joe23
Можно было бы начать срачик... но не будем, так уж и быть
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Я мав на увазі - застарівшу технологію, на якій виповнена гра, це все ще допотопний движок другого Варкрафту 1995 року, з його 2D спрайтами, ізометрією та пікселізацією. Дивитись на це в 2019 році - важко, а мультяшниа модифікація, судячи з трейлеру, одним махом приховує усі ці, по сучасним міркам, недоліки.Zeep:Можна більш детально що таке: " застарівша технологія гри" ?
А мені більше подобається спрайтові Герої 3 або Knights and Merchants, чим така графіка як на мобілах.bombeybox:це все ще допотопний движок другого Варкрафту 1995 року, з його 2D спрайтами, ізометрією та пікселізацією.
Шикарнейшая картинка, столько деталей. Сейчас если и делают 2д, то это убогий пиксель арт, сделанный "под ретро"Andrey2005: А мені більше подобається спрайтові Герої 3 або Knights and Merchants, чим така графіка як на мобілах.
Региональные цены есть,но не на всё(недавно глянул в steamdb Rust во время распродажи, 2,44$ в России,в Украине-4$ с копейками)Grimstroke:EvhenS
Вот только в стиме с приходом гривны цены региональными так и не стали
Так в том и дело, игрушке 20+лет, разрешение наверно 800х600, а художники шикарно прорисовали крошечные колбасы, черепицу и даже листву. Столько лет игре, а до сих пор приятно посмотреть, и картинка "объемная"elek:Шикарнейшая картинка, столько деталей.
Вот именно. Сейчас этим "пиксельартом", как правило, маскируют свою рукожопость. Ну что вы хотите, что деревья кубы - это ж пиксель арт. Есть буквально пару примеров на пальцах где пиксельная графа ещё ничего. Например, Kynseed: https://pixelcount-studios.itch.io/kynseedelek:Шикарнейшая картинка, столько деталей. Сейчас если и делают 2д, то это убогий пиксель арт, сделанный "под ретро"Andrey2005: А мені більше подобається спрайтові Герої 3 або Knights and Merchants, чим така графіка як на мобілах.
Да, тут пиксель неплох. Еще есть Stardew Valley. Но все равно, я бы всем этим пикселям увеличил бы раза в 2 разрешение, и тогда можно игратьGrinnie Jax:Есть буквально пару примеров на пальцах где пиксельная графа ещё ничего. Например, Kynseed