Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть з вибором материнки
-
Decol1200
Member
Отже, це має бути материнка з функцією АСС і двома гніздами для відеокарт, взагалі супер буде, якщо вона матиме інтегроване відео.
-
Безникий
Member
А бюджет и сокет?
-
doCENTik85
Advanced Member
И что в сокет будешь ставить?
-
Decol1200
Member
бюджет - до 1500, сокет АМ3, буду ставити Феном ІІ Х2 555 ВЕ, і спробую зробити з нього 4-ох ядерний)))
-
doCENTik85
Advanced Member
АSUS М4А89GTD-PRO/USB3
-
DLYNNUJ
Member
Можно эту- http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-ma790gpt-ud3h/
А аналог,подешевле эта- http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-ma785gt-ud3h Обе с интегр.видео.
А аналог,подешевле эта- http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-ma785gt-ud3h Обе с интегр.видео.
-
Decol1200
Member
нууу... незнаю, 790 чіпсет, це "скоро виде з моди")))
Добавлено спустя 3 минуты 59 секунд:
а ось асус треба подивитись...
Добавлено спустя 3 минуты 59 секунд:
а ось асус треба подивитись...
-
Decol1200
Member
Ну а тепер запитання... Що краще - GIGABYTE GA-MA790GPT-UD3H чи MSI 890GXM-G65. Хочу розблокувати ядра у процесора
-
localpirat
Advanced Member
имхо, тут больше от проца зависит, а не от материнки. Процессор проверен на "анлок"?
-
slysar
Member
На мой взгляд бери Гигу.
-
Безникий
Member
Я б взял свежую MSI 890GXM-G65.
-
Decol1200
Member
localpirat
Проц перевірений, на російських оверклокер його тестували, все справно, ядра є, стабільність є. AMD Phenom II X2 555 BE
Добавлено спустя 5 минут 56 секунд:
Безникий
просто вже доволі багато начитався про велику можливість того, що анлок не пройде успішно на материнських платах MSI. Я хотів взяти GIGABYTE GA-890GPA-UD3H, але там АСС є тільки в Rev.2.0, а в нашому місті, що перша ревізія, що друга - одне обличчя. Можна спробувати замовити обов'язково другу, але... Невпевнений... А можна якось з першої ревізіїї зробити другу?
Проц перевірений, на російських оверклокер його тестували, все справно, ядра є, стабільність є. AMD Phenom II X2 555 BE
Добавлено спустя 5 минут 56 секунд:
Безникий
просто вже доволі багато начитався про велику можливість того, що анлок не пройде успішно на материнських платах MSI. Я хотів взяти GIGABYTE GA-890GPA-UD3H, але там АСС є тільки в Rev.2.0, а в нашому місті, що перша ревізія, що друга - одне обличчя. Можна спробувати замовити обов'язково другу, але... Невпевнений... А можна якось з першої ревізіїї зробити другу?
-
el_magnifico
Member
Decol1200
именно твой проц проверен?
то что где то такой разлочился, не значит что разлочится у тебя!!!
именно твой проц проверен?
то что где то такой разлочился, не значит что разлочится у тебя!!!
-
Serfer
Advanced Member
Decol1200:Проц перевірений, на російських оверклокер його тестували, все справно, ядра є, стабільність є. AMD Phenom II X2 555 BE

Імхо, бери МСЮ
-
Decol1200
Member
el_magnifico
Serfer
люди, це на прикладі)))) Таке ще й запитання, звідки я можу знати чи він у мене перевірений, ІМХО з localpirat треба розбиратись))) він напевне думав що умене вже є проц))) ахахах)))
Добавлено спустя 1 минуту 8 секунд:
А як на рахунок 1-ої і 2-ої ревізії?
Добавлено спустя 31 секунду:
Тобто, можна з першої зробити другу?
Serfer
люди, це на прикладі)))) Таке ще й запитання, звідки я можу знати чи він у мене перевірений, ІМХО з localpirat треба розбиратись))) він напевне думав що умене вже є проц))) ахахах)))
Добавлено спустя 1 минуту 8 секунд:
А як на рахунок 1-ої і 2-ої ревізії?
Добавлено спустя 31 секунду:
Тобто, можна з першої зробити другу?
-
Serfer
Advanced Member
це ти про плату? ні, тим більше - для чого? о_ОDecol1200:А як на рахунок 1-ої і 2-ої ревізії?
-
Decol1200
Member
Serfer
прочитай мій пост вище
прочитай мій пост вище
-
localpirat
Advanced Member
Decol1200
если тебе не повезет с процессором, то никакая самая навороченная материнка тебе не поможет.
Или они все 100% разлачиваются?

если тебе не повезет с процессором, то никакая самая навороченная материнка тебе не поможет.
Или они все 100% разлачиваются?

-
Decol1200
Member
localpirat
а якщо поталанить з процесором, але не поталанить з материнкою? Вона ж тоді не розлочить!
а якщо поталанить з процесором, але не поталанить з материнкою? Вона ж тоді не розлочить!
-
DLYNNUJ
Member
Decol1200
А не проще купить уже разлоченый,да еще и дешевле,чем тот новый 555-й ВЕ ?
А не проще купить уже разлоченый,да еще и дешевле,чем тот новый 555-й ВЕ ?