Народ, вам що, лінь прочитати аж цілих три сторінки теми? Розвели з тим БЖ базар. В темі про продаж, на першій сторінці, як бик, відповідь того ж
Ramon, який теж є неуважний:
«Сообщение 13.03.2019 06:22
UAC-001:
2 лот - 30грн.
PS БП в комплекте?
Ні, бп на тест підійшов від мого HP 2760p viewtopic.php?f=26&t=209687

»
Великими літерами повторити? «2 лот ... БП в комплекте? Ні»
Проблема не в БЖ. Проблема в тому, що приїхав неробочий. Якщо його так запакували, що аж виламало кріплення батареї, то потрібно було наїжджати на НП. Але, по неуважності, покупець не взяв БЖ, не перевірив, отже момент упущено. Хоча й його можна зрозуміти - за менше ніж 200 грн ще десь шукати БЖ, волокти його на НП і т.д. Я б не робив такого.
Я от недавно і не зробив. Купив так «повністтю робочу клавіатуру» за 1/3 ціни. Полінився перевірити на НП. 250 грн - чого напружуватись. І, як наука, - глючить. Продавець клянеться, що не глючила, каже, шли назад - верну гроші. А там така сума, що більше на пересилках стратиш. Повірив йому, розібрав/поравив контакти/зібрав - перестала глючити. Походу, при пересилці щось відійшло, бо була погано запакована. Тому я завжди пакую на совість - мої покупці тут вже знають - пакую так, щоб витримало падіння з літака.