Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
Draqoon
Member
в курсе держит 
-
RadioHeader
Member
танкист - горе в семье
-
Kore
Member
Мафия 2. Эх, молодость моя золотая...
-
Maxhope
Member
Перепрохожу Ведьмака 3 , наконец то на полных ультра с максимальной волосней в 1440р 60фпс , 1070 дропала без волосни до 45 в лесах , а на 1080ти всегда 60 с всинк, красота!
Игра по прежнему просто 12 из 10 , что картинка , что сюжет , просто кайфую... Наконец то разобрался в гвинте , как то я его недооценивал , теперь могу тупо сесть и пару часов рубиться только в него
Игра по прежнему просто 12 из 10 , что картинка , что сюжет , просто кайфую... Наконец то разобрался в гвинте , как то я его недооценивал , теперь могу тупо сесть и пару часов рубиться только в него
-
Freeshnik
Member
Quake 2 с RTX:
-
Shaolin_Style
Member
С включенным RTX только в такое на картах уровня 2070\2080 и играть, это я вам как владелец 2070 говорюFreeshnik:Quake 2 с RTX:
-
antonshe
Member
Deus Ex - Mankind Divided
-
SERGBILL
Member
Шедов Вориор 2013 прошел, пробовал году в 14 где-то чето показалось скучным, а тут прям кайфонул)
-
snegurrrka
Member
SERGBILL
Тогда вперёд сразу 2ю часть, там конечно немного не хватает юмора демона с первой части, но игра ещё бодрее и динамичнее
Тогда вперёд сразу 2ю часть, там конечно немного не хватает юмора демона с первой части, но игра ещё бодрее и динамичнее
-
pe4ivko
Member
Вперше почав грати сам, в 4К непогано виглядає та і затягнулоMaxhope:Перепрохожу Ведьмака 3 , наконец то на полных ультра с максимальной волосней в 1440р 60фпс , 1070 дропала без волосни до 45 в лесах , а на 1080ти всегда 60 с всинк, красота!
-
Нacker
Junior
шпилю в Crossout
не донатер
не донатер
-
Smurniy
Member
Мучаюсь в No Man's Sky...
Что ни задание, то забагованое говно...
Пытался выжить 5 Сол на экстремальных планетах - нихрена. 4,7 Сол и дальше стоп время.
Сутки проходят, звезда совершает круг по небосводу, а время стоит.
Чувствую начинаю уставать от такого геймплея...
Что ни задание, то забагованое говно...
Пытался выжить 5 Сол на экстремальных планетах - нихрена. 4,7 Сол и дальше стоп время.
Сутки проходят, звезда совершает круг по небосводу, а время стоит.
Чувствую начинаю уставать от такого геймплея...
-
Shandor1982
Member
Дочитую Сапковського, як думаєте, є сенс грати в першого Відьмака? Чи з другого починати?
-
*sam*
Member
Конечно есть, в нем много отсылок к книге, особенно к Владычице озера
-
Shandor1982
Member
Дякую, ставлю на закачку.*sam*:Конечно есть, в нем много отсылок к книге, особенно к Владычице озера
-
Panasi
Member
Есть смысл ставить первого ведьмака, во-первых, это отличная игра, во-вторых, сюжет серии свазян и даже сохранения можно переносить.Shandor1982:Дочитую Сапковського, як думаєте, є сенс грати в першого Відьмака? Чи з другого починати?
-
leif
Member
встановив вчора перший Crysis (2007року).
коли 2009го року проходив вперше, то гралось, звісно, куди цікавіше, враження були сильніші.
але!
1) гра все ще просто чудова, в неї цікаво грати і графіка виглядає цілком пристойно
2) 9 років тому крайзіс в FULL HD ставив на коліна навіть мій конфіг з двома новенькими GTX 480
як ви думаєте скільки видає цей динозавр сьогодні на більш-менш сучасному залізяччі?
Intel Core i7 6700k@ 4600Mhz, 24 GB (2x4+2x8)@ 3066 Mhz Samsung RAM (16-18-18-39), Gigabyte 1080ti Aorus (OC, PL150%), 2560x1440.
https://www.youtube.com/watch?v=9RGQaDIgrHw
геймплей записався з музикою, яку я слухав, тому наклав шось стандартне з ютубу
коли 2009го року проходив вперше, то гралось, звісно, куди цікавіше, враження були сильніші.
але!
1) гра все ще просто чудова, в неї цікаво грати і графіка виглядає цілком пристойно
2) 9 років тому крайзіс в FULL HD ставив на коліна навіть мій конфіг з двома новенькими GTX 480
як ви думаєте скільки видає цей динозавр сьогодні на більш-менш сучасному залізяччі?
Intel Core i7 6700k@ 4600Mhz, 24 GB (2x4+2x8)@ 3066 Mhz Samsung RAM (16-18-18-39), Gigabyte 1080ti Aorus (OC, PL150%), 2560x1440.
https://www.youtube.com/watch?v=9RGQaDIgrHw
геймплей записався з музикою, яку я слухав, тому наклав шось стандартне з ютубу
-
Andrey2005
Member
Бо це була чисто ПК гра, графон не обрізали заради дохлих консолей, вона заточена під мишку, а не геймпад.leif:гра все ще просто чудова, в неї цікаво грати і графіка виглядає цілком пристойно
Тоді її недооцінили (бо ставила на коліна всі відяхи), але це була справжня революція в графіці. Навіть на ХР під ДХ9 вона виглядала так само чудово.
-
Freem-freem
Member
После первой книги бросил это занятие, ужасно пишет, очень грязный текст, тяжело читать. И я сперва играл, потом читал, ничего общего в книгах и играх нет, кроме может пары персонажей.Shandor1982:Дочитую Сапковського,
-
Shandor1982
Member
Ну це кому як. Мені зайшло. Читати легко. Все суб'єктивно. Я теж колись в другу частину грав. Зараз дочитаю, спробую з першої частини пройти. Потім висловлю свою думку.Freem-freem:После первой книги бросил это занятие, ужасно пишет, очень грязный текст, тяжело читать. И я сперва играл, потом читал, ничего общего в книгах и играх нет, кроме может пары персонажей.Shandor1982:Дочитую Сапковського,
Сапковський дядько збочений - теми секса в нього багато, та й збочень із жорстокістю. Поки читаєш, то якось і Гра престолів навіюється
А мінуса за що вже? Чим вже невгодив панству?