Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
tcpdump
Member
это они там на оверсру мессию давно ждали, у нас MessiaH давно есть. и он так себеFreem-freem:https://overclockers.ru/lab/show/98162/ ... 9-9900k#30
-
Scoffer
Member
Коротше, я тут знайшов навіщо мені згодиться райзен. Грав я в стелларіс, згорнув, на паузу не поставив, і забув. А після щось захотілось в скайрім і я пішов грати в скайрім. Так от, граю і бачу що щось тупить! А був би райзен на 16 ядер, я б і не помітив. Можна було б ще доту і контру додати 
Відправлено через 2 хвилини 13 секунди:
Все, терміново записуйте мене до фанатів АМД.
Відправлено через 2 хвилини 13 секунди:
Все, терміново записуйте мене до фанатів АМД.
-
Sanьka
Member
-
liwi
Member
а я гадаю, чого в Сибіру ліс горить аж 90 000 га.
-
Sanьka
Member
Я раз сижу танчу, думаю надо открыть ещё батлу одновременно. А потом полез в браузер и открыл 50 вкладок прона.
И чё то затупило.
Все, мне надо АМД
И чё то затупило.
Все, мне надо АМД
-
liwi
Member
Scoffer є пропозиція крутіше, краще грати одночасно у стеларіс, та ціву й паралельно тролити на форумі амдфанів.
Можна ендлесс легенд, та циву одночасно.
Можна ендлесс легенд, та циву одночасно.
-
HappyBird
Member
Да ладно вам, смех смехом вчера буквально заходил в раст пока в RoE играл нужно было другу скинуть ресы
норм, не лагало особо 
Судя по нагрузке цпу мог ещё пару вкладок в хроме открыть с чемнить интересным
Судя по нагрузке цпу мог ещё пару вкладок в хроме открыть с чемнить интересным
-
leif
Member
уявив собі рекламу АМД в такому дусі, зроблену на якісному продакшені:
сидить хлопець-студент з компом на інтелі 8400\6700k, тут йому дзвонить друг по вайберу і питає:
- підем сьогодні на вечірку? ти вже дорендерив той 8к відос, які рендерять всі студенти кожен день?
- ні, у мене комп не тягне, ще два дні чекати. якби ж тільки мій процесор мав 9000 ядер
- а будеш сьогодні стрімити PUBG на твічі?
- Ні, звичайно, проц не тягне стріми
наступний план: чувак з процесором амд згортає пабг, зберігає файл з готовим відоом, який відрендерився буквально на очах, в той час як він грав в ПАБГ і стрімив це все у 4к.
останні кадри:
АМД-бой в компанії гарних дівчат танцює і насолоджується життям
фанат інтелу сидить дома і плаче, що комп досі не дорендерив відос
сидить хлопець-студент з компом на інтелі 8400\6700k, тут йому дзвонить друг по вайберу і питає:
- підем сьогодні на вечірку? ти вже дорендерив той 8к відос, які рендерять всі студенти кожен день?
- ні, у мене комп не тягне, ще два дні чекати. якби ж тільки мій процесор мав 9000 ядер
- а будеш сьогодні стрімити PUBG на твічі?
- Ні, звичайно, проц не тягне стріми
наступний план: чувак з процесором амд згортає пабг, зберігає файл з готовим відоом, який відрендерився буквально на очах, в той час як він грав в ПАБГ і стрімив це все у 4к.
останні кадри:
АМД-бой в компанії гарних дівчат танцює і насолоджується життям
фанат інтелу сидить дома і плаче, що комп досі не дорендерив відос
-
HappyBird
Member
leif
талант пропадает
надеюсь эйчар АМД сидит на форуме и не пропустит такой шанс 
-
tcpdump
Member
leif
ХОТЕТЬ! давайте снимать, добровольцев найдём
-
Maxhope
Member
leif
это гениально
это гениально
-
Sanьka
Member
leif:АМД-бой в компанії гарних дівчат танцює і насолоджується життям
Т - талант
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
И еще вариант с 80 покер столами
Когда на интел с мивиной и в тапочках нет выиграшей, а подключаешь АМД и тут понеслась лакшери
а потом снегопад денег и музыка азинотритапара
-
Freem-freem
Member
Я вчера решил тестировать так: запускаю ОССТ (не линпак) на бесконечность, параллельно prime95 Large часа полтора, потом вырубил prime95, оставиви раниться ОССТ и включил OBS и запустил AC Odyssey снимая геймплей.Maxhope:Погонял я Линпак в ОССТ , 200+ Вт на проц , ВРМ во время теста 70градусов , так это духота в комнате еще
Вполне напряжный сценарий и точно в обычной жизни таких нагрузок не будет.
-
leif
Member
HappyBird
Maxhope
tcpdump
Sanьka
Дякую
навіть я таке можу змонтувати і накласти всі необхідні ефекти, а продакшен футажів в принципі не складний, дві локації, 6-7 людей
Maxhope
tcpdump
Sanьka
Дякую
зробити такий ролік, до речі, зовсім не складно, дивно що амд не зробила, міг би бути трохи вірусним за прикладом того роліку в якому SWAT ломився в хату до хлопця в якого відеокарта гріласьtcpdump:давайте снимать, добровольцев найдём
навіть я таке можу змонтувати і накласти всі необхідні ефекти, а продакшен футажів в принципі не складний, дві локації, 6-7 людей
-
tcpdump
Member
я вообще не могу вспомнить ни одной крутой рекламы железа за последние лет 3-5. и не крутой тоже. вот SWAT помню, чувака, выкидывающего Нвидию в обмен на 7950 если не ошибаюсь - помню. а потом всё вымерлоleif:зробити такий ролік, до речі, зовсім не складно, дивно що амд не зробила, міг би бути трохи вірусним за прикладом того роліку в якому SWAT ломився в хату до хлопця в якого відеокарта грілась
-
leif
Member
ну так порахували ефективність, і збагнули що "незалежним" блогерам валізи заносити і простіше організаційно і вихлопу більшеtcpdump:я вообще не могу вспомнить ни одной крутой рекламы железа за последние лет 3-5. и не крутой тоже. вот SWAT помню, чувака, выкидывающего Нвидию в обмен на 7950 если не ошибаюсь - помню. а потом всё вымерло
-
MexaHuK_DM
Member
Буду тем пацаном который будет сидеть на интеле и рыдатьtcpdump:leif
-
Scoffer
Member
Мені відсотки з реклами 
-
Sanьka
Member
Я мечтаю об АМД, но вынужден сидеть на интоле ибо мне занесли чумаданы
-
Grinnie Jax
Member
Много украинские барыги накинули на эти новые процы?