Новини
Останні статті і огляди
Прикипів радіатор RX 470
-
Balderburg
Member
Нервів потратив уйму, то rx580 була з глюками то 470 з царапнутим чіпом...я вже чуть не приунив, хотів брати з гарантіею
Но для танків і ця піде.. По поводу ссущих прокладок, ссить тільки дві, інші норм, температура максимум 71с , час від часу провіряти їх? чи не ризикувати й купити нові?
-
shatun
Member
c0013r:то ти спаскудив чип та повернув продавцю, як "колір не підійшов"?
З якого дива?
- спойлер
- Він раніше фото виклав де чітко можна побачити - на чіпі ще не засохла термопаста і вже не рідні термопрокладки на всьому іншому, які і "присохли".
Тож СО він "відривав" від чіпів памяті та від піталова, а не від графічного чіпу. Якщо на ньому був скол - то косяк того, хто міняв пасту та прокладки раніше.
Звістно, є питання до тс - чому він три дні розглядав ВК без СО, та це можна списати на відсутність в нього потрібних термопрокладок.
Але продавець, напевно, сам і міняв усе це (як мінімум знав про це) раз мовчки замінив.
Інше питання, що цей скол, скоріше за все, ні на що не впливав.
-
c0013r
Member
shatun:З якого дива?
раз так - тоді нема питань, чому тоді дивуватись тому, що продавець забрав, такі речі наче одразу обговорюються.
ПС:що за свині продавці, коли вже розбирав - то розбери ще, почисти все гівно, додай нову пасту та прокладки і продавай.
-
Juzt
Member
ну за 2400, я б теж нічого не мінявc0013r:то розбери ще, почисти все гівно, додай нову пасту та прокладки і продавай
-
Balderburg
Member
Відуха з ферми, я як тільки обнаружив скол то подзвонив продавцю, сказав йому що розбирав, що все було дуже зажато, що на інших відеокартах може буть такеж саме, він провірив й дійсно такаж ситуація, й мої слова підтвердилися
Він відправив мені нову, я наступного дня послав ответочку
Прям ще й досі не можу повірити що на олх є такі продавці... В його ще є на 4гб по 2300грн.
-
shatun
Member
Juzt:ну за 2400, я б теж нічого не міняв
Згоден, бо норм прокладка потрібного розміру на 6 Вт/м та з товщиною 1.5/2 мм обійшлaся би з доставкою десь у 300 гр. термопрокладки разные
Balderburg:...Прям ще й досі не можу повірити що на олх є такі продавці...
Нормальна людина - всюди нормальна, що тут, що на ОЛХ.
-
c0013r
Member
shatun:Згоден, бо норм прокладка потрібного розміру на 6 Вт/м та з товщиною 1.5/2 мм обійшлaся би з доставкою десь у 300 гр.
6Вт/мК, хіба що на VRM, на пам'ять - то гроші на вітер, 1 чип ддр5 це близько 3Вт тепла, достатньо чіни 2$ за 10*10см і навіть на VRM така краще ніж рідна стара.
ПС: взагалі, це рівень культури, у нас так і автівки продають, що там за 100$ залізо говорити