, взяти 6-8, тоді сенс є
-
jimbo
Member
это мохнатые мифы и влажные фантазии нефанатовliwi:Нвідіа зарубить потужність
-
tcpdump
Member
Он мне заработал на мойшинку,можно и сменить,чо)Sanьka:AMD Ryzen R5 1600 не раскрыл патанцавал?