Улучшение и доработка сайта и конференции

Обсуждение функционирования главного ресурса
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

Тема по смайлам давненько вже висить, коментар від адміністрації якийсь буде?
Kotya
Member

Повідомлення

Задолбали ачипятки.
Часто с телефона на ходу пишу и без опечаток просто никак.
Может оставить возможность корректировать каких-то 2-3 знака в течении более продолжительного времени? Потом бывает смотришь что написал и прямо ой :shuffle:

Ну и старая тема с количеством сообщений в ЛС.
Может за 100-500 грн единоразово можно расширить в два-три раза?
Я бы реально заплатил. :yes:
Бывает чистишь вынужденно, а потом блин НАДО инфа из переписки с человеком, через год-два. А её уже нет :(
Сделать для юниоров 200-300 сообщений. За выслугу лет ту же 1000.
Кому надо, за денюжку. Заплати и имей 2000-3000-5000 лимита.
Может так оно и выгодно будет? :shuffle:
ARomanA
Member

Повідомлення

Kotya
Можно папки создавать и туда переносить, создал папки "Архив входящих" и "Архив прочитанных", как они заполнятся, можно "Архив входящих_1" и т.д.
Wonderboy
Member

Повідомлення

У світлі прийнятих сьогодні поправок до закону про мову: невже я дочекався, що сайт можна буде читати милою і солов'їною? Чи на інший домен переїжджатимете?
murzik
Member

Повідомлення

А шо случилось?
Fishnya
Alex

Повідомлення

Wonderboy
Будет как в анекдоте: это не я буду меньше пить - это ты будешь меньше есть :rotate:
Wonderboy
Member

Повідомлення

О, колоради вже мінусують. А сталось таке, що тепер сайти в домені ua мають завантажуватись українською по замовчуванню, і за обсягом україномовного контенту має бути мінімум паритет. Поправки вступлять в силу через 2 місяці, тому вибір ще є :laugh: - або розробляти українську версіїю, або переїжджати.
Востаннє редагувалось 25.04.2019 13:24 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 1 раз.
murzik
Member

Повідомлення

Wonderboy
Зробити дві версії інтерфейсу не проблема, буде /ua приставка. Не думаю що вони (хтось там) зможуть проконтролювати всі сайти.
Wonderboy
Member

Повідомлення

murzik
Особисто я допоможу проконтролювати ))
murzik
Member

Повідомлення

Wonderboy
Як жеж ви жили на цьому форумі до прийняття даного закону?
Wonderboy
Member

Повідомлення

murzik
Ваше питання має якесь відношення до конференції чи ви так красиво все в флуд переводите? Але відповім - як і на англомовних ресурсах, спілкувався іноземною мовою.
Sanьka
Member

Повідомлення

murzik:Зробити дві версії інтерфейсу не проблема, буде /ua приставка
Мне все равно как оно будет реализовано.
Главное что бы Овера не закрыли!!!!! Мой любимый сайт!!! :super:
Dimentoza
Member

Повідомлення

Wonderboy
Ой ты зря кинул спичку в этот костёр.
Но не пискай, у меня олимпийское спокойствие. Хотя яб с тобой при имении свободного времени подискутировал на языковую тему.
Kib
Member

Повідомлення

Дочекались? Чи воно вже давно було і я тупив і не бачив?
спойлер
Зображення
Але ж в гуглі подивився кеш сторінки форуму за 17 травня, і там за замовчуванням російська мова, зараз вже завантажується українською.
Головна сторінка поки що російською, для неї також укр. версія готується?
sith
Junior

Повідомлення

Wonderboy:У світлі прийнятих сьогодні поправок до закону про мову: невже я дочекався, що сайт можна буде читати милою і солов'їною? Чи на інший домен переїжджатимете?
Взагалі хороше питання, потрібно було давно слідувати прикладу https://ua.gecid.com/ і зробити як в них з новинами на 2 мовах.
Все-таки сайт знаходиться на українському домені ua
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Для перекладу новин (та іншого) потрібна окрема людина, яка за Дякую працювати не стане. Де брати гроші, напевно, ще більше реклами додавати? Ви на це згодні? Бо навіть вже надіслали пропозицію до HR?
Як ото маленькі, от візьміть нам і зробіть, але якою ціною то вже неважливо. Ви трохи плутаєте приватний бізнес із СРСР (де, як відомо, все повинна була робити якась держава, окремий елемент, мало зв’язаний із народом).
Разовий переклад інтерфейсу це трохи не той масштаб.
jamesbond
Member

Повідомлення

acm_fan:Для перекладу новин (та іншого) потрібна окрема людина, яка за Дякую працювати не стане. Де брати гроші, напевно, ще більше реклами додавати? Ви на це згодні? Бо навіть вже надіслали пропозицію до HR?
Як ото маленькі, от візьміть нам і зробіть, але якою ціною то вже неважливо. Ви трохи плутаєте приватний бізнес із СРСР (де, як відомо, все повинна була робити якась держава, окремий елемент, мало зв’язаний із народом).
Разовий переклад інтерфейсу це трохи не той масштаб.
О каком масштабе речь?
У вас есть HR отдел но нет 300-500 на перевод текстов?
Разве по новому закону не обязаны переводить сайт и делать укр версию по умолчанию?
Ну и да, добавляйте рекламу. Захожу на томсгайд и прочие - там тонны рекламы.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

jamesbond:добавляйте рекламу
Котика с миской тоже?
Её уже сегодня половина посетителей срезают, потом до скольки цифра увеличится?
jamesbond:У вас есть HR отдел
Слишком толсто. Есть адрес почты:
https://www.overclockers.ua/hr/

Интересно и дальше послушать как же нужно делать правильно :rotate: (сарказм)
Есть желание помочь? Линк выше. В остальном лучше советы придержите для других.
Kib
Member

Повідомлення

acm_fan:Для перекладу новин (та іншого) потрібна окрема людина, яка за Дякую працювати не стане.
У вас новини пишуть декілька людей це точно. І давайте будемо чесними, новини в більшості своїй далеко не унікальні, а переклад з англомовних ресурсів, причому дуже часто поверхневий. До чого веду, може одну із тих людей, що зараз перекладає з англ., звільнити і взяти людину яка буде писати новини українською, ну і було б взагалі дуже круто, аби це був не просто переклад вже на українську з англійської, а ще якісь власні "розслідування", з власними висновками і позиціями, які вже в свою чергу будуть цитувати інші ресурси. Бо на даний момент, в коментарях під новинами, можна зустріти більше деталей ніж в самій новині. Лише здорова, конструктивна критика, бажаю сприймати саме так. :dontknow: Але стикаючись з конкретно вашими коментарями, можу припустити, що у конкретно вашому випадку це буде не легким завданням. :-/
Dimentoza
Member

Повідомлення

А давайте сделаем проще - проведём голосование и закроем раз и на всегда этот вопрос.
Победит русский язык - больше не возвращаемся к этой теме.
Украинский - будем думать, как не ущемлять права особо ронимых персон.
Відповісти