GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 и GeForce RTX 2070 в большом игровом тестировании. Сравнение с видеокартами прошлого поколения

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 и GeForce RTX 2070 в большом игровом тестировании. Сравнение с видеокартами прошлого поколения
Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
KimRomik
Member

Повідомлення

спорим, отыквыли Паскали с помощью дров, либо тест в помойку, дальше сидеть на Паскале и не знать что есть Тьюринг? :gigi:
Востаннє редагувалось 12.02.2019 10:32 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
login55
Member

Повідомлення

Отличное сравнение!
Однозначно унылое положение RX Vega, не учитывая даже примерно равный ценник 1080 Ti.
leif
Member

Повідомлення

так, шось з апгрейдом процесору завтик на сайті вже на пару років...

може з райзеном 1600Х відеокарти тестувати у 2019му? :laugh:

тести 6950Х в іграх на 4.3
Павло
Member

Повідомлення

leif:так, шось з апгрейдом процесору завтик на сайті вже на пару років...

може з райзеном 1600Х відеокарти тестувати у 2019му? :laugh:

тести 6950Х в іграх на 4.3
Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.
Alex Pepper
Member

Повідомлення

Спасибо за обзор! То что надо было - сравнили актуальное положение всех топов в разгоне :up: 1080 Ти с барахолки бэстбай на сегодняшний день. RTX'ы хороши, но не за такие деньги.
DerinoS
Member

Повідомлення

Спасибо за тесты :up: Цена/производительность у новой линейки ниже плинтуса, учитывая доступность б/у 10xx
Теперь я окончательно убежден в желании проапгрейдить свою 1070 на 1080ti + обновить систему на Zen 2 и радоваться жизни ближайшие пару/тройку лет :super:
leif
Member

Повідомлення

Павло:Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.
а з 6600к можна? :laugh:

а I5-4690K ?
Alessander
Member

Повідомлення

Павло:Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64
Alex Pepper
Member

Повідомлення

Alessander:Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64
Я где-то слышал, что Веги ещё надо тестировать только на растущую луну - не хило так фпс добавляет.
Павло
Member

Повідомлення

leif:
Павло:Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.
а з 6600к можна? :laugh:

а I5-4690K ?
Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.
leif
Member

Повідомлення

Павло:Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.
точно? сам перевіряв?

Зображення
Korn87
Member

Повідомлення

Любопытно, а как тестеры игнорируют поверлимит на веге?
Павло
Member

Повідомлення

leif:
Павло:Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.
точно? сам перевіряв?

Зображення
Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного? :lol:
leif
Member

Повідомлення

Павло:Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?
ти бачиш десь на скріні вотермарку "Leif ультра-геймінг"?

це тести досить поважного в залізячному світі ресурсу, якщо не траплявся, раджу почитати.
Павло
Member

Повідомлення

Alessander:
Павло:Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64
Гра не та! Драйвера не ті! Розгін не той! А по факту коли говорять, що купують Інвідію для того щоб просто втикнути іробило то часто пишуть " да у амд с дровами уже все в порядке, никаких проблем :) "

Отправлено спустя 4 минуты 45 секунд:
leif:
Павло:Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?
ти бачиш десь на скріні вотермарку "Leif ультра-геймінг"?

це тести досить поважного в залізячному світі ресурсу, якщо не траплявся, раджу почитати.
Повторюсь ти стверджуєш, що для Одисеї хватає гіпер пня чи 2дерного і3 для ультра 60кадрів? Просто дай чітку відповідь ТАК-НІ? А то фрази по типу ну це поважний ресурс... Я їм довіряю.. Не проходять. Возьміть на себе відповідальність і дайте стверджувальну відповідь.
Востаннє редагувалось 12.02.2019 11:30 користувачем Павло, всього редагувалось 1 раз.
KimRomik
Member

Повідомлення

Павло:
leif:
точно? сам перевіряв?
спойлер
Зображення
Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного? :lol:
Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает.
Павло
Member

Повідомлення

KimRomik:
Павло: Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного? :lol:
Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает.
Людина мені пише про 60+ кадрів на Ультра! Із 2080ті + 2ядра 4потока. Причому тут "Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает."? 2080ті вже 1200 долларів :D
leif
Member

Повідомлення

відповідальність за що? за чужі тести? ні, дякую

я дещо тестував сам, за це можу сказати. можу сказати, що 4\8 в іграх вистачає з головою, можу сказати, що райзен зливає інтелу навіть 4790к більше ніж 10%. і т.д.
а що тестував ти?

та я і так знаю, що не тестував нічого. але дай хоч чужий пруф на противагу тому, що я навів. чи і так не вмієш?

Павло:Возьміть на себе відповідальність і дайте стверджувальну відповідь.

"хватає", "возьміть"

підтягніть правопис, пане. а то важко розмову з такими вкрапленнями суржа серйозно сприймати.
Востаннє редагувалось 12.02.2019 11:35 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Разница в производительности между бущеной 2070 на 400A и 2080 в среднем по палате 12-15%, разница в цене от 200 до 300$ :facepalm:

Что ФилтиФрэнк делает на украинском форуме оверлокеров?
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 12.02.2019 11:39 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти