Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
cfcnightmare
Member
axotnik
Ну у меня линия 100
Все 100 и тащит , ну 97 по факту.
Да, потоковое видео без проблем.
Ну у меня линия 100
-
axotnik
Member
В мене гігабіт
По вайфай мікротік видає 500-550 симетрично, але дуже довго підключаються пристрої
Андроїд приставка підключається з другого разу і періодично вибиває , дуже нестабільно
Можливо спробую afi-r
По вайфай мікротік видає 500-550 симетрично, але дуже довго підключаються пристрої
Андроїд приставка підключається з другого разу і періодично вибиває , дуже нестабільно
Можливо спробую afi-r
-
Hotspur
Member
ты конечно прости но для 100 такое покупать наркоманияcfcnightmare:axotnik
Ну у меня линия 100
-
cfcnightmare
Member
Hotspur
Вы всегда впритык покупаете?
Купил именно этот так как перебрал кучу других включая самосборы на опенврт.
Этот уже больше года и проблем нет с ним.
-
Hotspur
Member
мне такая ситуация напоминает поездки на феррари в булочнуюcfcnightmare:Hotspur
-
Kauil
Member
Случайно в теме куплю роутер, увидел человеку советовали такой https://rozetka.com.ua/42848736/p42848736/#tab=all
Что скажете можно брать? Выбираю что то не дорогое, и хорошее На замену tplink841n, начал барахлить.
Что скажете можно брать? Выбираю что то не дорогое, и хорошее На замену tplink841n, начал барахлить.
-
love_is
Member
что скажете за Linksys EA6400 AC1600 ? отдают за 900 грн
-
Sachu
Member
По характеристикам очень достойноKauil:Случайно в теме куплю роутер, увидел человеку советовали такой https://rozetka.com.ua/42848736/p42848736/#tab=all
https://wikidevi.com/wiki/Phicomm_K3C
А вот за прошивку нескажу....
-
love_is
Member
дабы не плодить новую тему, напишу тут:
собрался заменить на ноуте Sony svF1521F6EB , вайфайку (wifi+bluetoch) broadcom bcm943142hm. И вот, почти собрался брать 7260 HMW , но чуток загугл и кончились деньги)
В общем, подскажите чтото получше с двухдиапазонкой, чем bcm943142hm. гривень за 250-300 , если есть =)
собрался заменить на ноуте Sony svF1521F6EB , вайфайку (wifi+bluetoch) broadcom bcm943142hm. И вот, почти собрался брать 7260 HMW , но чуток загугл и кончились деньги)
В общем, подскажите чтото получше с двухдиапазонкой, чем bcm943142hm. гривень за 250-300 , если есть =)
-
kolesnukm
Member
Так цеж ноут, там все не так просто на сайті має бути список адаптерів що він підтримує всі інші без модифікації біос не заведуться вот і з нього вибрати що вам підходить по характеристиках а тоді вже шукати чи в нас на форумі і чи ОЛХlove_is:дабы не плодить новую тему, напишу тут:
-
Васильович
Member
Ну, що ж - віддав Xiaomi Mi WiFi Router 3G власнику.
За кілька днів тестування ніяких траблів в роботі на прошивці padavan не зловив.
Але зрозумів, що 5ГГц мене не врятує - телевізор розташований в іншому кінці будинку. На шляху до роутера - несуча стіна (піноблок 30 см).
Так от - speedtest перед самою стіною показує всі 120Мбіт/с, а одразу за стіною вже лише 30.
При цьому, на 2,4ГГц швидкість на телевізорі близько 30Мбіт/с - що, в принципі, круто (крім несучої, до роутера ще 3 тонкі стіни).
Зовнішні антени роблять свою справу, з моїм профільним Мікротіком є десь близько 10Мбіт/с (і трабли з відтворенням потокового відео при загруженому каналі іншими пристроями).
Отже, для себе купувати не впевнений що зараз буду, все ж ціна вдвічі більша ніж у Мікротіка при незначних перевагах особисто у моєму випадку.
А от людям рекомендую з чистою совістю, девайс годний
За кілька днів тестування ніяких траблів в роботі на прошивці padavan не зловив.
Але зрозумів, що 5ГГц мене не врятує - телевізор розташований в іншому кінці будинку. На шляху до роутера - несуча стіна (піноблок 30 см).
Так от - speedtest перед самою стіною показує всі 120Мбіт/с, а одразу за стіною вже лише 30.
При цьому, на 2,4ГГц швидкість на телевізорі близько 30Мбіт/с - що, в принципі, круто (крім несучої, до роутера ще 3 тонкі стіни).
Зовнішні антени роблять свою справу, з моїм профільним Мікротіком є десь близько 10Мбіт/с (і трабли з відтворенням потокового відео при загруженому каналі іншими пристроями).
Отже, для себе купувати не впевнений що зараз буду, все ж ціна вдвічі більша ніж у Мікротіка при незначних перевагах особисто у моєму випадку.
А от людям рекомендую з чистою совістю, девайс годний
-
Hotspur
Member
Васильович я давно говорю что альтернатив 3 Г нет
-
Васильович
Member
Hotspur
Якби в мене не було зовсім роутера, то купив би сабж
А так - буду "мучитися" з Мікротіком (насправді, крім періодичних траблів з телевізором проблем-то і нема).
Якби в мене не було зовсім роутера, то купив би сабж
А так - буду "мучитися" з Мікротіком (насправді, крім періодичних траблів з телевізором проблем-то і нема).
-
Hotspur
Member
Васильович поставте репитер
-
Васильович
Member
Ай, то вже краще Сяомича відразу купити, а Мікротіка продати, те саме по грошах вийде.Hotspur:Васильович поставте репитер
І не плодити сущності в виді репітерів
-
love_is
Member
что скажите за:
Netgear R6300v2
Linksys EA6400 AC1600
Netgear R6300v2
Linksys EA6400 AC1600
-
Hotspur
Member
если скажешь какая линия жить будет прощеlove_is:что скажите за:
Netgear R6300v2
Linksys EA6400 AC1600
-
love_is
Member
сейчас киевстар 100мбит, а то что смысла нету или есть, ненужно... хочется один раз взять и на долго и непарится ни с чем
-
Hotspur
Member
ну тут отдельные люди под влиянием трав и прочих веществ скоро на линию в 100 будут стойку 19" ставить с оборудованием, так что спросить всегда надо. оба избыточны для 100 линии, не знаю, посмотреть у кого нет перегрева то и братьlove_is:сейчас киевстар 100мбит, а то что смысла нету или есть, ненужно... хочется один раз взять и на долго и непарится ни с чем
-
love_is
Member
Hotspur - хотелка она такая) мало ли чтото лучше проведут. что бы потом мозги не парить и не искать и снова не тратить деньги на покупку нового )