Первая лига неблагонадежности

Отзывы о сделках в Барахолке. Хорошие и плохие
Відповісти
Автор
Повідомлення
odessitmws
Member

Повідомлення

В темі вказано шо комплект на фото, яка зарядка, альоо?!?!
А теперь присмотритесь сами к своему фото - ноут подключен к зарядке. Я понимаю, нужно было угадать.
вінчестер відсутній, є акумулятор."
І ні слова про зарядку!
все понятно, что винта нету написали, а про БП при том что он на фото таки есть (хоть и не полностью) молчите...
как минимум по этому пункту вы здесь находитесь вполне заслужено
Ramon
Member

Повідомлення

odessitmws:
В темі вказано шо комплект на фото, яка зарядка, альоо?!?!
А теперь присмотритесь сами к своему фото - ноут подключен к зарядке. Я понимаю, нужно было угадать.
вінчестер відсутній, є акумулятор."
І ні слова про зарядку!
все понятно, что винта нету написали, а про БП при том что он на фото таки есть (хоть и не полностью) молчите...
как минимум по этому пункту вы здесь находитесь вполне заслужено
Я не писав що зарядка в комплекті!! Я написав що є акум! Про зарядку ні слова! І по моєму я таки казав чи писав покупцю шо зарядку брав від мого нетбука!!
Повторяюсь вкотре -
1) аук від 1грн! Чому не уточнив покупець цікавлячі його питання?
2) випливає з першого - не перевірив на НП
Acheron
Member

Повідомлення

"Да, проблема в тому шо значить на НП забили на наклейки КРИХКЕ! А ви не перевірили!"
Еще раз - что проверить я должен был? Подключил аккумулятор, а он внезапно разряжен, вот же ж незадача, не проверить, но виновата НП.

"Я не писав що зарядка в комплекті!! Я написав що є акум! Про зарядку ні слова!"
Ну вот, ни слова...

Я думаю что ваши покупатели сами сделают выводы с нашего диалога.
Востаннє редагувалось 02.04.2019 21:20 користувачем Acheron, всього редагувалось 1 раз.
Emre
Junior

Повідомлення

То треба було вказати що зарядки немає. А не казати що комплект на фото де вона є. Ти заплутався? Верни гроші людині, почисти карму і торгуй далі
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Acheron:Забираю я его с почты, распаковываю дома а там БП нет и аккум просто болтается внутри пакета. Тут следует сделать две ремарки:
- продавец упаковал ноут в коробку от НП, с надписью "хрупкое" и всё вроде ок, но ноут несколько меньше самой коробки и по этому изрядно там болтался.
- про БП в теме ни слова, а я и забыл спросить. Ну ок.

По факту обе защелки аккума выломаны.
То есть, отправитель ни сам не упаковал ноут с аккумом так, чтобы они не болтались, ни на НП не попросил это сделать?
Jampwnz
Member

Повідомлення

так если акб не держит и зарядки нет как проверять на нп?
Acheron
Member

Повідомлення

То есть, отправитель ни сам не упаковал ноут с аккумом так, чтобы они не болтались, ни на НП не попросил это сделать?
Я не знаю кто из них его паковал. Он уже пришел в таком виде, но продавец уверял что упаковано было отлично.
Алсо - на скрине
Вкладення
screen_02.png
Ramon
Member

Повідомлення

Капитан Немо:
Acheron:Забираю я его с почты, распаковываю дома а там БП нет и аккум просто болтается внутри пакета. Тут следует сделать две ремарки:
- продавец упаковал ноут в коробку от НП, с надписью "хрупкое" и всё вроде ок, но ноут несколько меньше самой коробки и по этому изрядно там болтался.
- про БП в теме ни слова, а я и забыл спросить. Ну ок.

По факту обе защелки аккума выломаны.
На НП самі пакують!

Треба було уточнити щодо бп, і не ставити ставку якщо щось не влаштовує! І купити бп для перевірки, якщо все гуд!

Ноут продавався під відновлення!! Що вказано в темі!!! Від 1грн!! Якого милого мені гроші вертати??
Acheron
Member

Повідомлення

" І купити бп для перевірки, якщо все гуд!"
То-есть нужно было купить бп чтоб просто проверить, а потом выставить претензии НП (не вам, само собой), когда он не заработает? Отличный подход.
Проверить упаковку и зарядить на 5 минут аккумулятор было видимо очень сложно..
Ramon
Member

Повідомлення

Acheron:" І купити бп для перевірки, якщо все гуд!"
То-есть нужно было купить бп чтоб просто проверить, а потом выставить претензии НП (не вам, само собой), когда он не заработает? Отличный подход.
Проверить упаковку и зарядить на 5 минут аккумулятор было видимо очень сложно..
Я уже сказав шо акум скоріш за все саморозрядився поки їхав? Сказав!
Я уже сказав що на НП спецом включав щоб продемонструвати працездатність? Казав!
Я кажав що навіть серійник заставив ввести щоб його не підмінили, бо сума оцінки (виграшу аукціона) маленька? Казав!
Якщо ще раз доведеться повторювати те саме по новому колу - доведеться вважати співрозмовника тупим.

Ще питання - коли посилка з ноутом була отримана? і чому ви тільки сьогодні мені сказали що він не включається?
Може ви його самі убили і тепер, через півтора тижня, дурачка включаєте?
Emre
Junior

Повідомлення

Ноут продавався під відновлення? Він же працював і постійно перевірявся? Яке відновлення? Ну не знаю, подожду ще версій :)
Ramon
Member

Повідомлення

Emre:Ноут продавався під відновлення? Він же працював і постійно перевірявся? Яке відновлення? Ну не знаю, подожду ще версій :)
Клоун?
Ноут був отриманий 23 березня!
Чекаю пояснення від горе покупаки
Acheron
Member

Повідомлення

"Я уже сказав шо акум скоріш за все саморозрядився поки їхав? Сказав!"
На скрине видно ваш ответ "сорі, не звернув увагу"

"Я уже сказав що на НП спецом включав щоб продемонструвати працездатність? Казав!"
Это где-то указано или вы мне об этом написали?

"Я кажав що навіть серійник заставив ввести щоб його не підмінили, бо сума оцінки (виграшу аукціона) маленька? Казав!"
Серийник есть, подтверждаю, но простите что они по вашему могли заменить? Раздолбаный ноут с отсутствующими клавишами (кстати вы не упомянули что они не работают вообще, а не просто накладок нет)?

"Якщо ще раз доведеться повторювати те саме по новому колу - доведеться вважати співрозмовника тупим."
Оп, опять грубость. Как говорят "на воре и шапка горит"

"Ще питання - коли посилка з ноутом була отримана? і чому ви тільки сьогодні мені сказали що він не включається?"
Я с этого начал сегодняшнее сообщение вам - наконец пришла зарядка.

"Може ви його самі убили і тепер, через півтора тижня, дурачка включаєте?"
Может. Раздолбаный ноут за 510 грн. Заодно и зарядку прикупил, ага.
Emre
Junior

Повідомлення

Да да покупака. Навіщо ти купив гривневий ноут, вбив його і вимагаєш ту гривню назад? Мабуть в тебе таке хобі :)
І рамон на рахунок "клоун". Мені до тебе їхати 20 хв. Куплю в тебе щось, приїду забрати і натяну тобі щось на щось.
Acheron
Member

Повідомлення

"Клоун?
Чекаю пояснення від горе покупаки"
Выводы делайте сами о адекватности этого человека.
Ramon
Member

Повідомлення

Emre:Да да покупака. Навіщо ти купив гривневий ноут, вбив його і вимагаєш ту гривню назад? Мабуть в тебе таке хобі :)
І рамон на рахунок "клоун". Мені до тебе їхати 20 хв. Куплю в тебе щось, приїду забрати і натяну тобі щось на щось.
Так до чого ці підколи? Будуть про тебе писати - я не буду підливати масла в вогонь, тому що я маю свої справи

Повторюсь - чому ноут був забраний 23 березня, а тільки 2 квітня я почув що він неробочий?? Звідки мені знати що сьогодні прийшла зарядка? Якщо вона мала ще в попередній четвер прийти, зі слів покупця
Acheron
Member

Повідомлення

Ramon:Повторюсь - чому ноут був забраний 23 березня, а тільки 2 квітня я почув що він неробочий?? Звідки мені знати що сьогоднв прийшла зарядка? Наче мала ще в попередній четвер прийти
Вы видимо плохо видите - приехала зарядка проверил, потому что батарея была разряжена (вот это ваше "сорі, не замітив").
Походу вы нашли причину почему вы так себя ведете - я его просто сломал за это время. Но ведь проблема в том, что я не выставляю материальных претензий. Ок, пусть это будет на вашей совести, но я не хочу чтоб остальные попали на такой же вариант при продаже вот всего того хлама, который вы мне в вайбер кидали.
Ramon
Member

Повідомлення

Acheron:
Ramon:Повторюсь - чому ноут був забраний 23 березня, а тільки 2 квітня я почув що він неробочий?? Звідки мені знати що сьогоднв прийшла зарядка? Наче мала ще в попередній четвер прийти
Вы видимо плохо видите - приехала зарядка проверил, потому что батарея была разряжена (вот это ваше "сорі, не замітив").
Походу вы нашли причину почему вы так себя ведете - я его просто сломал за это время. Но ведь проблема в том, что я не выставляю материальных претензий. Ок, пусть это будет на вашей совести, но я не хочу чтоб остальные попали на такой же вариант при продаже вот всего того хлама, который вы мне в вайбер кидали.
Ось момент отримання ноута - жодних претензій що немає бп!! Бо я продавцю по телефону казав що бп я брав від свого нетбука!
[Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення

І чуєш, покупака, нащо ти ставив на цей хлам ставку для свого племінника? Шиза?
Востаннє редагувалось 02.04.2019 22:15 користувачем Ramon, всього редагувалось 3 разів.
meisner
Member

Повідомлення

недавно обсуждали, что за полторы тысячи не стоит заводится, но теперь нас ждет не меньший разбор полетов уже за 500

и я собственно не к тому, что это нормально, а к тому что мошенник мельчать начал
Востаннє редагувалось 02.04.2019 22:17 користувачем meisner, всього редагувалось 1 раз.
Acheron
Member

Повідомлення

Ось момент отримання ноута - жодних претензій що немає бп!! Бо я продавцю по телефону казав що бп я брав від свого нетбука!
Оп, мы уже по телефону говорили? Скрин звонка есть? Может я забыл, но я не могу найти.
А так то конечно не спрашивал - он же ж "рабочий", правда? Поразительно что я не считаю проходимцем каждого встречного.
І чуєш, розумнику, нащо ти ставив на цей хлам ставку? для свого племінника? Шиза?
Держите себя в руках, я вам еще раз говорю. Хоть вы и явно немного не в себе, но все таки не нужно проецировать свое пригорание на себя.

Повторюсь - я с вас денег не требую, пускай эти 510 грн помогут вам по жизни, но для остальных будет предупреждение.

Алсо, вот вы же скрины еще скинули - я вас за остальные ноуты просил проверить работоспособность. Почему проигнорировали тогда? Дайте угадаю - знаете что оно уже не работает, но вдруг прокатило бы толкнуть еще хлама в догонку?
Востаннє редагувалось 02.04.2019 22:17 користувачем Acheron, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти