Ні, без колхоза не обійтися) Якщо це стосовно водянки, то не вийде, верхня кришка не закриється! Потрібно щось мудритиDimentoza:Парни, спереди 2х120 есть возможность поставить?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Ні, без колхоза не обійтися) Якщо це стосовно водянки, то не вийде, верхня кришка не закриється! Потрібно щось мудритиDimentoza:Парни, спереди 2х120 есть возможность поставить?
Ну судя по тому что написано на оф сайте влазят охлады высотой не больше 140 мм.Dimentoza:Ясно, потом решим.
Другой вопрос - какое расстояние от процессора до верхней крышки. Уже думаю, какой кулер можно втулить.
Розшифруйте!Sitroaik:Владельцы данного корпуса, подскажите.
Входит ли у Вас полностью папка USB на передней панели?
Тепер ясноSitroaik:Думаю, по фото будет понятно.
- спойлер
А яка лапа в монітора? Якщо вона стоятиме не на самому склі, а по всій ширині корпусу, то витримає без проблем. Саме скло, звісно, зламається не відразу, але поступово деформується і лопне.Фундук Петрович:Владельцы, подскажите пожалуйста, выдержит ли верхняя панель со стеклом 6 кг монитор?
25x24 см , ось такий моніторЙОЖИК:А яка лапа в монітора? Якщо вона стоятиме не на самому склі, а по всій ширині корпусу, то витримає без проблем. Саме скло, звісно, зламається не відразу, але поступово деформується і лопне.Фундук Петрович:Владельцы, подскажите пожалуйста, выдержит ли верхняя панель со стеклом 6 кг монитор?
п.с. У мене доця (3роки) на нього одного разу сіла та сиділа там, поки я не бачив і нічого страшного)
Думаю нічого йому не станеться, оскільки весь корпус має ширину 26см, вікно відповідно десь 20см. Навантаження не буде зосереджене на самому вікні. Хто має такий корпус, підкажіть розмір вікна)Фундук Петрович: 25x24 см , ось такий монітор
- спойлер