Банальне запитання,але сподіваюсь,що хтось відгукнеться.
Є телевізор Філіпс 55” 2016 року.Світиться,звучить,зображення не дає.З точністю до двох компонентів знаю,що з ним,але не маю доступу до запчастин,а в інтернеті нагуглити такі не зміг.І це не перший ремонт на його віку буде,тому про діагноз можу казати +/- впевнено.
Раніше обходився колегами з сусідніх відділень сервісу,в якому сам працював.Зараз по ряду причин це неможливо.
Власне,питання: прошу порадити або людину,яка знається на ремонті конкретно свіжих телевізорів і може знаходити до них запчастини,або порадити місце,в яке не страшно було б відвезти телевізор самому.Бо ввиду його розмірів тягати туди-сюди не так-то і зручно,не кажучи вже про те,що після переїзду з квартири на квартиру йому і поплохєло.Та і заводити незнайомим майстрам в сервісі пісню,що «я знаю,що з ним,ви мені тільки шлейф такий найдіть і роз‘єм пропаяйте,а далі я сам» - мабуть,не сама краща думка.Знавав недобросовісних колег,які після таких слів клієнта «доводили»,що діло там вже не тільки в «шлейфі».Тому і вирішив попитати вдачі тут для початку.
Буду вдячний за відгуки.
Територіально - Київ.В ідеалі - Оболонь.
Останні статті і огляди
Новини
Ремонт телевізора в Києві.
-
TheGuy
Member